Dans.. =)

kunde inte låta bli.. fastnade lite på youtube.. :D älskar verkligen denna killens danser.. han har sån styrka och sätter stegen perfekt.. titta och njut.. :)

Ullared

Hej!
jag vet jag är sämst på att uppdatera.. :S men men det har inte hänt mkt.. i onsdags satt vi och pluggade i skolan så nu förstår jag mer om olika saker som är bra att kunna till tentan.. tex citronsyrasykeln osv.. i torsdags hade vi flytt-teknik. det var väl inte jätteroligt men intressant och det är ju väldigt bra att kunna så man inte sliter på sin kropp i onödan... !!

Igår bar det av hem till Ljungby igen för att lämna tillbaka farfars bil.. Imorgon ska vi åka till Ullared:) jippie.. jag älskar ullared. ska köpa en massa jukpynt å julklappar å lite annat krafs.. :)

Nu hade jag tänkt att jag skulle ta å plugga en stund.. ha det så fint alla

Puss å kram

HLR

hej hej.. idag sov jag riktigt skönt och länge=) sen blev det att åka till skolan vid 13.00 då skulle vi ha utbildning i HLR.. (hjärt och lungräddning) vi fick godkänt allihop och skaffade oss genom den timmen 0,5 högskolepoäng så de kändes ganska bra=)
När jag kom hem så satt Viktor Adam å Miller och kollade på Oc.. :) vi kollade färdigt sen åkte vi iväg för att plocka mossa till alla mina jularangemang.. :) men vi hittade ingen vitmossa:/ det får jag plocka när jag kommer hem till Ljungby i helgen=)
Vi körde förbi donken påvägen hem.. riktigt gott=) sen tittade vi in på netto lite snabbt med och köpte lite nödvändigheter..

Vi körde nyss ner Adam till stationen för han skulle ta tåget hem.. jag och viktor åkte hem igen och sitter nu i soffan och tar det lite lugnt.. själv tänkte jag plugga lite nu.. å sen är det halv åtta hos mig som gäller=)

ha det så mysigt allihop..
puss puss å kram kram:)

badkar

Hej hej.. eller hur är det helt underbart att krypa ner i ett varmt bad.. :) jag tog med mig reklamen och humanbiologiboken med mig och pluggade lite undertiden.. :P
Nu sitter vi (Viktor Adam och jag) i soffan och kollar på gamla oc -avsnitt och kycklingen är inne i ugnen snart klar för att ätas=) ska bli gott med lite mat nu=)

nu ska vi titta vidare. ha det bra alla.. puss å kram

jul

jag vill ha jul nu.. längtar verkligen efter att få pynta till lägenheten så att det blir mysigt,
Nu har jag viktor och mamma bestämmt att vi ska åka till ullared:D det är mkt billigare att köpa julklappar där och även en massa julpynt och sen är det ju ALLTID roligt att åka till ullared oxå=) det får bli någon gång nu efter att pengarna kommer in på kontot.  :)

Idag har jag inte gjort mkt.. igår kollade jag å mamma på film och robinsson åt planka med lite räkor ost å frukt sen kollade vi på robinsson och sen lite film till så det blev en lugn dag.. å denna dagen har med varit lugn.. vi åkte ut till hölminge och gick en runda med hundarna och sen har vi bara ätit lite å inte mkt mer.. jag ska snart packa in alla saker i farfars bil å köra med Miller mot Ryssby för att hämta upp viktor och Adam och bege oss till karlskrona än en gång.. Ikväll hade jag tänkt att jag skulle krypa ner i ett skönt skumbad med min bok och plugga lite så att man får in all humanbiologi tills tentan kommer om två veckor:S men de ska förhoppningsvis gå bra=) annars får man ju några försök till på sig, fast alfrig roligt att ha nått släpandes efter en.. :/

jaha.. men ha en trevlig kväll alla.. jag får väl försöka ta mig i kragen och skriva lite oftare men finns inte så mkt att skriva om när man går i skolan hela tiden.. :P men men..

puss å kram på er.. :)

höst höst höst...

Hejsan!
fy å fy vilket väder det har varit denna veckan.. :/ igår va det ju helt klart värst, när ja skulle till skolan på morgonen så var det bara lite blåsigt väder men när jag kom hem så höll jag på att blåsa omkull!! jag fick luta mig framåt och anstränga mig för att ens komma någonstans.. då kan man ju snacka om blåst... sen berättade viktor att han hade varit ute med Miller och då tog vinden tag i honom och han tappade fotfästet och åkte med en bit.. ;P

å på tal om skolan så va det inte riktigt sant att ja åkte till skolan igår. vi var ute på hospitering på ett äldreboende. jag hamnade ute i rödeby på mogården och jag tyckte faktiskt att det va ett trevligt ställe.. jag är ju inte så glad i just den biten annars men det va bättre än jag trodde det skulle bli.. det var mysig avdelning med trevlig personal som var gulliga mot de gulliga gamlingarna.!! så de va bra.. jag fick hjälpa till att bädda sängar, ta på kläder, mata å lite sånna småsaker..

idag hade vi redovisning på sinnena i skolan och vi blev godkända så det va ju trevligt att höra.. så nu väntar en etikuppgift om hospiteringe och sen det kommande praktiska provet och tentan:S men de ska nog gå bra förhoppningsvis.. :D

vädret idag har varit bättre än igår, då det verkligen ven i fönstrena och man höll på att blåsa bort men det är ju ändå inte nått roligt väder,,, jag tycker att man skulle kunna hoppa över hösten å gå direkt på vintern.. eller så kunde de vara några få veckor med riktigt fint väder å sen bli vinter... jag tog några fina kort när vi va ute vid bastasjön sist.. Imorgon åker vi tillbaka till Ljungby för att lämna tillbaka mamma å pappas bil och så hoppas vi på att vår bil blir färdig innan söndag så vi åker tillbaka igen.. :P

puss å kram på er alla:)

        

bilderna tagna ute vid bastasjön en mysig höstdag:)

jaha...

hej. i torsdags bar det av hem till ljungby igen, i en "lagad" bil.. jag kom till tingsryd sen blev den överhettad igen och jag fick köpa kylarvätska å hälla på.. sen kom jag precis till ljungby innan den blev för varm igen... :S
vi har haft en riktig myshelg.. vi lagade mat och hade mysigt i fredags.. i lördgas va jag och mamma nere på stan och kollade loppisar och skinnarnas.. på kvällen åkte vi till Husebys julmarknad och gick där å kollade=) det var riktigt mysigt men kunde ha varit lite snö.. Vi kom hem med lite korv, sill, senap och kaneldricka.. mums mums:D
Vi lagade sen cabanossigryta som är helt underbart gott.. och därefter blev det en skön tvpäsar kväll=) var ju körslaget och diehard4.. :)

Igår skulle jag åka hem till karlskrona i vår bil.. vi fyllde överfullt med vatten så att motorn skulle vara bra fram till tingsryd.. där skulle ja stanna och ta en fika å sen fylla på mer vatten när motorn kallnat och sen åka vidare mot karlskrona.. men det gick inte så bra.. jag kom ca 25min hemifrån till gottåsa.. där dog bilen precis innan korsningen.. :( det rök från motorhuven för att motorn va upphettad.. :/ jag fick försöka rulla undan bilen från korsningen och när jag var i färd med att rulla så kom det en snäll man som stannade och hjälpte mig att få bort bilen... :D jag ringde pappa så han kom och vi fick bogsera bilen till Ljungby.. så nu är jag tillbaks i ljungby och får lämna bilen på lagning igen.. eftersom felet antagligen inte blivit lagat riktigt innan... :( suck kan man nästan bara säga!!

Jag ska iaf åka hem till karlskrona idag.. får låna mamma å pappas bil sålänge.. har ju skola som jag måste komma till.. :P

idag har jag bara softat fram tills nu. å tänkte jag skulle läsa lite i min stora tjocka sega humanbiologibok med.. sen åka hem..

ha det super.. pussar å kramar..

veckor som gått..

tänkte lägga upp lite bilder och annat om de närmaste veckorna som har gått..
Viktor hittade en nissan micra på blocket som vi slog till på..
 Blomman:)               


vi hade en jättemysig lördag med tre rätters middag=) vi hade räkchevice till förrätt, gratinerad hummer och hummer med tomatgremolata till huvudrätt och en supergod hallonsorbet till efterrätt.. :)
Förrätten kom från halv åtta hos mig och såg supergod ut men den smakade dock inte lika gott... Huvudrätten hittade vi i mattinas receptbok och på nätet=) den var ganska god men inte super.. men vi hade iofs inte färsk hummer för det är svindyrt som ni nog vet,, :P vi hittade en suupergod hallonsorbet på nätet som vi gjorde till efterrätt och den blev succè.. :P

förrätten räkchevice


uppdukat
 

Hummrarna


Viktor och hummrarna=)



Huvudrätten gratinerad hummere och tomatgremolata


Uppdukat och fint inför huvudrätten


Efterrätten=)



En dag var vi ute och gick långpromenad med Miller.. vi hittade ett mysigt ställe där det fanns vandringsleder utmed en mysig och fin sjö.. Vi gick hela 1.5km med lilla Miller och han skuttade på och tyckte de va skoj. först tänkte man att han nog inte skulle orka gå hela vägen så man skulle få bära honom men han tyckte de va skoj.. däremot blev han ganska trött när vi kom hem igen=) här kommer lite bilder från då.. :)

Miller vid vattnet


Fint vid vattnet men kunde kollat mot kameran


Mysigt vid vattnet


sötnos


Vår fina Miller



Det är vad vi har hittat på de senaste veckorna.. och lite till förståss.. :P
ha det så bra puss å kram

plugg

jaha då sitter man här igen framför datorn och gör test på humanbiologin.. det gick väl sådär kanske. fick 60%som bäst men det är ju ett tag till tills tentan kommer så jag hinner nog plugga in allt förhoppningsvis...
Bilen är typ fixad som tur är.. vi ringde till mannen som vi har köpt den av eftersom han har varit bilmekaniker och hans son är bilmekaniker.. så han körde bort och mötte viktor vid bilen,.. å så startade den.. han trodde att det var en slang som lossnat och att vattnet runnit ut och att de hade börjat ryka plus att slangen hade legat på motorn och bränt så att det luktade.. Han körde hem bilen till sig och där gick han igenom den å gjorde en liten service.. då märkte han att det var nån topplockspackning som va sönder och behövde bytas,.. han sa att han kunde fixa det.. eller ja hans son.. för 1000 och så kostade delen 600.. å man tänkte bara faaaan.. men men de är ju ändå billigare än om man hade tagit den till en verkstad,. så de får gå.. då får vi iaf tillbaka bilen senast torsdag å då kan jag åka hem och ha pyssel och myslördag med familjen iaf=)

Idag hade vi världens sovmorgon.. :) sov ändå till 12.. haha.. men de va skönt.. sen vi gick upp så har vi suttit och pluggat och tänkte väl snart göra lite mat.. blir svenskt=) kött sås och potatis.. :)

Men nu ska jag tillbaka till pluggandet igen.. ska försöka plöjja igenom alla kapitel till föreläsningen imon med...

puss å kram på er :D

Galen hemresa!

jaha då har man firat fars dag med pappafrukost.. vi åkte även ut till hölminge en stund och letade svamp i skogen och plockade mossa och kastanjer i trädgården för att göra lite adventsfint så småningom.. :)
Vi var å fikade hos farmor och farfar å lisbeth.. de va trevligt.. både pappa och farfar fick varsin andelspåse som de förhoppningsvis har vunnit något på=)

Runt fyra, halv fem någon gång så plockade jag å miller ihop våra saker och begav oss ut till ryssby i lilla bilen.. viktor och erik hoppade på i ryssby och vi började vår resa tillbaka till karlskrona.. när vi var några mil från karlskrona så började det låta som det var grus i motorn.. :S men tänkte inte så mkt mer på det sen.. Men vi kom närmare och närmare karlskrona och då började jag märka att gasen inte tog så bra jag kom "bara" upp i 80 så började undra om nått va fel.. vi kom till citygross som ligger ca 5min körfärd från lägenheten och då dog bilen.. :S jag lyckades starta den igen.. men den dog igen och vi fick köra av till sidan,.. som tur va kom vi av på en liten infartsväg, men när vi hoppade ut ur bilen så ryker det från motorhuven.. :S fasiken med.. så vi fick rulla ner bilen en bit och lämna den där.. de va ett ställe där de förvarar båtar så den står bra till och inte i närheten av vägen eller ivägen för nått men sååå irriterande... så vi fick ta våra saker och gå hem sista biten.. :(
vi ska väl försöka ringa han vi köpte den av för typ en månad sen så typiskt.. för han va iaf mekaniker å de va antagligen ett dolt fel så förhoppningsvis kanske han vet vad det är och kan laga det billigt och snabbt.. vi får se..

Nu sitter vi här i soffan och ska nog snart sova.. ska ju upp tidigt imon..

ha det fint alla puss å kram

Ljungby

just nu sitter jag hemma i dataskrubben i ljungby med lilla Miller i knät.. körde hem i vår lilla bil blomman igår=) fast va läskigt måste jag säga... va massa vatten på vägen och så är de dåliga torkarblad på bilen å va vääldigt mörkt.. så de va ingen rolig kombination alls.. :/

Miller och Dusty går jättebra ihop.. Dusty tycker bara att Miller är lite jobbig när han springer hack i häl men annars går det bra:D vi va alla lite oroliga innan eftersom Dusty inte har gjort sig känd som den hund som tycker om andra hundar:S men det gick toppen:)

Idag har jag å mamma varit på stan och kollat runt lite.. vi va på M&M och köpte adventsfint=) det blev ett skifferfat och små hjärtan med nr 1-4 på som man ska hänga med en tråd runt fyra ljus så nu blir det fint vid advent med=) pappa va å tränade så vi hämtade honom och körde hem.. därefter ville jag upp och kolla läget på nyöppnade Citygross och jysk. ja just precis.. lilla Ljungby har expanderat=) det tycker jag är roligt.. Vi hittade inte nått direkt på jysk men på citygross blev de lite mat och gott till kvällen iaf!! Vi hade familjen Nagy på besök också så det blev en lite fikastund.. de va mkt trevligt..

Jag pappa å nicke gjorde sen vårrullar när Nagyfamiljen åkt hem.. så vi har precis ätit gott och nu blir det bara en lugn fortsättning på kvällen och imorgon ska vi hinna med en fika hos famor och farfar innan vi åker hem igen.. :)

åå föresten.. vilkej J*dra åskväder de va inatt.. jag sover alltid jätte djupt och brukar inte vakna av någonting.. men inatt vaknade jag av att det brakade som bara den!! blixt brak blixt brak.. de va precis ovanför oss.. :S läskigt med åska,, jag gick upp å drog ut alla kontakter till tvaparater och datorer sen somnade jag om igen:)

De va allt för mig idag=) puss å kram

Höstmys

visst är det härligt med riktigt långa promenader ute i det fina höstvädret.. :) jag och viktor har på senaste tiden varit ute och gått med Miller några vändor.. han älskar att skutta runt och hoppa i alla löv=) Vi hittade ut till ett motions och vandringsområde.. ute vid bastusjön, så där har vi varit två dagar och gått långrundor... Första dagen åkte vi ut för att leta svamp men vi kom fram till att antagligen är det för sent för det eftersom vi inte hittade en enda svamp.. men vi hade mysigt ändå.. andra gången så gick vi 1.5km, sen åkte vi hem och Miller va helt slut efter det men han tyckte det va väldigt roligt under tiden=)

Erik har flyttat hit med så han var på besök i tisdags.. det va trevligt.. vi käkade lite pizza drack nån öl och kollade på tv=) en mysig hemma kväll..

Förra helgen var jag även ute i Ronneby på kinkynight, :) det va med väldigt intressant och roligt.. haha
Det var en studentfest med utklädningstema alltså kinky tema.. jag var magdansös... kanske inte så kinky mer sensuellt men men.. :) mina vänner var schoolgirl, maid, marinbrud och alice i underlandet.. =) dom va alla jättefina=) jag hade riktigt trevligt=)

I söndags bakade vi även en massa här hemma i lägenheten.. vi bakade olivbröd, vanligt hällutbröd.... och även smörgåsgifflar.. :D de va riktigt gott... :)

Va rörigt det blev med allt berättande nu.. haha men de e inte så lätt när jag är så dålig på att uppdatera och så.. 
Imorgon ska jag och viktor och Miller åka hem till kära ljungby och familjen det ska bli riktigt skönt och roligt att få komma hem någon dag=)

men nu ska jag smyga ner i sängen.. :)
sov så gott alla..
puss å kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)