praktiken

Hej,
dåligt bloggande på sistonde tyvärr..
nu har praktiken börjat, imorse drog det igång, började kl 07 på ortopeden i karlskrona!! :)
det var skojj, hände inte jätte mycket men man fick se endel nytt och mkt att ta in å så.
imorgon jobbar jag samma tid, 7-16

tror jag ska hoppa i säng strax, är trött å seg efter dagen, ha det bra
puss å kram

kräftskiva

Hej,
igår åkte vi hem från karlskrona, vi stannade för att plocka svamp på några ställen på vägen hem.,det resulterade i två ynka små kantareller:/
idag är det kräftskiva i hölminge, så snart ska vi åka in till ljungby och köpa lite blommor, gardiner ochalkoholhaltig dricka, där efter beger vi oss ut till hölmingeför skiva=)
ha det gott puss å kram

dans

Godmorgon!
jag å viktor låg å kollade på prince of persien igår.. den var bra, det var bara det att båda var väldigt trötta så vi somnade när det var halva filmen kvar! haha

idag ska jag till skolan och ha förläsning om kateter och sond, får väl se hur intressant det blir,
nu ska jag gå å äta frukost som älsklingen fixat till=)

skickade in en intresseanmälan till ett jobb som danslärare på ett ställe här med, det var jazz/showdans så jag hoppas lite på att jag får det! hade varit riktigt skojj=)
nästa vecka börjar min dans med, med Louis Warning:) riktigt bra utländs dansare och koreograf som jobbat med stora artister så det ska bli grymt att få dansa med honom=)
ha det bra
puss å kram

nytt golv

Hej, idag har vi levt i en ihoptryckt lägenhet!! jag viktor å robin tog frukost på donken eftersom de som skulle slipa om vårt golv i vardagsrummet kom klockan 7.30 imorse!! robin åkte sen vidare för han skulle på golftävling..
jag å viktor tog miller och bilen och for iväg för att plocka svamp=) blev en liten hög med kantareller=)
Vi har kommit hem från vetrinären för en stund sen där miller fick sin ettårsspruta! han var superduktig så han fick lite mjukmat och ett nytt halsband!!
Nu har viktor kommit upp från badet så nu är det min tur! :)
ha det bra puss å kram

PVK-perifer ven kateter!

Hej.
Idag har jag varit i skolan hela dagen.. började med en föreläsning om klinisk kemi.. den va väl intressant men det var så mycket information.
på eftermiddagen hade vi sedan färdighetsträning med PVK, en sån "spruta" som man sätter på ovansidan handen när man ligger på sjukhus.
Jag är ju inte så glad över att få sprutor i mig själv, :P haha men det gick bra, fast det sved ju som bara den! alla i vår grupp klarade oss galant=)

Jag å viktor skulle plocka svamp men hittade inga:/ sen åkte vi hem igen, nu har vi suttit i soffan hela kvällen=) blir nog en film snart..

haha måste bara berätta med, jennie å jag blev färdiga med PVKträningen och då tyckte hon att hon skulle prova ta blodtryck, hon tog fram blodtrycksmanchetten och vi dividerade om hur det var man räknade ut hur mkt man skulle pumpa upp.. hon pumpade iaf upp och kände på pulsen,.. men så kändes det helt fel, så vi hämtade boken för att kolla så att vi verkligen gjorde rätt.. slog upp boken och ser en bild och båda säger: STETOSKOPET!! haha vi hade glömt det.. hur nu det är möjligt, jag iofs bara var ju patient men jag hade inte en tanke på att något saknades.. :P lagom knäpp man kan va ibland! har ju tagit väldigt mkt blodtryck nu och vet exakt hur man gör, men just idag visste vi tydligen inte det!! haha

det var ett väldigt långt inlägg.. sorry sorry ska korta ner mig nästa gång!!
ha det bra puss å kram

hemfärd!

Hej, ursäkta för sjukt dåligt bloggande!
i lördags åkte vi till ryssby och åt kinamat som vi köpte med oss, vi åt paj som emma hade bakat som va väldigt god och därefter åkte vi hem till ljungby lagom mätta och goda!
vi hade hyrt film och köpt godis så vi satte oss i soffan på flygarn och myste!
igår packade vi ihop våra saker och begav oss ner tillbaka mot karlskrona! det var faktiskt skönt att få komma hem igen till sina egna saker och egna lägenhet! =)

skola vaknade jag till idag, vi hade information och så sa de att eftersom det var så många som hade hoppat av eller va utomlands så skulle dom lotta om de som hade önskat praktikplats i karlskrona men fått i karlshamn.. så när vi fick de nya listorna så stod jag på karlskrona! Jippie!! :D så jäkla härligt att slippa pendla till karlshamn i 8veckor!! :)

robin kom hit idag och vi åt alla lite middag, sen skulle jag på föreläsnin och robin på insparkvecka! när jag kom hem så åkte jag å viktor å miller och badade, det var riktigt skönt i vattnet! och sen gick vi på mariebergs grillfest! :) gott gott..
ska slänga mig in i duschen nu och sen mysa med gosegubbarna i soffan!!!
ha en trevlig kväll!


puss å kram

städa!

Hej,
idag vaknade jag först vid 07,35 av att viktor skulle åka till jobbet! jag somnade om och vaknade ca 09.00 av att det bankade som fanken uppe i taket och utanför huset, undrar första var i "herrans namn" det är frågan om.,.. sen kommer jag ihåg att de skulle komma och byta taket på carporten idag!! lite lagom segt., men jag lyckades somna om en stund till och vaknade vid 11.00 :) skönt

jag gick upp och gick ut med miller, mamma kom hem en snabbis, sen masade jag upp adam å nicke och vi började städa huset, det såg förjäkligt ut asså.. men nu några timmar senare så är det skinande rent! :)

ska strax dra mig mot jobbet, näst sista dagen idag, ska bli ganska skönt att inte behöva jobba mer nu! att komma tillbaka till vardagen och ens egna saker i karlskrona! :)

ha det bra alla puss å kram


tyckte denna va riktigt bra och stämmer in på vad jag anser:P men ibland måste man ju faktiskt städa så man får det lite rent=) tror jag ska införa städtorsdagar i höst!! då är det rent och fint till helgen sen=)
puss puss

klippa håret!

Hej.
har bokat klipptid, men vet inte hur jag ska göra med frisyren??
alla jag träffar säger att: Åh va fint och långt hår du har!!
och jag svarar: ja fast jag tror jag ska klippa det kortare?
de svarar: Nej det tycker jag absolut inte!!

så frågan är nu: ska jag klippa det:
1. kortare?
2. bara toppa och i olika längder så mina lockar kommer fram?
3. klippa det lite kortare och ha kvar i samma längder?
4. och luggen? ha lugg, ha snedlugg eller låta den växa ut lång??

oj oj oj så många oklarheter jag har just nu! behöver hjälp av er därute!....
HUR SKA JAG GÖRA? VAD TYCKER NI?

puss å kram


dansa

Hej, igår var jag iväg på modevisningen med mamma, den var inte lika bra som vanligt, det kunde varit sjukt mycket bättre mode, andra snyggare kläder som jag vet finns i höstmodet! så lite besviken blev jag allt.
Idag har jag sovit länge:P och även gått en runda med hundarna, skönt med lite frisk luft!

Just nu är jag sjukt danssugen! jag vill sätta på mobilen och lyssna på musik och bara göra värsta koreografin! Men hade behövt en danssal till det, för är lite knasig och tycker inte om att göra nya koreografier när hela familjen sitter och kollar på! Man vill ju inte visa fören resultatet är bra! Eller hur?? :)

puss å kram

Modevisning

Hej,
Idag har jag sovit ut=) Så skönt! senare kommer pappa ut till hölminge och hämtar oss "barn" för att åka in till ljungby. ikväll ska jag å mamma gå på modevisningen, det ska bli skojj!=) sen får jag se om jag tar en liten titt i lilla tältet eftersom alla från ljungsätra skulle dit och fira av vikarierna som jobbat i sommar! Får se hur det blir med det!

Nu ska jag äta lite och sen gå en liten runda med hundarna..
ha det toppen puss å kram

Almrock!

Hej.
igår va vi iväg och kollade på almrock-story en musikal som de stt ihop här i ljungby, som handlar om en kiosk och dess parkering där alla raggarna hängde förr, där va alltid en massa fylla och slagsmål,! Men den va faktikt riktigt bra musikalen,. och de som sjöng va ju grymma! Dansarna var också bra, hade gärna velat vara med själv!
Idag har jag jobbat och nu ska jag fördriva tiden fram till 17 då jag, adam å viktor åker ut till hölminge och slappar=)

ha det gott alla puss å kram

Smallville

Hej,
körde hem adam till stan och har nu suttit och kollat på lite smallville, Tom Welling/Clark Kent är ju faktiskt riktigt het i den serien!
riktigt bra serie med, har kollat när den har gått på tv, men kände att man aldrig har fått något grepp om den eftersom man inte har sett alla avsnitt på rad, så laddade hem alla säsonger nu och tänkte titta på dom=)

ha en trevlig kväll
puss å kram

tårar rinner!

Hej igen,,
satt en stund på fejjan, och då hade en bekant lagt upp en video om hemvändande soldater från irak som överraskade sina nära och kära.. och efter bara någon minut så började tårarna rinna, så ledsamt!

kolla själva!

bästa reklamen just nu!

hej hopp!
förmodligen bästa reklamen just nu, fullkomligt älskar den, och han är ju riktigt het också:)
Jag tycker iofs att nästan alla ICAs reklamer har varit riktigt bra, men denna vinner över alla!!



puss å kram

Vill ha!!

sitter här och suktar efter alla dessa snygga skor som finns ute på nätet! alla dessa par är verkligen mitt dagens vill ha!! :) Ni hittar alla dessa läckerbitar på Nelly.com!

Har kommit på att jag verkligen behöver ett par gummistövlar och även ett regnställ.. och vilka stövlar passar bäst till ett trist urtråkigt och fult regnställ? jo ett par ursnygga rosa Hunterstövlar=) eller?? vad tycker ni? :)

puss å kram

Stugan

Hej gott folk, sitter fortfarande ute i stugan i hölminge. här är väldigt skönt idag med värme och sol så jag har badat och haft det mysigt! Har inga bilder jag kan lägga över så att det blir nytt och roligt här eftersom sladden till mobilen är hemma i stan.
lördag har vi idag, långpromenad och lite benövningar avklarat och läsning i solen. Resterande dagen ska jag spendera framför grillen och tvn:)
ha en mysig lördagskväll

puss å kram

Varför??

Hej..
varför skulle jag på och pilla?? tänkte ändra lite på bloggen.. men nu försvann allting och vet inte om jag kan få tillbaka det som innan.. har sparat den gamla stilmallen på datorn i stan så får väl försöka där sen, för just nu ser det ju hemskt ut.. :S men orkar inte krabba mer nu idag nu är jag pömsig..
sov så gott. puss å kram

headake?

hej, idag har jag sådan huvudvärk:/
vaknade imorse som värsta kollit, orkade inte röra mig eller vakna eller någonting, fast då va jag bara trött, EXTREMT trött. skulle upp och köra in viktor till stan för han skulle jobba.
när jag väl kom hem till flygarn så gick jag direkt till sängen och la mig igen, sov fram till 12, vaknade och var fortfarande extremt trött! konstigt att det inte släpper,plus att jag har fått huvudvärk!

jaja, sånna dagar kan man ha ibland, idag tänkte jag kolla ett avsnitt av smallville, sen ut i solen och lägga mig å läsa ett tag och sedan en liten runda med miller innan jag ska dra iväg till jobbet!!

ha en toppendag alla puss å kram


ut i solen =)

kantareller

Hej,
idag har jag jobbat igen, denna dagen samma som igår, 7-14.30 därefter åkte jag ner till Roddys för att ta en fika med robin och prata om karlskrona och högskolan!
Eftersom han kom in nu och jag redan går där så ville han ha lite fakta!! och jag tror att det kommer att bli att han börjar där.. kul, då har man ju någon man känner hemifrån å sen kommer ju jennie dit isåfall ibland med kan jag tänka mig:P
jag åkte till hölminge senare och nu har vi alla varit ute och plockat kantareller, mums, skogens guldklimpar!
Vi har bakat äppelpaj nu och ska äta och mumsa, ha det toppen
puss å kram

kräftskiva

Hej.
sitter nu i hölminge och vi har haft en jättemysig kräftskiva här i stugan med familjen,.
och det var helt supergoda svenska småländska färska kräftor=)
Nu ska vi dricka och njuta av lite amaronevin som mamma köpte billigt i tyskland.. och sen ska jag sova,, ska ju trots allt jobba imorgon med..

Håret blev bra föresten, fast jag behöver nog lägga i en till färgning ganska snart eftersom mitt egna hår, utväxten hade blivit ganska solblekt.. så det är fortfarande lite olika nyanser,,

Ha en trevlig kväll puss å kram

Hårfärgning

Hej.
Idag har jag jobbat från 7-14.30
Nu sitter jag här med färg i håret för att senare få resultatet svart som hårfärgen=)
Jag har ju färgat håret svart nu ett tag och jag tycker om den nyansen faktiskt, den är mörk men ser inte riktigt svart ut, enda nackdelen med den är att den tvätts ur ganska mycket, men det är väl mitt hår som inte vill ta emot den! för den är permanent!

Sen ska jag hämta upp viktor och Adam och så ska vi styra bilen mot hölminge för att senare ha den första kräftskivan för iår=) men svenska kräftor!! Mums:)

Miller va så himla mysig i morse när jag vaknade, han låg verkligen kloss med mig och ville inte alls att jag eller han skulle gå upp och gå ut å kissa, :P fick lyfta ut honom i gräset!
Nu är mitt huvud snart färdigt så
ha det toppen alla puss å kram på er!!

sunnyrain

Hej.
asså jag vet inte vad det är med vädret.. för någon dag sen va det ju strålande solsken och blå fin himmel, nu har det verkligen spöregnat två dagar i streck!
Jag låg ute och njöt när det var fint väder, och nu när det regnar ? jaha vad ska man hitta på då?? det är ju en bra fråga!

Här kommer lite bilder iaf!

Sunny=)





Min bikini från HM


Blå himmel


Bra bok är ett måste i solen=)

Rain

kände mig som värsta skogsmulle när hundarna behövde promenad!


luvan på och ut i regnet!!

Ha det toppen alla ute i rusket:) nu ska jag ta å äta lite god varm soppa=)
puss å kram

skitväder och bakning..

Hej.
igår var det riktigt skitväder.. vi va i hölminge och viktor, pappa å adam åkte in till stan..
Pappa och adam skulle hjälpa några bekanta att riva en altan och viktor skulle spela golf.. så det blev jag mamma och nicke kvar i stugan!

Nicke spelade dator hela dagen, jag kände för att laga till något gott så det fick bli att baka scones. så vi åt en riktigt god brunch med scones, te, melon och salami och lite till gottis=) mums..
men jag kände mig inte riktigt färdig med bakandet så det fick bli att baka anithas muffins med=) det vill säga chokladmuffins med typ kolacreme ovanpå:) dom är riktigt goda.. men glömde att ta kort:/
fast jag tog hem några till stan som jag tänkte mumsa på senare så kan ta en litet kort då kanske!

Anledningen till att jag långsovande Malin är uppe just nu är för att jag skulle köra in viktor till stan och han började jobba vid sju.
Idag ska jag bara slappa och sen jobba ikväll 15.30-21.30, så segt känner jag just nu, men det ska nog gå bra!

ha det toppen puss å kram på er!

bilder

hej igen..
kollade på gammla bilder från bilddagboken som jag håller på att rensa,.. och hittade bilder från när jag å viktor var i bulgarien... så otroligt skönt det hade varit att åka iväg någonstans innan skolan börjar igen.. men det får väl ta å vänta:( får drömma mig bort vid bilderna istället...


stranden


viktor min snygging


jag i poolen


viktor vid poolen i solen=)


något konstig min men ändå skönt i solen=)


älskling och jag hade en mysig utomlandsvistelse=)

älskar dig Viktor

godnatt världen

hölminge

Hej hej,
blev inget med sconesbakningen idag.. orkade inte,
jag kollade färdigt på legend of the seeker säsongen istället och sen tog jag hundarna och gick på en "power walk" så mycket som det gick, de behövde ju ha lite tid för sina behov med..
sen kom viktor och hämtade lite saker.. vi åt lite mat och sen kom pappa å mamma hem och vi alla drog vår kos mot hölminge,. När vi sitter och kollar på allsång så kommer det förbi några och säger att de tror att de sett några möjliga båttjuvar,, de hade malmöskyltat på bilen, två gps,er och motorsåg å lite andra verktyg i bilen plus att de hade varit påverkade av antagligen narkotika:S vad det händer grejjer i hölminge asså.. så just nu står vår bil tvärs över vägen för att blocka vägen ner till hamnen!!! ifall någon skulle försöka sig på något... Det har ju faktiskt varit båtmotortjuvar här innan och härjat utan att åka fast...

Nu ska jag nog snart hoppa isäng.. börjar bli pömsig nu.

Puss å kram

trött

Godmorgon! :)
bättre sent än aldrig att vakna ;P jag satt ju iofs uppe väldigt sent igår, så kan ju vara därför...
Nu sitter jag å adam och nicke här i lägenheten med en varsin dator, nicke i datarummet, jag å adam med varsin i knät i soffan=) (framför TVn) haha

tänkte jag skulle ut å gå en runda med hundarna senare och därefter baka lite scones.. är otroligt sugen på det:)
se you later aligator;)

puss å kram

Petter!

hej hopp, sitter vid datorn och slappar, jobbade med emilia idag det gick bra fast vi blev lite efter i tiden men det löser sig alltid:P
När viktor slutade körde vi till alvesta och hämtade emma som kom hem från ungern.. vi åt lite godheter som hon hade med sig hem, :)

Jag hörde en asbra petter låt på en skiva som viktor hade men vet inte va låten heter så satt på youtube och letade efter den, men hittar den inte:/ däremot hittade jag en helt sjukt bra NY låt med Petter och Veronica Maggio - längesen:) underbar...


LYSSNA OCH NJUT!!

jobbat

Hej, idag blev det bara jobb nästan, jobbade mellan 7-17 och det va ju förståss lite lagom segt.. men det ger pengar=)
Jag satt och hade en lite kulturell stund med mina damer på avdelningen, jag högläste om bland andra christina Nilsson ur boken om Ljungby.. jag tror dom tyckte att det var trevligt, vi satt ute i solen och läste och alla satt tysta och lyssnade med stora öron=) Måste vara trevligt med lite variation i vardagen.. jag försökte även spela lite fia med knuff men det gick inte lika bra!

Ikväll har vi grillat här hemma och sen tog jag å viktor ett härligt varmt bad och åt melon=)
Nu ska jag snart hoppa i kojs för imon väntar ännu en spännande jobbdag!!

puss å kram


Boken om Ljungby=)

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)