akuten

Hej, i måndags så skulle jag å viktor åka å handla. han hade varit lite yr å så men kände att det var bra när vi åkte, när vi väl hoppade av bussen så fick hans världens yrsel och illamående anfall.. han kunde inte gå eller titta så vi fick ta å ringa en taxi å åka till akuten.. väl där så gjorde de en massa undersökningar och de kom fram till att det antagligen var någonn inflammation på inneörat som ledde till detta.. det skulle gå över men viktor har nu legat här hemma helt ynklig den stackaren så jag har fått ta hand om honom lite=)

idag har jag haft världens energi.. har gjort god frukost, gått med miller, städat och tagit ett underbart skönt bad:)
nu sitter vi parkerade i soffan framför tvn.. snart blir det lite efterrätt och ska även hinna skriva lite uppgifter tills imon med..

ha en trevlig kväll puss å kram

lördag

Hej hej..
jag å miller är hemma i ljungby och vi saknar vår viktor som är kvar i karlskrona hemskt mkt.. men imorgon kommer vi med dit igen:)
Igår badade jag mamma å pappa bastu.. säger man badade??? :P haha vet ej..
vi kollade på letsdance och åt mycket god räkgrunka=) mums..
idag har jag legat i soffan och kollat på 90210.. nu blir det snart ett yogapass med mamma tror jag, sen bär det av till hölminge för tacokväll med melodifestivalen=) härligt..
och Imorgon då som sagt så åker vi tillbaka till vår efterlängtade älskling i karlskrona!! saknar dig!

ha en underbar dag/kväll puss å kram

alla hjärtans dag

Hej sötnosar, glad alla hjärtans dag:)
jag å viktor hade vår dag igår för idag har jag varit i skolan hela dagen och viktor jobbar hela kvällen..
så igår hade vi natur och spadag=) vi började med en långpromenad till skönstavik och tänkte grilla korv, men vi fick inte fyr på elden, så det fick blir att pallra sig hem igen och steka korv=)
Sedan hoppade vi i badet med varsin corona, jordgubbar och vin, vi facescrubbad oss och la ansiktsmasker lyssnade på lugna favoriter och njöt av lugnet.. :) sedan blev det även bodyscrub när man duschade av sig sen! Så himla mysigt och man kände sig så fräch sen när man gick upp=)

hoppas ni får en lika mysig dag som vi hade=)

puss å kram på er!!





bilder i kärlekens tecken=)

Älskar min viktor

veckans

Hej, idag blev det en härlig dag, jag å viktor åkte å handlade och satte oss å fikade:) mysigt, när vi kom hem gick vi en långrunda med miller och "tränade" honom lite på sitt å ligg å stanna osv i utomhusmiljö...
vi gjorde även tiramisu som snart ska ätas.. nyss åt vi tacos och kollade på melodifestivalen,. den var riktigt dålig idag, hur kunde sanna gå vidare?? hon är så störig, och låten lät ju precis så som en schlagerlåt lät för 10år sedan, pinsamt, och hur kunde idoldaniel gå vidare??? fattar ingenting,.. Nu tittar vi på en sjukt bra film på 6:an med sylvester stalone.. :)

tänkte ge er några av denna veckans outfits...


Mys-pys kläder




Detta var några av kläderna jag hade i veckan,
Översta: kofta: MQ, Linne: HM, byxor: HM
Mittersta: Byxor: Veromoda, Tröja: MQ,
Understa: Kavaj: HM, linne: Tradera, skinnleggings: Hm.

Ha en fortsatt trevlig kväll puss å kram

dans

Hej, idag har jag varit på basgrupp, vi disskuterade inför tentan imon, det får gå som det går.. men känns som att jag har koll på det mesta men man vet aldrig.. tycker det är lite krångligt med fall, och hela tentan tror jag kommer bestå utav fall. jaja, vi får se=)

ikväll ska jag dansa så då får man koppla bort pluggtankarna lite iaf=)

ha en trevlig dag puss å kram

Idre resan-bildregn

Hej, tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från idreresan, har ju inte fått tid till det ännu..
men här kommer det lite så ni får se hur vi har haft det=)
varsågoda:


Jag och älskling i liften


utsikten från liften till toppen




Älsklingen på buffékvällen


Mate och Emma


En suddig och trött Malin


Jag å Nicke och Adam och Pappa


Nicke och Mate, Pappa och Emma på vildmarjsnästet.

Nicke och Adam med snowboardar

Emma och Pappa och även Mate och Viktor när de två sistnämnda provade snowboard för en dag!

Familjen Asp och Familjen Nagy

Adam, Nagys och...

och Asparna var glada:)

Otroligt snygga kort på mig å pappa;P

Nicke och fin kvällsutsikt..

Trötta åkare sista dage innan hemfärd..

Torkat älgkött och nachos, (ser inte så aptitligt ut där) väggdekorer och bardekorer av uppstoppade djur.. men riktigt mysigt var det..

Det var vår indreresa det=) så mysigt idre var faktiskt, å bättre backar än jag hade förväntat mig, tyvärr var inte chocken öppen så den gick inte åka, trist, men allt annat var bra.. :)

ha en trevlig kväll nu ska jag å Miller ut på en kisserunda sen blir det halvåtta och sen plugg..
puss å kram

jippie=)

Hej,,
Haha jag vann,,. :D
skickade in och tävlade om smink på stylisternas hemsida på kanal5.. man kunde vinna smink för 3000 om man skickade in ett bidrag med en bild på bästa festoutfit med fokus på assecoarer=) och nu när jag kollade det nya avsnittet av stylisterna så såg jag att jag har vunnit.. hihi så skojj jag har aldrig vunnit något tidigare på sånt=)

Ikväll var jag iväg å dansade så nu efter att ha päst lite i soffan så ska jag hoppa in i duschen sen blir det chips å dipp framför tvn och sedan sängen.. härlig kväll det:)
puss å kram

http://kanal5.se/web/guest/stylisterna/tavling

mysdress

hallu..
gu asså vilken huvudvärk jag har :/
å då blir man ju bara mindre pepp till att sätta sig å plugga psykologi/psykiatri... det är nog det absolut tråkigaste ämnet som finns.. fy fanken säger jag bara!

här sitter jag iaf nu och försöker plugga lite, i min nya underbaraste någonsin, mjukisdress i velour.
jag beställde den från nelly i veckan, fick den i fredags och har sprungit runt i den hela den här helgen! Den är bara helt underbart skön, vill inte ta av mig den, den är så varm och goe=) hihi härligt när man hittar något som man tycker så mycket om, den blir perfekt att ha lite svalare sommarkvällar sen oxå=)
Den passar ju verkligen mig som är en äkta myspys människa med, jag går alltid runt i mjuka goa kläder, jeans tycker jag inte alls om det är för hårt och för obekvämt.. haha:P
nehe åter till pluggandet nu,
ha en trevlig kväll puss å kram






Eller hur är den helt underbar=)

städdag

Hej..
idag tog jag sovmorgon och när jag vaknde så låg ja kvar och läste ett tag.. så himla skönt
Under resterande delen av dagen har jag städat, nu har jag precis blivit färdig och har ätit lite, så nu var det ju tänkt att jag skulle ta tag i pluggandet, men jag har noll med energi.. är helt slut. fast får väl försöka gräva fram någon gnutta med energi så att jag iaf kan skriva lite om lagarna som vin ska kunna..
Måste försöka hitta min motivation igen, är så himla trött på pluggandet, det är så segt just nu för vi läser bara om en massa tråkiga psykiatriska sjukdomar och tillstånd och jag är inget fan alls av psykologi så det har nog med ämnet att göra att jag saknar motivation, får hoppas det blir bättre nästa tema när vi ska läsa om barn istället.. :)

Ikväll blir det schagerfestivalen/melodifestivalen och lite god mat till det..
ha en mysig kväll allihop, puss å kram

outfit of today=)

Idag blev det en mysig dag på stan tillsammans med viktor=) myspys.. han hittade en massa fint, jag köpte mig två kavajer och en tröja till mamma.
ikväll har jag varit iväg och ätit på restaurang med ett gäng trevliga tjejjor:) då såg jag ut såhär....





Nu ska jag sätta på mig min velour dress och hasa ner mig i soffan och mysa=)
puss å kram

dans och potatis/purjolöksoppa

Hej hej,.. idag har jag varit i skolan och haft föreläsning om läkemedel vid psykiatriska sjukdomar och om hur de funkar...  därefter åkte jag hem till viktor som lagade supergoda paninis med lufttorkad skinka, mozarella, pesto och rödlök.. jag va så otroligt trött sen så tog en tupplur=)
Ikväll nu så bar det iväg på dans.. så himla roligt var det idag, fast svårt jag hängde inte riktigt med då de hade gjort en koreografi i måndags som var assnabb och detaljrik så jag hade lite svårt att hänga med... haha
Nu har vi ätit Mobergs superdupergoda potatis och purjolökssoppa som viktor lagade.. mumsfilibabba=)
nu blir det criminal minds och sen sängen=)
puss å kram på er

Hem ljuva hem..

Hej hej igen alla mina vänner=)
NU är jag hemma från Idre igen, det var en seg hemresa med lång färd i bil och sedan 40min sent tåg.. :/ men nu är jag hemma=) det är nu meningen att jag ska sätta mig och plugga lite, har ju tenta om en vecka, så får nog ta och göra det!! vad ska ni alla andra hitta på en dag som denna?
¨puss å kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)