hårfärgning

hej he, nu är jag i full gång med att färga hårt,. Mitt hår har blivit så solblekt nu när det bivit fint väder..
Så tänkte jag att jag skulle försöka få det någon nyans ljusare så att det inte blir sån jättekontrast mot mitt eget hår, då kanske det kan få vara lite ljusare i sommar och bli svart i vinter igen?? får se hur det blir

Har iaf vågat mig på att prova en annan hårfärg denna gången, älskar ju garnier nutrisses hårfärg den blir så glansig och fin å luktar inte illa.. så nu blir det alltså kamp för att se vilken av hårfärgerna som vinner.. vilken tror ni??
GARNIER                                   MOT                                    SYOSS

Jag kan just nu säga att båda luktar gott iaf och inte starkt och outhärdligt..
nu ska jag tvätta ut färger,. mera resencion får ni senare.. :P

puss å kram

önskebikinisar 2011

Söta bikinisar till sommarens alla bad-dagar!! Jag som är fullkomligt galen i bekinisar vill ju så klart ha allihopa!! :)

VINN VINN VINN ett presentkort på HM värt 900kr, tävla nu!

Hej hör upp alla.. gå in på länken så kan du vara med och vinna 900kr hos HM att shoppa loss för=)

Otroligt fina leksaker till ett bra pris kan man hitta på denna sidan: http://www.e-leksaker.se/ det är en leksaksbutik på nätet med en massa olia sorters leksaker till barn 0år och uppåt.
så gå in och shoppa loss där med, ni mammor tll era små sötingar och vi andra till nära och kära eller något roligt till en själv??^^ för att vara lite som ett barn igen kanske?? tex söta björnar till sängen? svävade ut lite där i fantasin haha men ni förstår..!!

Anmäl er till tävlingen vet jag:) HÄR
tävlingen avslutas 2011-06-30. Var med du också!!

puss å kram på er=)

hör och häpna..

igår satt jag vid datorn hela dagen med min projektplan.. så segt.. men kom en bit på vägen. ska snart koppla in mig igen och skriva vidare.. :/

fick en stund över på kvällen igår och tänkte ge mig ut på en powerwalk.. men så blev det inte.. hör och häpna jag sprang halva rundan.. :o
Det har aldrig hänt kan jag säga att jag Malin har börjat springa en runda frivilligt, för det första
  1. jag tycker att det är sjukt tråkigt att springa
  2. Jag har ansträngningsastma så brukar inte få luft när jag springer
  3. Det är så jobbigt haha :P
Men jag fick något fnatt igår och började springa och det gick faktiskt riktigt bra, jag fick luft, det gick lätt att springa, det var helt okej.. tappade sen motivationen lite när musiken dog ut i öronen pga att mobilen hängde sig och därför gick jag sista biten.. Men jag är så stolt över mig själv haha
fast det var bara 1.5-2km men ändå :D duktig jag är va? haha

Nu projektplan:/
ha en trevlig dag puss å kram

Miller och Viktor på tåget hem!

hejhej
idag har jag seminarie:/ så segt, när jag sen kommer hem ska jag plugga vidare och skriva på min projektplan, vilket är ännu segare! jag vill bara att tiden ska gå nu så att vi får lite "sommarlov" iofs får man ju inget lov för man ska ju jobba hela sommaren,. men det ska bli roligt iaf=)
fast jag å viktor å mate åker till ungern i en vecka efter att jag har slutat så lite semester blir det i alla fall =) å sen ska jag försöka få in en sistaminuten i slutet av sommaren innan jag börjar plugget sen igen! så att man kan slappna av och bara va å lugna ner sig någon vecka innan man ska köra på stenhårt med pluggandet igen!!

här är viktor å miller på tåget hem till ljungby i helgen=)
så söta så..


haha sådan husse sådan hund, eller va tycker ni? första bilden gladaoch nyfikna,. andra bilden måttligt uttråkade, sista bilden blundar dom båda två haha:)

slutar med en söt bild på Miller uppe på väskan:)


ha en härlig dag puss å kram

bildbomb på hur jag såg ut på inspelningen!

hej hej, va ett tag sen nu igen,. har haft fullt upp.. här kommer en bildbomb på endel bilder (egobilder) på mig på hur jag såg ut på inspelningen av dansvideon.. kunde ju inte ta bilder på plats eftersom jag inte hade någon bra kamera tyvärr men filmen kommer ju sen förhoppningsvis=)




fast dessa bilder är tagna efter 10timmars inspelning så kunde varit fräschare om man säger så! fick lite bråttom innan jag skulle dit så blev inga bilder då! :S

ha en trevlig kväll puss å kram

Dance movie video shooting

hej hej.
ihelgen har jag jobbat fredag å lördag på akuten! det var lärorikt, ska jobba kommande helger oxå så att man kommer in i allt nu inför sommaren!

igår hade min danslärare och hans tjej en video-shoot som jag var med å dansade i,. kommer att bli grymt att se resultatet! filmade i 10 timmar och dansade i ca 6timmar.. så man är lagom mör i kroppen idag! Någon bild kommer senare på hur jag såg ut igår,,men hade inte tid att ta kort på själva inspelningen, å hade bara mobilen så var för mörkt för att det skulle blivit bra ändå:/ men ni får kanske se slutresultatet senare om jag får lov att lägga upp den!! nu ska jag ta å lägga mig med datorn i knät å kolla på 90210 nu..

solen och värmen är tillbaka igen=) jippie!! haha skönt,.

puss å kram


den här outfiten hade jag iaf på inspelningen! Ni får se sminket å håret senare!

sol å värme var är ni??

Hej, idag har jag varit i skolan och vi fick reda på läkemedelsräkningstentan=) jag klarade den!! :D tjohoo=) haha
det blev allt ett glädjeskutt och ett litet tjut:) sjukt skönt att ha den färdig!
vi hade gruppdisskussion om projektplanen med, det gick bra och jag fick många värdefulla tips.. nu ska jag alldeles strax ta tag i alla mina uppgifter som behövsgöras innan helgen!
för i helgen blir det att jobba på akuten i ljungby igen!

Nu har man ju varit lite bortskämd med sol och värme så nu när kylan kom tillbaka så saknar man ju solen och värmen mer än någonsin.!
såhär var jag klädd inför en påsklunch ute hos svärmor och viktors familj:)
härligt med sommarkläder


vi åt fylld kalkon,. det var riktigt gott faktiskt..
ha en mysig dag, nu ska jag skriva projektplan..
puss å kram på er!

love love love

Hej,.
jag måste bara säga I love my hair, I love my hair, and I LOVE MY HAIR=)
ända sedan jag var å klippte mig hemma för två månader sedan eller något sådant nu,. så har jag tänkt nästan varenda dag hur nöjd jag verkligen blev med håret och frisyren:) underbart att känna så när man varit hos frissan:)
så ett stort stort TACK!! till Sandra på Bei capelli en helt underbart duktig frisör! Har alltid blivit nöjd när jag varit där och hon gjorde även min underbara balfrisyr=)





puss å kram

Familj på besök och Dusty åker hem..

Hej,
ja precis som överskriften säger,. snart kommer familjen på besök då ska vi äta rabarberpaj som jag snart ska fixa till :) sen tar dom med sig dusty tillbaka till ljungby igen!! :/ jag vill ha kvar honom!! :) va så mysigt med båda hundarna denna veckan=)

ha en super dag och njut av solen som fortfarande har valt att stanna kvar=)

puss å kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)