skridskoåkning

Hej hej.
vaknade seent idag=) sjukt skönt.. gick upp runt 12.. :D nu sitter jag framför datorn och vi diskuterar lite runt uppgifterna på msn...

pappa och Adam åkte in till stan för att hämta adams nya mobil på posten.. mamma och nicke gick ner till badstranden för att åka skridskor..
Vi andra tänkte att vi skulle göra dom sällskap senare och att vi ska mysa lite med att grilla korv och dricka varm choklad!! :D Viktor och Emma åker antagligen oxå ut och grillar med oss=)

Ikväll händer nog inte mkt mer.. jag tänkte försöka plugga lite men jag är ju så kass på att ta tag i sakerna.. :P

Jaja ha det bra alla människor. puss å kram på er=)

kakelugn

Hej. Nu sitter jag här ute i hölminge och kollar på elden/ brasan som brinner i kakelugnen...
Jag vaknade i morse och gick upp för att ta mig en skinkmacka med varm choklad till.. jag satt och kollade lite på tv och gick sen å väckte adam eftersom han skulle åka med in till stan..
Vi åkte in runt 11 och jag tog en dusch för att frächa upp mig inför shoppingdagen i växjö.. :D
Jag hämtade upp viktor och vi gick i en massa roliga affärer.. jag hittade två kjolar och en tröja och lite smink.. :)
Vi åt pizza:) mums.. och sen åkte vi vidare för att kolla på datorn jag ville ha.. vi parkerade på elgigantens parkering och när vi skulle köra ut igen så kollade jag runt, det var helt fritt,, jag började backa.. och när jag precis skulle räta ut och köra iväg så började bilen (som då stod parkerad bakom den platsen jag hade) backa.. när jag alltså stod typ en meter från den bilen.. så han var påväg rakt emot mittpartiet på sidan av vår bil.. :S
jag tryckte på tutan och han fortsatte att backa!! jag tryckte på tutan hårdare och längre och då äntligen fattade han att han skulle stanna att det va honom som jag tutade på... ^^ så jag kunde räta upp och köra ut och när jag körde förbi honom på utfarten så såg man ett par riktitigt sura blickar från den bilen... haha fatta jag blev arg eller.. de va ju fasiken han som började backa rakt mot mig.. så de va en befogad tutning... !!!
Nu sitter jag här i tvrummet i stugan, och som sagt kolla på kakelugnen.. :)
Tänkte nog att jag skulle sova snart.. Miller har redan gått och lagt sig mitt uppe på en av soffkuddarna, som en lite prins=) så han blir nog glad om det snart är sovdags=)

Puss å kram på er!!

Hej hej.

Idag har det inte heller hänt så mkt.. jag har mest kollat på film och slappat, dammsugit lite och varit ute och gått en runda med mamma, pappa, dusty och Miller..
Nu sitter vi alla och väntar på att familjen Nagy ska komma hit så ska vi äta lite ungersk mat och julbord=) det ska bli gott och trevligt...

ha det bra så ses vi.. puss å kram

Förändringens väg!

sitter här i min ensamhet och kollar på en massa gamla bilder... herregud va man såg hemsk ut förritiden!!!
hahaha

Om vi först ska ta och prata lite om julen så va det himla mysigt.. Vi doppade i grytan här hemma först och sen julfixade vi oss lite, farmor kom hit och hämtade oss och vi åkte till farmor och farfar för att fira på riktigt!!
Vi fikade till kalle Anka! sen öppnade vi julklapparna, vi åt god julmat och senare lite fika igen=)
GU va mätt man blir på julen.. men det är ju så gott att man tvunget ska ta av allting, och hur mkt man än försöker att ta lite av varje så orkar man ändå inte äta upp allt och det slutar alltid med att man sitter där som en riktig pösmunk!! :P men det hör väll julen till det också..!

Nehe nu ska ni få er ett skratt.. här ska ni få se mig DÅ och NU!!!
:)

DÅ:

NR 1:
 


NR 2:


MITTEMELLAN 1:


NU
NR 1:


NR 2:


haha hur mkt ändras man inte utan att man kommer ihåg det:P
ha en trevlig kväll puss och kram på er alla=)

Sistaminuten köp!!

Hej alla..
Nu har jag vaknat och ätit god trattkantarellsoppa till frukost.. de va gott.. kanske lite sent att vakna vid 11 men det är sånt som händer!
Nu tänkte jag att jag skulle tvätta mitt hår och fixa till mig lite, mamma och pappa körde precis till Alvesta för att sätta ett ljus på mormor och morfars grav. När dom kommer hem så ska vi åka ner på stan och inhandla de sista julklapparna.
Jag har allt några stycken kvar. jag har inte köpt till viktor, och inte köpt klart till adam och nicke.. sen ska jag köpa något till viktors mamma oxå:D
Något skojj ska jag väl kunna hitta på, ?? Jag är verkligen kass på presenter och julklappar! ingen fantasi över huvud taget så just att köpa julklappar tycker jag väl inte är toppen kul. Men men det är roligt att få oavsett vad det är så då ska jag väl lyckas kunna köpa något som någon annan tycker är roligt att få=)

Aja men nu ska jag gå och tvätta håret så ha det super alla.. God Jul

Hej hej

Sitter nu här hemma i Ljungby och funderar på hur fasiken jag ska hitta svaren till referensuppgiften som kom ut på it's learning igår.. :S jag som trodde att den skulle bli ganska enkel.. men icke.. det står tex att en Jan Hartman har gett ut en bok om vetenskapsteori och man ska då skriva vilken den nyaste upplagan är, vilket år den kommit ut, vilket förlag som har gett ut den osv.. :S men nånstans ska man la kunna hitta sån fakta med...

Idag hade jag tänkt plugga lite och ikväll kanske det skulle bli badtunna.. eller så blir det imon.. ??
Imorgon ska vi iaf ner på stan och köpa de sista julklapparna. sen blir det lite julfixning här hemma.. göra julskinka å klä granen och lite sånt mysigt:)

ha det super alla puss å kram

fjärde advent=)

Hej!
igår hade vi lite bjudning här hemma:) det var trevligt. Pernilla C, Aida och Cattis va gäster.. vi bjöd på lite bål, snacks, hemlagad fetabrocoli och kasslerpaj, och även lite tacopaj, det var vilket som passade=)
till efterrätt blev det lite chokladkaka med hallon och grädde:) det smakade bra och det lät som att alla tyckte att det var gott så jag är nöjd. Vi hade trevligt och det blev en skön och lugn kväll..

Idag har jag lagat köttbullar och viktors mamma kommer nu, så vi ska äta lite rester från igår och sen äta lite julbord ikväll=)
Efter maten hade jag tänkt att jag skulle kolla på lite repriser från igår.. robinsson och dance your ass off.. därefter var det en rolig julfilm..
sen kommer det trista på dagen som man inte ser fram emot, nämligen att tvätta och plugga!!!:/ men det tar vi lite senare!

här kommer lite bilder på miller när han skuttar runt i snön:)
puss och kram






svar på tenata=)

hej hej.. idag har jag varit i skolan igen. Vi började inte föräns vid 12.30 så det va skönt. Jag gick ut till cyklen men då hade låset frusit så jag ringde viktor och han kom ner med varmt vatten och tändstickor:D sötnos. men då hade jag redan lyckats att lirka upp låset, men de e tanken som räknas:D
Jag cyklade iväg till skolan i snön och kylan! vi hade basgruppsmöte, och jag fick reda på att tentorna hade kommit tillbaka.. så efter mötet gick jag ner och hämtade min. jag hade fått GODKÄNT :D jag hade 90.5 och godkänt var 79 så jag är nöjd.. iofs kunde man få 103 men det är inte jätte mkt mer..
Vi satt och pluggade lite till i skolan och när jag kom hem så lagade jag å viktor varma mackor.

Nu har vi suttit i soffan ett tag och nyss ätit lite kvällsfika bestående av lussekatter, pepparkakor, knäck allt hemlagat.. men även lite glögg, choklad och skumtomtar :D gott gott gott säger jag bara:)

Ha en fortsatt trevlig kväll..
puss å kram 

Miller utomhus i höstas:)

fjasko, nostalgi och snö:)

Hej hej.., jag har verkligen haft fullt upp nu så ni får ursäkta att jag inte har uppdaterat..
I söndags så gjorde jag egen pepparkaksdeg som vi skulle ha bakat ut i mådags.. men de va ju bara det att när jag öste ut degen så var den otroligt kletig så vi började ösa ner en massa extra mjöl i den.. men ingenting hände! den var fortfarande OTROLIGT kletig.. :/ viktor hämtade datorn för att söka på recept och jämföra med vårt för att se vad som va fel.. då märkte han att jag hade tagit alldeles för mkt vatten.. jag hade tagit 1.5liter vatten och det skulle vara 1.5dl :S haha inte bra... så vi fick helt enkelt ta och slänga den degen och göra en ny..

I måndags var jag även i skolan hela dagen från 8.30-15.. så va ganska segt hade trista föreläsningar om kvalitativa och kvantitiva forskningsmetoder.. :/ vi hade lite lunch och när vi skulle plocka fram vår mat så var inte allas mat kvar i kylen:o De hade tagit en killes hela matlåda, och Aidas låda med pasta men lämnat kvar matlådan med korvstroganoff.. och de hade tagit min påse med bullar som vi skulle fika och hade iofs lämnat kvar min mat men ÄNDÅ!!! Man blev ju inte så glad iaf!

Men om vi ska gå tillbaka och prata om pepparkakorna då..så blev det bak igår istället eftersom degen ska stå i kylen över natten!! Vi satte på lite julmusik och bakade hjärtan, stjärnor, gubbar å gummor å grisar=) det blev jätte fina pepparkakor och goda å krispiga.. När jag var liten så brukade alltid mormor komma från Alvesta med en hembakt pepparkaksdeg som hon gjort,,. så satt vi där i köket på brogatan, jag, mamma, mormor och Adam på ett hörn.. de va riktigt mysigt.. och i bakgrunden spelades ett julband, med musik från Agnetha i ABBA å hennes dotter:) riktig nostalgi=)

Igår kom även den första snön hit till karlskrona.. jag var i skolan och hade basgruppsträff och började 14 och när vi kom ut vid 1 så vräkte det ner snö:D det var riktigt stora å fina flingor.. så när jag kom hem så stod viktor i köket och lagade soppa:D vi tog på Miller sin lilla kofta och tog själva på oss vinterkläder och gick ut i det mysiga vintervädret. Det var Millers första gång i snön.. och han tyckte att det var riktigt roligt.. Viktor kastadesnöbollar och Miller sprang efter och försökte fånga.. jag stod brevis och tog kort=)

Idag hade vi tänk att vi skulle baka lite knäck å kanske ischoklad.. får se vad det blir för något.. ikväll ska vi kolla på halvåtta hos mig och på bonde söker fru sen har jag inget mer planerat.. kanske en fika med lite lussebullar, pepparkakor och julgodis med glögg till:) det hade varit gott och mysigt.. det får nog bli det=)

Ha en mysig vinterdag alla.. puss å kram från mig, Viktor och Miller!!

2009-12-11

Hej hej.. sitter här i soffan framför tvn.. gick upp för nån timme sen.. :P de va riktigt skönt att få sova lite=) sitter här nu och funderar på att gå bort till citygross och handla lite för att baka julgodis=) men vet inte om jag orkar gå dit. Tänk om man hade haft en kyl som fyllde på sig med precis det som man behövde vid ett visst tillfälle. :p det hade vatt nått.. :)

ikväll är det idolfinal och då ska jag å viktor bänka oss framför soffan med lite god mat.. vet dock inte vad det blir för mat ännu.. får se vad fantasin kan erbjuda. :)

Nähä nu ska jag försöka bestämma mig om jag ska gå ner till citygross eller inte.. ha det super puss å kram på er alla:)

här kommer en uppigande bild på en galen malin påväg hem från skolan;)

hej hej

jaha då va det tisdag snart onsdag.. sitter nu med datorn iknät framför tvn.. :P idag har jag varit i skolan hela dagen och övat inför praktiska provet på torsdag.. det gick bra och jag lindade en himla fin lindning på ett ben:P
pernilla sa att hon skulle gå på afro så jag blev sjukt sugen att hänga på så de gjorde jag,.. hemma tvättade jag och viktor lite och lagade mat sen drog jag iväg till lokomotion för afro=)
Det va sjukt kul å jobbigt.. men roligt och skönt att få röra på sig lite:) när jag kom hem satt erik och viktor och samtalade i soffan.. vi kollade på halvåtta hos mig och sen va det fotbollsdags:/ men jag fick stå ut.. de beställde pizza så de va gott=) sen tog jag ett välbehövt bad!! blev ju helt svettig av afron.. :P å nu funderar jag snart på att knalla till sovrummet och lägga mig och sova:)

ha det fint alla puss puss... jag övar inför stolsdansen på ålsta:)

slappedag:)

jaha de blev inte mkt gjort efter att man kom hem från tentan idag... har legat i soffan och kollat på gamla so you think you can dance avsnitt.. :D underbart sen har jag inte gjort så mkt mer.. :P lagt över lite bilder till datorn...
orkar inte lägga in så många så ni får nöja er med en söt bild på Miller så kommer det mer sen förhoppningsvid=)

pussar å kramarsötnoses

Tenta...

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera men jag har faktiskt mina orsaker... jag hade humanbiologitenta idag.. jag har suttit nu hela helgen och försökt trycka in det sista av alla saker man ska kunna.. de kom frågor på matspjälkningen, njuren, cirkulationen, nervsystemet, njurarna, cellen och ja de va nog allt.. ca 6 frågor på varje del.. och de va ganska stora kapitel med så man hade ju ingen aning om vad man kunde "hoppa över" Men men nu är det gjort iaf.. jag tackar Ewa för att jag fick hennes tenta att kolla på det hjälpte verkligen.. Jag tyckte faktiskt att det gick ganska bra idag men man vet ju aldrig med sånt,, fast jag hoppas på det bästa:D

Nu tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av lite vila så ska sätta mig i soffan och kolla på film med lite gott tillbehör;)

återkommer anntagligen lite senare med lite bilder som jag har planerat att jag ska lägga över till datorn idag=)

Puss å kram på er alla.. :)

Hej..

jaha då va det redan den tredje december.. fy va tiden flyger fram! Idag lyckades jag att försova mig så jag missade basgruppsmötet och även pluggstunden som vi hade bestämt att vi skulle ha:/ då blev jag inte så glad. men jag har suttit och pluggat hemma iaf.. så känner mig ändå ganska duktig..
Vi va ute och gick en stund med Miller innan också och han hade sin nya tröja på sig=) han frös inte denna gången iaf så den måste nog varit skön.. Tyckte inte innan att man skulle ha kläder på hundar men om han inte fryser när han har tröja på sig så tycker jag faktiskt att det är bättre med lite kläder än att lillen ska gå runt å frysa.. :)
Jag å viktor har kollat på Oc nu som viktor har fastnat för å nu ska vi äta lite..
Jag funderar på att kolla ett avsnitt till på julkalendern och ge det ett försök till. den var ju faktiskt inte lika dålig som den varit de senaste åren, men tyckte inte att den va nån hit direkt..
Ska även kolla på halv åtta och mammas pojkar sen med.. sen så blir det nog att läsa några sidor till i boken så att man får in lite till fakta till tentan!!!

Ha det super alla:) puss å kram på er!!!

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)