shopping+familjemys

Hittade en helt underbar päls på mellandagsrean i karlskrona fast det fanns inte så hemskt mkt faktiskt.. men vad jag är glad över min päls=) hihi
ni ska få se en bild sen när jag tagit någon bild!!
Nu har vi nyårsfirande här hemma hos mig och viktor med familjen, det är mysigt:)
vi har ätit god mat och nu är det bara efterrätten kvar sedan väntar efterrätt, 12-slaget och skumpa å raketer=)
ha ett gott nytt år och en trevlig kväll
kramkram

mellandagsrea!

Hej allihop,
idag har jag å mamma varit nere på stan och kollat mellandagsrean=) mysigt
mamma hittade ett läppstift och ett par jeans.. jag hittade ett par replayjeans och en långkjol :S har velat ha en sån kjol hur länge som helst men inte vågat riktigt för har inte trott att jag kan ha det eftersom jag är så kort men nu va den så billig så jag slog till.. får se om jag lyckas matcha den med något snyggt annars hamnar den på tradera senare.. haha:)
imorgon åker familjen och jag till karlskrona:) till viktor och vår lägenhet, skönt att komma hem igen!
där blir det mer mellandagsrea och sedan blir det nyårsfirande där=)
vad ska ni hitta på under nyår?? brakfest eller mys med familjen eller något annat skoj?? :)
kram kram

Thomas Sabo

Hejsan!
Idag var jag mamma och pappa nere på mellandagsrean och kollade läget, det fanns inte så mkt roligt tycker jag inte, men vi ska ju till karlskrona och leta vidare där om någon dag=) får hoppas där finns mer=)
men vi var inne på nystrands i ljungby där mamma och pappa köpte ett thomas sabo armband med berlocker till mig och pappa köpte ett armband till mamma där.. det var bara det att mamma hade redan just det armbandet hon fick..så hon köpte det som jag hade, det lit tjockare!, och jag ville byta min länk till en smalare:) så det fixade vi till och bara för att jag bytte så kunde jag ta en extra verlock istället för det va billigare=) bra va?? :)
såhär kan ett thomas sabo armband se ut!



dessa berlocker har jag nu i mitt armband=)


Hur snyggt?? :) I love it!=)
ha en bra dag, nu blir det soffmys för mig!
puss å kram

Film

Hej.
jag hade en väldigt mysig julafton med familjen..pappa mådde inte så bra så vi fick stanna hemma själva me det blev riktigt mysigt.. :)

å oj vad mkt film jag har kollat på i mellandagarna nu;P vi tittade på nu är det jul igen 1,2 och 3.. någon anna julfilm..sen en massa vanliga filmer oxå.. härligt att bara ligga och slappa i soffan.. :)

igår var jag ute och festade med lina och andra,, det var trevligt. kul att träffa alla igen.. det är inte många som väljer att stanna hemma på juldagen i ljungby:)

idag har jag bara tagit det superlugnt och ätit pizza och myst med familjen.imorgon blir det en runda på stan och sedan hölminge för mera mys och upptining framför kakelugnen!!!
Hoppas ni har haft en mysigt julafton och julhelg=)

puss å kram på er..

Jullov

Hejsan..
idag tog jag jullov=) så skönt.. vi hade skola vid ett idag, gjorde ett rollspel där vi skulle spela upp post och pre operativ vård.. dvs innan och efter operation.. det va intressant faktiskt.. fast i sånna situationer glömmer man ju bort precis allt som man kan egentligen känns det som iaf:P haha så vi hade ganska skojj åt oss själva tycker jag allt.. :)
Sedan jag kom hem vid fyra tiden har jag städat och klätt granen och en massa sånt.. nu tänkte jag att jag skulle stryka min mega stora tvätthög samtidigt som sagan om de två tornen går på tvn.. så man kan snegla lite medans man stryker.. :)
Puss å kram på er!!!

dansjobb

Hallå hallå.
jag har nog sagt det innan men sökte ett jobb som danslärare i början av hösten.. men det blev aldrig av att jag fick träffa hon som höll i det. hon ville hemskt gärna träffa mig och ge mig jobbet men när vi väl hade bokat in tid blev hon sjuk och sen kunde inte jag å sen kunde inte hon å så fortsatte det så.. tillslut kände jag att det blev för mkt, och att jag inte hade så mkt tid pga att jag var på praktiken stup i kvarten.. kändes som det va det enda jag gjorde.. så jag frågade om det var okej att jag funderade på det och hörde av mig framåt vårterminen... Nu skickade hon för ca en vecka sen och frågade igen om jag hade tid i vår att ha en grupp.. så jag svarade nu att jag kunde ha en grupp eftersom jag nyss fick reda på att jag hamnade i karlskrona nästa praktik:) på trossö vårdcentral.. så vi får se om jag får svar att hon fortfarande vill ha hjälp.. alltid kul att kunna tjäna en liten hacka på det man tycker om=) så roligt att hålla en danskurs igen=) va ju längesen nu...
nu tillbaka till plugget och alla sjukdomar...
kram kram

Kumkum...

Kumkum is back in business!! har sett mer och mer av kumkum nu på sistonde,. kul att deras smycken blir moderna och hamnar på marknaden igen=) dom har så fina underbara smycken=)
jag fick själv en kumkum ring i studentpresent 2007.. superfin och har använt den jätte mkt.. så nu kanske det blir något mer i samlingen när märket kommer igen=)
Här kommer ett smakprov på fina smycken från kumkum
Hur snygg är inte denna?? den liknar min fast jag inte har sötvattenpärlan... vill ha vill ha vill ha haha:P
Ännu en snygg ring i nyare utformning.. :)
någon mer som älskar kumkums smycken?? jag älskar framförallt ringarna:)
kram kram

Tenta!

Hej.
Nu är äntligen tentan överstökad.. :) skönt det kändes faktiskt som att det gick bra men vet att jag har fel på några.. men jag håller mina tummar och hoppas på att jag klarat den=)
Nu idag ska jag slappa som bara den.. och sedan när viktor kommer hem så är vi bjudna bort till robin på mat=) mysigt.. ha en trevlig dag alla puss å kram

Tenta!

Hej, blev ett sent inlägg idag, har pluggat och bakat idag.. blev ett gott matbröd från halvåtta, krasse/senapssill, bountygodis och pastasallad..
har försökt plugga in det sista av sjukdomarna idag men har väl gått sådär.. har ingen motivation alls.... :/ segt..
det får gå som det går och annars får jag ta tag i mig själv till omtentan sen...
Får se hur jag känner imon efter jag gjort den.. :P
ha det bra puss å kram

julklappar

Hej:)
idag har jag å viktor varit på stan och fixat lite julklappar.. nu har jag bara viktors kvar och sen lite småklappar till de andra i släkten.. men familjen är klart nu.. otroligt.. jag har nog aldrig varit färdig med julklapparna såhär tidigt.. men det är ju fantastiskt skönt att slippa stressa den 23 med det.. :P haha
ikväll gjorde jag å viktor egen vinglögg och jag konstaterade omigen att jag är en saftglöggsfantast, glögg med alkohol i är inte alls gott.. ! Punkt slut.
nu blir det nog sängen och lite plugg innan jag somnar.. imon blir det en riktig heldag med plugg.. tenta i övermorgon:S men det ska nog gå bra! :)
ha det super puss å kram

kaffemaskin

någon som vill vinna kaffemaskin.. det skulle jag villja iaf=)
http://www.alltforforaldrar.se/happilyeverafter/2010/december/andraadventtavling.html#comment
tävla hos evelina du med.. :)

hejsan

Hej hej, idag har det inte blivit många knop gjorda.. städade upp lite i köket innan, sen har jag suttit i soffan och lagt en kommentar i några blogg-tävlingar så jag hoppas allt att jag vinner något=) hihi...
har suttit här med min sötnos sovandes bredvid mig hela tiden..
tänkte lägga mig i ett varmt skönt bad nu med lite spa:) och plugg såklart:/ tänkte att om jag tar med mig häftet in dit så har jag ingen anledning till att hitta något annat att göra utom att plugga,, ;P haha
ha en trevlig kväll puss å kram på er!!
Såhär ligger han och njuter i soffan bredvid mig just nu:) mysigt

hallå hallå hallå

Igår va det idolfinal=)
jag å viktor fixade en mysig tre rätters dagen till ära eftersom jag hade namnsdag och fyllde halvår=) hihi
idolfinalen va faktiskt riktigt bra=) å vilken tur att jay vann annars hade jag blivit sjukt arg. fast minnah va med bra igår, men jay äger ju + att minnah har åkt ut en gång innan med å då tycker inte jag att man ska vinna....
vår trerätters igår blev viktors brors tjejs förrätt som hon vann med i halvåtte..
chevre och camenbert inbakad persikohalva med valnötter.. det va faktiskt gott..
sen till huvudrätt blev det örtlindad lammytterfilé med potatisterrin och rödvinsås å sparris... väldigt gott må ja säga=)
och till efterrätt blev det vanlig hederlig chokladpuddning=) mumsigt...
till maten serverades amadeus-mousserande vin och drostyhof rödvin!!
Man måste ju lyxa till det lite ibland i vardagen=)
puss å kram

förmiddagsfika

Hej hej.
vaknade av att viktor skulle gå till jobbet vid halvniotiden... sov lite till och när jag vaknade så såg jag att pappa hade ringt.. han var påväg till karlskrona med lättvårdsambulansen för att hämta en patient.. så då tänkte han att han kunde titta in till mig en stund för en fika=) så mysigt.. så jag gick upp gjorde mig iordning och ringde han.
Vi tog en mysig fika med lussebullar och chokladmuffins med choikladkräm (hembakat såklart)
Sen va han tvungen att åka iväg och jobba vidare tyvärr... men va mysigt att träffa honom=)
Miller blev helt överlycklig när pappa kom... han visste typ inte vart han skulle ta vägen.. så när han åkte blev han jätteledsen och har suttit och gnytt å krafsat på dörren nu i ca 40 min och vägrar gå därifrån.. :(
fast nu kom ha faktiskt och la sig mysigt bredvid mig i soffan... får ta å gå en runda i snön å busa lite med han så blir han nog glad igen... sen ska jag plugga resten av dagen... suck.. är inte alls sugen på det=(
ha en trevlig dag puss å kram

plugg plugg

Hej, idag har jag varit helt slut, va i skolan innan och hade basgruppsmöte där vi gick igenom några sjukdomar,.
vi satt kvar en stund efter och gjorde en uppgift som vi fick..
när jag kom hem gick jag å miller en runda, sen la jag mig å läste och miller åt ben, sen somnade vi och sov i tre timmar.. ;P så skönt..
ikväll har jag lagat hamburgare och kollat på tv.. nu ska jag se sista programmet av bartenderskolan..
Imorgon blir det en heldag med en massa pluggande...
puss å kram

middagslista

Hej, sitter här och försöker knåpa ihop en middagslista till veckan.. har noll fantasi men har fått ihop lite iaf=)
så nu ska jag snart ta bussen till netto för lite inhandling..
sen blir det att åka hem igen och plugga gärnet.. snart är det tenta som gäller....
ha en trevlig dag kram kram

julklänning

hej hej,. har suttit å suktat efter en massa fint på nätet nu en stund och framförallt på nelly=)
hittade denna helt underbara julklänning.. men jag har ju redan köpt en sån som ser nästan ut så fast en mörkblå i sammet från hm... så känns onödigt att köpa en till!!! men ni som är ute efter en otroligt snygg julklänning här har ni en=)
men det blev allt ett litet paket från nelly till mig iaf=) ni får se om några dagar när det kommer fram=)
nattinatti
ses imon=)

julköttbullar

Hej hej..
idag sov jag jäätelänge haha, gick upp halv 2 :S
jag har lagat julköttbullar och fixat i köket hela dagen.. nu ikväll lagade jag en bacon och ostpaj som va riktigt god faktiskt.
nu bara för en lite stund sedan la jag plugget på hyllan för idag.. han faktiskt att skriva om både pankreatit, levercirros och allmänt om hepatit, hepatit A och hepatit B så jag tycker att jag var så duktig att jag kunde ta kväll nu!
vår trea och femma funkade inte innan så har inte kunnat kolla på nått bra på tv idag:( segt
men nu blir det tv för dom fungerar nu=)
ha ett mysigt avslut på kvällen.. puss å kram

hola

hej hej/hola hola
idag har varit slapp slapp slapp som gällt=)
kvällen igår blev riktigt lyckad. mysigt med bad i varmbadhuset, därefter en underbart god kebabtallrik på Michell´s sen lite dricka,godis, musik och tillfixning hos erica, och tillslut begav vi oss mot Harry´s riktigt kul faktiskt=)
nu ikväll blir det tacokväll med älsk och robin.. mysigt längtar redan efter att få äta upp det första tacos skalet fyllt med en massa gott;P haha Hungrig??
ha en trevlig kväll puss å kram

Tjejkväll

Hej hej,
idag har jag å Miller varit ute på långrunda
nu slappar jag vid datorn och om någon timme ska jag dra mig ner mot staden för att köpa lite dricka till ikväll då det blir en härlig tjejkväll som börjar på varmbadhuset i karlskrona:) sedan blir det glöggmys hemma hos Erica:) mysigt..
ha en trevlig kväll alla puss å kram

modette

föresten, gå in och rösta på mig på http://nyheter24.se/hpcontest
jag har fått fnatt på sånt här nu haha.. inte för att man har så stor chans att vinna men är kul att försöka iaf=)
puss på er!!

skoldag/romantisk klädsel

Hallu!
idag va de skoldag igen, jag gick upp vid sju och kollade på julkalendern.. tror det kommer bli bra som jag skrev igår.. :) förhoppningsvis är det äntligen slut på alla superhjältar och datagjorda julkalendrar så kan vi återgå till de som faktiskt hade äkthet och julkänsla=)
Jag hjälpte jennie med hennes slingor innan, nu har jag suttit och kollat runt lite på datorn och tänkte ta mig en slappstund i soffan framför en film kanske?
idag kände jag för att vara lite romantiskt klädd å fin=) å det lyckades nog för jennie sa att jag såg ut som en grekisk gudinna, det saknades bara den där lövpinnen i håret.. haha men det tyckte jag va snällt sagt=)
så här ser jag ut=)
Tunika - Hm, Skinnbyxor - Hm, Skor - Nellys matsumoto, pärlarmband - Snö, Ring - KumKum
märks att jag gillar hms kläder iaf.. :) jag har jämt det på mig!
ha en trevlig eftermiddag puss puss på er!!

färdig

hej.
nu är jag äntligen färdig skriven med alla buksjukdomarna.. nu ska jag miller och viktor ta en runda innan vi hoppar i sängen och nanar.. imorgon ska jag upp tidigt för att kolla julkalendern och sedan gå till skolan!
ha ett mysig slut på kvällen godnatt..
puss å kram
rösta föresten på mig på resan till rodhos=)
http://mythos-beach.apollo.se/ vi har denna bilden..
går inte att länka direkt dit:/

Glöggmys

Hej hej
Idag gick jag upp vid kvar över sju för att kolla på julkalendern=)
den var faktiskt helt okej, den verkar vara lite greveholm-inspirerad så jag hoppas på denna kalendern:) de senaste åren har ju varit hemska!!! det finns inga som är så bra som de julkalendrar som gick när man var liten..
top tio enligt mig:
1. Mysteriet på Greveholm
2. Håll huvudet kallt
3. Sunes jul
4. Trolltider
5. Ture sventon, privatdetektiv
6. Teskedsgumman
7. Pelle svanslös
8. Jul i Kapernaum
9. Julenshjältar
10.Kaspar i nudådalen

Vad tycker ni?? vilka är era top 10 julkalendrar genom åren??
jag älskar julkalendern det är så mysigt att gå upp på morgonen och sitta å mysa med en kopp glögg eller varmchoklad, så tittar man ut och ser en iskall snömorgon utanför fönstret.. det är sån stämning.. men det kräver ju att det är en mysig julkalender för att man ska orka dra sig upp ur sängen för att kolla=)

nu ska jag sätta mig å plugga och ikväll blir det nog lite kvällsmys med glögg och lussebullar tror jag allt=)

puss å kram
hittade denna mysiga bild på google=)

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)