Utsliten

Hej hej,.
Idag är jag helt slut,. jag jobbade dag,. när jag slutade så hämtade viktor upp mig å så handlade vi,. sen kom jag hem la mig på soffan och somnade haha:) sov 2 timmar sen ringde min lillebror å sa att han hade låst ute sig så jag fick köra dit å öppna för honom å då tog vi en sväng till donken=) Nu ska jag snart hoppa isäng igen å försöka sova ett tag! Imorgon är jag ledig=) jag trodde att jag jobbade så jag hade ställt in mig på det.. å gu så skönt det va när jag förstod att jag va ledig istället.. :) Jag ska handla det som inte fanns idag, sen ska jag städa iordning extra rummet så jag kan måla färdigt vitrinskåpet som står där å väntar på att bli klart=) morgondagens projekt=)

Puss å Godnatt alla

soliga dagar

 
Hej hej..
Idag drömmer jag tillbaka mig till ett härligt varmt och soligt egypten,. det har varit så kassa sommardagar här nu med regn och kalla vindar! Jag längtar efter sol och värme nu... så jag tittade igenom våra bilder från egypten!
 
Jobbdax snart igen,. ha en härlig kväll. kram kram
 
 

En massa..

Jobb.
Jag jobbar på för fullt.. eftersom man jobbar 100% så känns det som att man är på jobbet nästan varje dag!! Nu har det varit en stressig period på akuten med.,. många patienter! och omorganisation på sjukhuset inför sommaren gör det inte mer lättarbetat!
 
Jag å Viktor tog en vända på stan idag och kollade in marknaden,. det blev en påse korvar som fick följa med hem=) från delikatessgrabbarna! Supergoda att sitta å mumsa på som snacks, på frukostmackan eller till en god öl. :)
 
Hoppas alla får en härlig helg=)
Kram kram

Födelsedagsfirande

Hej hej.

Mellan söndag å måndag va jag å Viktor på spa i Falkenberg på Falkenberg strandbad! Jätteskönt va det! De hade som stationer som man gick runt på å gjorde olika behandlingar med bl.a. Lera, ansiktsmask, isskrubb å hammambad! På kvällen drack vi skumpa å åt trerättersmeny i restaurangen med havsutsikt!
Igår fyllde jag 25 år så då åkte vi hemmåt ljungby å ut till hölminge där vi solade, badade och grillade grillspett! Jag fick en massa fina paket:) så alltså hade jag en riktig toppenfödelsedag! :)
nu blir det ut i solen resten av dagen å njuta:)
Kram kram

Första doppet

Hallihallå
 
Igår hade vi en helt underbar dag i Ljungby, sol sol och sol=)
Vi tog bilen ut till hölminge och njöt av det fina vädret på gräsmattan med bikini och solbrillor i högsta hugg..
Första doppet blev avklarat igår oxå,. riktigt skönt faktiskt, vi va nere en stund innan det blev första doppet och då va det helt ljummet i vattnet! men sen hade det börjat blåsa lite när vi badade så va lite kallare fast ändå sjukt skönt=) Det blev även ett  härligt dopp i spabadet efteråt!
Vi gjorde även americanska hamburgare på grillen som blev supergoda!!
 
Idag har jag sovit halva dagen eftersom jag jobbade natt, men sen solade jag i hölminge igen och när viktor slutade så köpt jag lite subway å rosé så tog vi en picknick vid ån!
 
Nu ska jag slösurfa på datorn lite och sen blir det sängen=)
Hoppas ni har underbara sommardagar ni oxå! Kram kram
 
 

Ettårsdag!

Hej hej!
Idag är min ettårsdag som sjuksköterska på akuten i Ljungby! Vi hade sjukt mkt att göra idag å vi har sprungit i ett hela kvällen!
Jag har haft ett helt underbart år på akuten med jättehärliga arbetskamrater och roligt, intressant, lärorikt och givande arbete! Jag har lärt mig hur mkt som helst och har haft roliga stunder på jobbet! Hoppas det fortsätter lika bra som det har börjat:)
Nu ska jag sova för imorgon blir det en ny arbetsdag!

Kram kram på er!

Akutsjuksköterska

hej hej.
idag har jag varit på akuten igen,.. å jobbat=) det var en trevlig kväll med härliga arbetskamrater! Tiden gick snabbt idag, vi kom dit jobbade å så va det helt plötsligt dags för en snabb fikapaus å sen jobbade vi mera å så va det dags att gå hem! :)
Nu har jag suttit å glassat med mina andra halvor på balkongen å en stund i soffan men nu blir det sängen för mig! För imorgon ska jag till jobbet igen!!
Ha det toppen kram kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)