Ny dator:)

Hej hej,
Jag,viktor å Miller var å hälsade på hemma i karlskrona i måndags och tisdags eftersom viktor skulle jobba på måndagen. Vi va inne på onoff och kollade runt lite och jag har ju kollat efter en dator ett tag å varit lite inne på att köpa en sony vaio. Nu hade onoff rea så vaion som normalt kostar runt 8000 och från början 10000 köpte jag nu för ynka 5800.. Ett riktigt kap skulle jag vilja påstå!! :D
Än så länge är jag super duper nöjd,. får hoppas att det fortsätter så också=) Nu blir det en mobil och resa nästa på nästa inköpspunkter:)

Puss å kram på er alla!!


(Hade egentligen siktet inställt på en vit, men det fanns ingen och tyckte att det var lite onödigt att köpa en vit för runt 8000 när det fanns en svart för 5800., det var ju lite skillnad enbart för att få samma dator med en annan snyggare färg, så fick bli svart!! Men jag tycker faktiskt att den är riktigt snygg den med:).... )

Dansvideo

Hej hej,!
Nu har Louis lagt upp dansvideon vi spelade in.. så varsågoda här kommer första delen av den:) riktigt bra tycker jag, om jag får säga det själv:)



Louis tjej Donika har även spelat in och gjort en grym låt med musikvideo till så här är den också=)





Ha en fortsatt trevlig sommar.. jag tittar in lite då och då=)
kram kram på er!!

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)