Miller

Hej.. gu va man är dålig på att uppdatera:S har ju fullt upp men skola och hund nu så finns inte så mkt tid över..
Idag ringde klockan vid på 07.00 :/ gick upp och åt frukost gick ut å kissade Miller pussade viktor hej då och cyklade iväg mot skolan...
Vi hade basgruppsmöte och sen lite praktiskt.. så va skönt att det inte va så länge idag.. jag var hemma igen runt halv 11.. :D

Diskade gick ut med Miller igen och sitter nu i soffan med viktor och kollar lite tv.. ska ta å plugga sen.. fick en massa frågor som vi skulle göra tills på torsdag..

Tänkte lägga ut lite mysiga bilder på Miller så njut=)

Millers första bilfärd när vi tog hem honom=)



sötnos=)



Vi va ute på promenad och Miller började frysa så han fick sitta innanför viktors jacka och värma sig lite=)



 Miller nosar i naturen



Jag och Miller har varit ute på kisserunda i höstvädret=)


Nu ska jag fixa något att äta börjar faktiskt bli hungrig nu=) ha det fint alla kram kram

Familjen Nagy

Hej. Sitter just nu i soffan framför datorn. Viktors bror Adam fyllde 20 igår så dom kom hit och hälsade på för att fira honom.. och då kan det ju låte lite lustigt att dom åkte hit och att vi inte åkte hem.. men det beror ju på att vi fick Miller i onsdags.. han kan inte vara själv hemma och han behöver vara här hemma i lägenheten nu så att han lär sig vad som är hemma.. :) Därför fick Familjen Nagy komma hit... =)
Dom kom vid elva tiden.. vi fikade lite bullar, Miller blev lite rädd och var väldigt blyg så han lät dom inte hälsa på han så mkt.. men efter ett tag blev han lite mer tuff så emma fick iaf klappa honom sen.. :)
Viktor,Adam Mate och Emma åkte ner till stan för Adam ville gå till systemet och köpa en öl eftersom han har blivit 20:) dom skulle äta å lite så på stan.. så jag stannade här för att vara hundvakt=)
Miller somnade på mattan i köket och har sovit i en halvtimme nu... Han vaknade nyss och är just nu superbusig...
Vi får nog ta och gå ut å rasta lite nu=) ha det fint så hörs vi ikväll... =)

Puss å kram... =)

Miller=)

Nu har vi haft Miller i två dagar-.. han ligger nu i soffan och sover jämte viktor..
Det är de han gör mest.. sover sover.. leker kissa bajsar äter å sover :D mysigt med vovve.. :)
Jag och viktor har mest slappat idag.. fått reda på att vi har ett föråd.. och fått det upplåst och viktor låste den med vårt hänglås.. :P
Ikväll ska vi äta fyllt fransbröd och bara mysa. å kolla på idol.. :)

Ha de fint alla puss puss

Soffan!!

Hej.
idag började dagen med en trött morgon.. gick upp å åkte til skolan.. vi hade introduktion om humanbiologi...
Därefter hade vi en föreläsning om cellen!! Det var intressant men lite krångligt vissa saker.. !! Men det ska nog gå bra att lära sig det! :)

När jag kom hem så åkte jag och viktor bort till lyckeby.. å köpte hundmat och halsband hos vetrinären.. sen köpte vi lite leksaker och en liten sovkudde,, :) NU ska vi snart hämta honom:D

Vi va även och handlade mat.. :) När vi kom hem lagade vi chili con carne.. :) det blev riktigt mumsigt idag=)
Nu har vi kollat på två och en halv män.. å sitter här i soffan och myser=) Jag tror att jag strax ska krypa ner i sängen och sova! Är faktiskt trött nu!!

Ha de fint alla puss puss..

Här kommer en söt bild på vovven:)

Nya lägenheten!

Hej! Idag har jag och viktor varit och plockat ihop resten av sakerna som vi skulle ha med till karlskrona och lägenheten.. de va lite svårt å trycka in allt i bilen men de gick:D så vi kom ner till Karlskrona vid sju tiden.. beställde pizza och sen tittade vi på slutet av topmodel..
Vi kollade även på ensam mamma söker och efter det fortsatte vi att plocka upp sakerna till lägenheten..!!

Nu sitter jag här i soffan och min händiga karl håller på att skruva upp tvn och söka kanaler.. eftersom vi satte upp hans stora tv istället för min minitv som jag har haft uppe nu när jag har bott här själv...
Skönt med en stor tv igen:D men det tycks inte gå så bra:S hittar inga kanaler.. men de ska nog snart vara ordnat.. :)

Imorgon är det skola igen.. ska börja en ny kurs.. humanbiologi så de ska bli skoj=)

Å på onsdag ska vi åka och hämta lilla Miller som kommer att kallas för Mille.. :D sååå söt... äntligen en hund=)

ha de bra puss å kram

Redovisning, tågresa och hundkoll.. :)

Hej. har inte lyckats uppdatera här något nu för jag har varit på resa helatiden=)
Igår hade vi redovisning i skolan, tyckte att det gick superbra=) alla va så duktiga och gjorde allting bra trots nervösiteten:) Sen cyklade jag hem till lägenheten och städade..
Klockan tre tog jag bussen ner till centralstationen för att sedan ta tåget hem.. fick byta tåg i emmaboda men det gick ju galant=) sen landade jag i växjö vid 17 och bussen hem till ljungby gick 17.05 så då blev de lite spring till bussen.. Men jag hann med direktbussen så de va skönt.. Alltså hoppade jag av i ljungby vid 18.. pappa hämtade upp mig i cabben så åkte vi hem och tog de lite lugnt.. Mamma messade att hon ville bli hämtad från afterworken så vi körde ner och hämtade henne på harrys i stan..

Vi placerade oss framför soffan och kollade på idol och åt räkor med vitt vin till.. de va väldigt mysigt.. skönt att vara hemma med familje:)

Idag då så vaknade jag runt halv 11 åt frukost med mamma .. satt å kollade lite tv. sen åkte jag å mamma ner på stan och där inhandlade jag två hjärtan med ljushållare i från m&m, som jag ska hänga i fönstret i min å viktors lägenhet.. jag köpte även en kajalpenna på mix..
vi mötte upp viktor på stan så han följde med hem å så åt vi lite.. därefter begav vi oss ner till Höör för att kolla på min och viktors hund.. :) guuud så söt han va:) liten och underbar..  Vi tingade honom och ska hämta han nästa helg.. men nu är ju då frågan.. vad skahan heta??
Miller eller simba kanske?? :P

Nu ska jag nog sova snart.. godnatt alla puss å kram

Idol

Sitter här i soffan och kollar på idol igen... nu får man snart veta vilka som gått vidare... Tove tyckte jag helt klart va bäst.. de andra va inte så bra!!

Ska nog sova sen.. har ju redovisning imon... :S men de ska nog gå bra=)

puss å kram

Vovve=)

ååh igår hittade jag världens sötaste hund som jag vill köpa,.. en blandning mellan pomeranian och långhårig chihuahua.. kostade dock 10 000.. :/
Men.. det va ändå ganska bra pris.. för en chihuahua kostar typ 15 000 och en pomeranian ligger runt 15-20000 så de e ganska överkommligt pris ändå..

Men sen kommer ju alla andra tankar att jag bor ju i lägenhet. å stackars hunden å bo i lägenhet,,. men för en sån liten hund är det ändå ganska så stor yta att röra sig på å sen så är det ju de me promenader å sånt. å jag känner att det är bara skönt att behöva ta en promenad å koppla av i pluggandet.. å sen behöver inte småhundar lika långa promenader heller.. :P

Jag vill sååå gärna ha den här lilla sötnosen.. Men tvekar ändå lite... är ju ett stort steg att skaffa hund.. :P
men viktor är ju med på det å han är nog med allt sugen *de hörs på rösten*:) å han pluggar ju hemifrån så de e perfekt då slipper hunden vara själv hemma så mkt.. :) för det får de ju inte vara när de är valpar å helst inte när de blir äldre heller.. !!

Nehe annars tänkte jag väl att jag skulle städa lite nu. tänkte få till mattan i vardagsrumemt å sen rengöra handfatet på toan.. Sen ska jag ta ett bad å bara njuta:)

Puss å kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)