Vilken hårfärg?

Hej hej..
idag fyller adam år, han fick en sån som man gör varma mackor i av mig å viktor.. jag har jobbat kväll idag å det var lugnt å skönt,, hoppas på ännu en sån dag!
Sitter just nu å kollar lite gamla kort å började fundera på vilken hårfärg som jag egentligen passar bäst i..
jag trivs ju i det riktigt mörka men så har jag tröttnat lite på att färga det så ja.. får se vad det blir nu..
Vad tycker ni??
 
 
Ljust                                                                                Mellan
 
Mörkt
 
Vad tycks??
 
Puss å kram
 
 

Missoni för lindex

Hej hej..
Nu har Missoni-Lindex kollektionen släppts.. den kom för någon dag sen och är redan slutsåld på de flesta ställen.. men i Ljungby har man tur där försvinner det inte riktigt så snabbt som i storstäder så lite positivt är det ju med en småstad=)
 
Här är några av godbitarna från kollektionen.
 
 
 
 
Vad tycker ni? jag tycker att det är häftiga plagg å plusset är att 10% av försäljningen går till bröstcancerforskning!
 
Puss å kram
 

vill dansa

 
Å jag saknar att dansa.. å va ju extra roligt att dansa i Karlskrona för en sån grym koreograf!
 

höstrusk

Hej hej
Det är fortfarande riktigt höstrusk ute:/ så segt..
Jag å miller åkte med mamma å pappa till hölminge idag så nu tänkte jag slänga mig på sängen och inte göra någonting mer än att bara läsa en tidning och slappa!
 
Hoppas att ni alla får en härlig lördagskväll!
Puss å kram
 
                                                                                                           snart är  det ju dax att ta fram höstjackorna med... så att man inte fryser ihjäl när man går ut!! :)

Klick Klick

Hej!
Igår klickade jag hem lite nytt från HM får se vad som passar och vad som åker tillbaka.. men jag är riktigt kär i den där kappan.. den är så fin=) hade varit sådär stilrent lyxig mot den vita snön! :)
 
Nu tänkte jag strax hoppa i säng för har åkt på en seg förkylning som satt sig uppe i bihålerna så är helt seg i huvudet :/ får bli att kurera sig nu i helgen när jag är ledig!
 
Puss å kram på er
 
    
 
  
 
                                      

Höst

Hej hej såhär kommer jag att mysa runt i höst! I min nya mysiga tröja, min härligt blåa scarfs, en snygg skinnjacka, ett par briller å en mysig mössa:)

Kram på er!

Jobb, jobb, jobb..

Hej hej..
Nu ska jag snart dra till jobbet, har haft en riktig mysförmiddag som började med en lång härlig dusch å frukost på sängen med ett avsnitt vampire diaries.. sen cyklade jag till Louise å fick god middag och sen klippte henne syster mig.. så skönt att bli av med det slitna i håret=)
 
Ha en härlig kväll.. puss å kram

Höstigt värre

Hej hej..
Idag är det verkligen höst ute, när jag vaknade å gick till jobbet imorse runt 7 tiden så var det 7 grader.. brr..
Det har ju regnat hela dagen med till och från fast jag har sett endel solglimtar oxå! Ska det vara höst så ska det vara fina "varma" höstdagar med sol och frisk luft, färggranna löv och mysiga skogsprommenader, annars kan hösten lika gärna gå över i vinter direkt enligt mig, men då ska det ju vara snövinter:) haha tycker om de typiska idyllårstiderna å inte rusket.. man blir så trött å hängig då!!
 
Nu ska jag å Miller gosa ner oss i sängen med datorn och kolla på vampire diaries som jag har lyckats fastna för.. men ska kolla om säsongerna från början så att man får lite sammanhang i det oxå!
 
Puss å kram på er!
 
  

Tillbaka??

Hej hej!!
Det verkar inte som att jag någonsin ska kunna komma igång å blogga aktivt haha.. har väl inte det behovet kanske.. men tittar ju trotts allt in i perioder å tanken är ju att man ska skriva endel..
Nu kommer det iaf komma upp ett inlägg om när jag å viktor hade vår underbara greklandsresa för några veckor sedan! helt underbart att komma iväg på lite semester och njuta med god mat, sol, värme, lite shopping, slapp i solstolen och goda drinkar.!! :)
 
Puss å kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)