Jaja

Hej,
Ursäkta dålig uppdatering, igår va det konfirmation för nicke. Det va fint å han va duktíg=)
Idag har det inte hänt så mkt, vi har mest slappat här ute i hölminge. Jag har försökt att plugga lite men har väl gått sådär:S måste försöka hitta motivation någonstans,..

Imorgon ska jag göra min bredvidgång på ljungsätra!! det ska nog gå finemang hoppas jag:)
 
Å igår så va det ju föresten eurovision med :) å tyskland vann det tyckte jag va bra hon va så duktig och man blev glad av låten=) vad tycker ni? bra eller dåligt??

Nähä ni jag börjar faktiskt bli trött:P haha så blir det när man flyttar hem till familjen asp igen, då går mamma å pappa å lägger sig såhär dags och då blir man ju trött själv med:P

ha det bra puss å kram

åka hem..

Hej. igårkväll blev det Eurovision men blev allt lite besviken.. Sverige åkte ju ut.. men trodde inte att annas skulle hålla i europa, men man började ju hoppas lite eftersom semifinalen i måndags va helt kass...
Men tyvärr hamnade Anna i den bra semifinalen eftersom igår va det väldigt många bra.. men men så är det..
fast kommer inte ihåg att jag någonsin har hört att sverige inte varit med i finalen??? har dom åkt ut någon gång alls innan?? Aja..

Idag har jag varit i skolan haft basgrupp,. hämtat tentan.. cyklat hem..
Jag å viktor åt krabbelurer:) jag har packat väskorna för hemfärd till Ljungby. Pappa va i karlskrona igår så han tog med miller hem så slipper vi ha med honom på tåget idag vilket ska bli skönt=) men ska bli mysigt att komma hem till alla och till miller igen=)
Nu ska jag strax cykla iväg till skolan igen och ha tentagenomgång.. jag ska försöka skramla ihop tre poäng till för då har jag klarat microbiologin.. det hade ju varit toppen..

Sen ska jag cykla tillbaka till lägenheten och viktor och så ska vi ta tåget mot växjö.. ett himla färande idag tycker jag allt. :P

puss å kram

tentasvar...

Hej, precis nyss när jag hade publicerat mitt senaste inlägg då piper det till i mobilen från monica att tentasvaren kommit upp på its learning :S

jag gick in å kollade å nedrans med så hade jag kuggat. :( min första sak att kugga.. men jag ska satsa stenhårt nu och klara omtentan.. å det va inte bara jag som kuggade de va halva klassen iaf typ...
Men surt som citron är det ju nu att man inte är godkänd.. men sånt e livet jag ska satsa järnet nu och klara omtentan den nionde..

ha det bra puss å kram



detta fick det bli idag:

kofta: HM
t-shirt: Gina tricot
Glansiga leggings: Gina Tricot
väska: utomlands
Klocka: utomlands

sova?.. eurovision=)

Hej. Idag är jag sjukt trött.. sov typ fyra timmar i natt :S men i morse va jag uppe vid kvart i sju och gick ut med Miller gjorde mig iordning och plockade ihop för att ta cyklen och kämpa sig till skolan!
Vi disskuterade en uppgift och sen gjorde jag å Albertina klart vår folkhälsoarena uppgift oxå så nu är vi färdiga för att disskutera den med imon,...

Sitter här nervös och väntar med spänning på när svaret på tentan kommer.. ska komma idag eller senast imorgon:S hoppas hoppas hoppas!

jag är helt slut så ska nog ta å sova en stund snart tror jag, Miller verkar med lite pömsig:) Viktor åkte precis med johan ut till golfbanan så de skulle gå en runda..

Ikväll sen blir det eurovision med räkor och kex... :) blev inget med det igår jag å viktor va redan ganska mätta så det va ju tur då blir det gott ikväll med:)

Tycker Miller är så härlig.. han ska alltid ligga uppe på någonting eller sova med huvudet på nått.. :) se själva!




Visst hittar han roliga ställen att sova på=) särskillt i bilen på den som kör.. men känns ju inte så säkert så han brukar inte få stanna kvar så länge!


Puss å kram!

Tack mamma=)

Hej.
idag har jag och albertina börjat och kommit en bit på vår uppgift som ska vara färdigt imorgon.. ska göra resten imon efter skolanm med:P

Vi gick sedan ner på stan för att leta efter klänningar, jag till nicker konfirmation och albertina till bröllop..
Jag hittade en riktigt färgklick på hm som jag tyckte om.. men jag hängde undan den, vi gick i massa affärer men jag hittade ingenting annat, albertina hade redan tittat ut sin favoritklänning men den satt tyvärr inte så fint som hon velat.. Vi gick till breeze och albertina hittade en blommig fin klänning där som hon tog,
Så småningom blev vi hungriga och då gick vi och tog oss en varsin kebabtallrik=) mums..
Albertinas pojkvän fredrik mötte upp oss där och så gick vi vidare till hm, jag kollade runt lite till och fick tag i en röd snygg klänning och en smaching kavaj=)
Det fick bli detta istället för den lila färgklicken..

Jag gick och köpte lite dricka till nu ikväll då jag och min älskling viktor ska äta upp räkorna som vi hade i frysen:) mumsigt:)

Här kommer min outfit till nickes konfirmation,, har inte riktigt bestämt om jag ska ha kavajen eller koftan ännu! får se..


med kavajen


med koftan..

vad tycker ni.. kofta eller kavaj?? :)

puss å kram på er nu ska jag å viktor mysa med lite mousserande vin och räkor=)

praktisk tenta!

Hej.
Igår va ju en helt underbar dag, jag viktor och Miller låg på balkongen och solade hela dagen=) va ute och gick en runda oxå, så himla varmt och skönt va det.

Idag däremot är det inte lika skönt. :/
Jag vaknade vid halv sju idag gick upp och gjorde mig iordning gick ut med miller och märkte att det antagligen hade öst ner regn hela natten eftersom det va dyblött överallt.. men det va ändå ganska varmt, så därför tog jag bara en tjock tröja när jag cyklade till skolan.
Jag cyklade iväg mot ett praktiskt prov:S men det gick faktiskt bra, jag och charlotte i min basgrupp gick in och drog varsin lapp. hon drog kapillärprovtagning, och jag drog den värsta av dem alla enligt mig, nämligen subcutan injektion:S (stick i magen)
Men det gick bra, charlotte började och blev godkänd, sen skulle jag göra min uppgift på henne och jag blev oxå GODKÄND=) så skönt, nu kan man äntligen lägga det bakom sig.
Nu väntas bara svar på den andra tentan så får man hoppas på att jag klarat någon den iaf.. känns som att antingen gick det toppen eller så blev det pannkaka av allt, svårt att säga faktiskt men vi får se:)

Nu blir det soffan med film och filt hela dagen, så trist väder.. :/

puss å kram




skit väder.

Hej,
Idag tog jag sovmorgon igen=) det var väldigt skönt, igår åt vi pizza och kollade på så ska det låta. :)

Jag har rensat ut bland mina skor idag och tänkte lägga upp lite på tradera så småningom. Det blev nog ändå 10 par skor tror jag:P som bara låg å skräpade.. hoppas man kan få några slantar för dom bara=)
Jag har även pluggat lite idag men kanske inte så flitigt som jag skulle ha gjort.. jag har iaf gjort färdigt tentamålen så nu ska jag prenta in dom och så ska jag memorera artikeln som vi fick om tranbärssaft med.. då borde jag klara tentan:) hoppas hoppas.. :)

ikväll blir det lite wok och sen nog lite chips och dipp=)

Någon som är intresserad av att hyra en två med balkong i karlskrona i sommar föresten? 10 min med buss till stan och 15 min gång till havet å nära grönområden och mysigt område.
hör av er isf.. tänkte ju försöka få lägenheten uthyrd i andrahand någon vecka iaf i sommar så det bidrar lite till hyran när vi nu inte ska vara här så hade det varit perfekt=)

ha det underbart alla pussar å kramar=)

stuckit varandra!

Hej.
Idag började min morgon mist sagt stressigt, jag skulle börja vid 10 i skolan.
Jag vaknade vid 20 över nio:S fick skynda mig att sminka mig å göra mig iordning, gick ut med miller tänkte ta en snabbrunda så han fick göra sina behov bara, men det fanns en massa störmoment jag såg att han behövde göra nr 2 men blev störd hela tiden av fåglar som han skulle jaga och hundar han skulle skälla på så jag fick gå flera rundor extra:S så det gjorde att jag blev ännu mer sen än vad jag va från början..
jag gick iaf in med honom och sprang ner till bussen, jag hann med och va så sjukt nöjd över att jag hann med bussen:) skönt då slipper jag komma försent tänkte jag, men ack så fel jag kunde ha:P jag hade satt mig på sexans buss som inte går förbi skolan utan den svänger typ en kilometer innan eller nått.. graah tänkte jag då och fick hoppa av och springa bort till skolan!! haha.. kunde man haft en bättre start på dagen? :P

Vi hade praktiskt idag i skolan och övade på venprovtagning (i armen) och subkutan injektion, (i magen)..
Jag och Albertina tog venprov på varandra och det gick toppen:) jag fick ta subcutan på Sandra, sen ville hon ta venprov också så hon fick ta på mig och sen skulle jag ta på henne! Det gick dock inte lika bra.. eller nästan men jag fick blod och allt men däremot så råkade nålen glida ur skinnet innan jag självmant drog ut den, så det bloade lite väl mkt.. :S
Men som Sandra sa det är bättre att göra misstagen nu när man övar än när man ska ha det praktiska provet, va snäll hon va=)

Jag å viktor kollade på film när jag kom hem,, ganska seg film om wallstreet.. sen va jag ute en stund med Miller och Viktor har åkt och spelat golf med Johan..

Nu tänkte jag ta tag i mitt tentapluggande igen.. jag hoppas verkligen att jag klarar tentan men är väldigt osäker på det! Men man kan alltid hoppas:D

Ha det toppen puss å kram
såhär såg typ den ut som vi tar i magen :S

grillning

Hej, idag tog jag sovmorgon=) jag å viktoråt frukost vid 12 tiden, jag ringde albertina och vi bestämde att ja skulle komma bort till henne för att göra en uppgift.
Jag åkte bort och vi gjorde  nästan färdigt uppgiften, allt utom referenserna.
Jag begav mig hemmåt, köpte blommor och öl på willys, eftersom viktor skulle kolla på fotboll ikväll och då tycker han om att ha öl=)

Vi grillade och satt å mös med en öl och en filt ute på balkongen. Nu har vi kollat på finalen i drömmen om italien och rätt par vann=)
Nu tänkte jag göra lite till på tentamålen och sen gå och bada en stund=)

ha en mysig kväll puss å kram

vilken dag!

Hej.
Idag var första dagen tillbaka i skolan. började dagen kl. 07.00 gick upp gjorde mig iordning och drack ett glas proviva jordgubb.. (jag vet, ingen bra frukost, men jag var inte hungrig) jag åkte till skolan, vi pratade lite om praktiken, därefter övade vi praktiskt på att ta intramuskulär injektion, dvs på att spruta in läkemedel i en muskel. Men vi får ju inte ta detta på varandra så det fick bli i den stackars dockan som låg helt ihop-plåckad på båren:P
Det gick jättebra att ta och vår handledare sa att hon va säker på att alla skulle klara sig galant på praktiska provet.. :) efter att vi övat på det allihop så hade vi en stund över och då gick vi igenom kapillärprovtagning, dvs stick i fingret oxå.. vi har övat på detta innan men det kan ju vara bra att öva igen inför praktiska provet.

Efter skolan åkte jag till Netto för att handla, Viktor hade frågat Johan om han möjligen kunde följa med till jysk och hjälpa oss att få hem ett klaffbord och två klaffstolar till vår balkong, och snäll som han är så sa han ja=)
De hämtade upp mig på Netto och vi åkte till jysk. kom ut med bord och stolar, packade in i bilen, hoppade in själva, Johan backade ut och sen PANG!! :S vi körde rakt in i en annans bildörr.. :S så det blev att dividera där en stund om hur vi skulle göra, och till på köpet va han körlärare:P men dom va jätte trevliga, det slutade med att vi åkte till Ford för de hade en fordbil med nån fordförsäkring så det tog ett tag där att skriva i alla skadepapper osv.. men efter ett tag va vi färdiga och vi kunde åka hemmåt. Som tur va så tog det väldigt bra på Johans bil, lycktan sprack och lite av nedre delen blev skadad men annars inte mycket.
När vi kom hem oljade jag å viktor in bordet och stolarna som nu står på balkongen för att torka! Jag satte mig och pluggade, viktor gick och vilade, efter en stund sov jag med:S men vaknade som tur va och kunde fortsätta plugga..
Nu väntar vi besök av Johan igen och hans tjej.. vi ska äta rabarberpaj som jag fixade ihop nu under eftermiddagen=) det ska bli väldigt gott=) hoppas resten av kvällen blir lugn... :)

Ha det toppen puss å kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)