Hundpromenad

Hej hej..
Idag har vi städat här hemma.. rensat avlopp och lampan i köket har kommit upp..
vi åkte ut till lyckeby till vetrinären för att försöka oss på en hundpromenad.. Det gick utmärkt... Miller skällde på alla hundar och människor till att börja med,. men efter ett tag gick det bättre han gick bakom två shäferhundar och hade två småhundar i rumpan och han gick jättefint och tyst.. skönt att det äntligen börjar gå åt rätt håll.. nu ska vi bara fortsätta att öva och öva och öva och ta oss iväg på dessa hundpromenader eftersom det gick så bra=)
Nu sitter jag å Miller här i soffan och tar igen oss.. Viktor är å tränar och snart ska vi fixa till lite mat tills viktor kommer hem..

ha en mysig kväll puss å kram

rösta på mig i tävlingen:)

Rösta:)

Hej..
trots en ful min, ful bakgrund och taget med en mobilkamera så lyckades jag vinna första gången:) Rösta nu vidare mig i finalen så jag kammar hem det stora priset på 10 000kr smink:D
pussar å kramar.. ha en mysig dag!

Stylisterna/tävling/RÖSTA PÅ MIG=)

shopping+dansshow

Hej.
idag har jag varit på genrep inför en mini-dansshow som vi hade innan vid 15,. anledningen till att det blev en minishow va att jag bara va med på en dans och sen tog de typ 5 min.. men vi ska ha en till mini-show ikväll vid nio med.. men det är roligt att få dansa på scen=)

Jag å viktor va nere på stan och gick en runda och fikade lite.. jag hittade en poncho och 2 par solbriller men fanns inte bild på dessa och orkar inte ta någon just nu... ni får se någon annan dag,.
men här är ponchon å ett par brillor iaf=)




Puss å kram

solig dag

Hej.
idag har jag viktor och Miller varit ute på en härlig promenad i solen=) vi tog med oss lite fika och begav oss mot wämöparken... i eftermiddag och ikväll har jag pluggat, ätit och kollat på tv.. nu tänkte jag ta en dusch och förbereda mig inför första dagen på praktiken imorgon...
puss å kram

mycket gjort...

Hej,
idag har viktor jobbat, han ringde och fick upp mig ur sängen när han sa att det var jättefint och varmt väder ute=) underbart... jag å Miller gick upp och tog på oss lite kläder för en långpromenad i det härliga vårvädret, så härligt..
När vi kom hem bytte jag kläder och drog mig ner på stan för att lämna tillbaka en oehört dålig film som jag å viktor hyrde igår... tog mig en sväng in på gina tricot och H&M oxå och suktade lite efter de underbart fina vårkläderna som kommit in nu. Men just nu är det lite kärvt med pengar så fick bli att handla mat istället och åka hem utan roliga kassar!! Jag tog tag i vår skitiga lägenhet och städade den fin, och vårstädade balkongen och tog ner utemöblerna från vinden.. Nu senaste timmarna har jag roat mig med att baka bröd och laga gulaschsoppa som jag å viktor ska mumsa på när han kommer hem nu snart, sen middag men det duger,.
sitter just nu å kollar in det nya körslaget, tycker det har blivit lite segt, va kul de första säsongerna men nu är det lite segt.
blir nog någon film senare med tror jag.. ha en underbar lördagkväll pussar å kramar.. :)

äntligen fredag

Hej.
idag är det fredag igen=) härligt.. här hemma har det varit plugg och surfande på nätet.. viktor har nyss gjort en glaze som vi har dränkt spareribbsen i nyss som vi ska ha ikväll.. gottigott..
funderar på om vi ska ta en vända ner till stan för en fika bara för att komma ut lite.. får se vad vi bestämmer..

ha en mysig fredag pussar å kramar

Musik

Hej, idag har jag varit i skolan igen, vi hade basgrupp pratade om olika vaccinationer.. därefter kollade vi när t6orna hade sina opponeringar på sina examensarbeten..det var lärorikt men ungefär som jag trodde att det skulle vara..
När jag kom hem mådde jag dåligt, va lite illamående, huvudvärk och trött å svag i kroppen så jag la mig i sängen å tänkte vila lite, låg å vilade å läste om vartannat från 12-17.30 så blev ett tag, men mådde inte så mkt bättre när jag gick upp:/ bara man inte går å blir sjuk nu när man ska ha praktik nästa vecka!!!!

satt å kollade på lite bloggar nyss, å ramlade in på en sida där det är några personer med egna gjorda låtar som tävlar om att bli signade.. så det är bara att gå in å gilla knappen under låten på den man tycker mest om.. här är mina favoriter..
gilla här för Björk & Toffe
gilla här för Dennis Camitz

skolan

Hej.,
Ida har jag varit i skolan, vi hade seminarie om genusperspektiv,. det var väl sådär kul..
jag å Miller har varit ute och gått och sedan övat lite konster så nu är han helt utslagen här i soffan:)
Jag ska sätta mig och plugga lite nu.. sen ska jag laga mat tills viktor kommer hem..

ha en mysig kväll puss å kram

Slappedag

Hej, idag åkte vi med våran packning och miller tillbaka till Karlskrona..
när vi kom fram tog vi en meny i en hamburgekiosk i centrum så gott..
sedan när vi kom in i lägenheten packade viktor om och åkte till jobbet, jag parkerade mig och miller i soffan och här har vi legat sen tre typ haha...
ikväll när viktor kommer hem blir det en god sallad med kyckling som kompensation för den feta hamburgemenyn innan idag haha.. :P
det blir topmodell, världens bästa hotell, superstylisten jonas, och något till kanske haha:P
ha en trevlig kväll puss å kram

Släktkalas/Melodifestivalen/Spontanutgång

Hej hej:)
I några dagar nu har vi haft besök av viktors kompis hemifrån:) det var trevligt,
igår åkte vi alla tillbaka hem till Ljungby och där väntades det släktkalas för mig och viktor med min släkt. Å mitt kusinbarn hade blivit så stort och så söt=) Vi hade en trevlig stund på släktkalaset och det var roligt att träffa alla igen!

runt åtta åkte vi ut till viktors hemort ryssby och till hans kompisar för att ha melodifestivalenmys.. jag tyckte att det var bra låtar med, fast jag hade nicke borg som favorit, men det gjorde ingenting att saade vann, jag tyckte att hans låt oxå är sjukt bra, och den kan nog slå väldigt bra utomlands får man ju hoppas på!

Efter melodifestivalen så skulle jag åka hem med en tjej till ljungby igen men det blev att alla åkte in och det blev en trevlig spontanutgång på harrys=)

Nu: Blir det grillning med klyftpotatis, sallad, och bea och att bänka sig framför solsidan åter igen=)
Nog prata om mig haha.. vad ska ni hitta på?? hoppas ni har haft en trevlig helg..

Eric Saade - Popular


snoffsigt till baggy

Hej!
Idag har jag varit i skolan, och sen har jag suttit i soffan och sprungit runt i lägenheten och fotat en massa kläder å skor som jag länge tänkt lägga upp på tradera, så nu äntligen har jag fått upp lite granna... här har ni länk till det: Tradera

Innan idag när jag var i skolan så var jag lite snoffsig, då såg jag ut såhär..


Allting från H&M som ni kanske märkt är favoriten hos mig som hos många andra=)

efter skolan och traderafotandet så blev det lite mer baggy för min del


Det blev att dra på danskläderna inför ikväll..
skor: adidas, byxor:H&M, t-shirt: Stadium med Aspen tryck på :)
Velour tröja: Nellys

älskar att springa runt i sånna här stora pösiga kläder:) Det är livet det.. haha
ha en trevlig kväll alla pussar å kramar

längdskidor-90210-plugg

hallå hallå..
Idag har det varit lite skidor.. satt ju å hoppades på svenskt guld men det blev 7de plats som bästa,
därefter blev det 90210:D så underbart bra!
Nu har jag pluggat lite inför ett föredrag imon, ska även skriva ner lite om typ feber å sånt som barn kan få, så man har det klart innan praktiken och slipper plugga så mkt då!

ikväll blir det tv och mys i soffan igen=) härligt.. vad ska ni hitta på??

Puss å kram

Melodifestival

hej hej, då var det dags för melodifestival igen=)
hoppas nu de bästa går vidare!
idag har jag städat, gått med Miller och bakat brödbullar och tog en otroligt varm å skön dusch.. nu är det dags för att mysa sig ner i soffan ett tag.. sen blir det tacos när viktor kommer hem från jobbet...

lite melodifestival snygg måste man ju vara=)



puss å kram

härligt väder

hej, idag tog jag å Miller en rejäl sovmorgon=) jag kunde inte somna igår så kom isäng typ vid 03.. :S och då sov man ju desto längre nu idag, så gick väl upp runt halv ett tror jag, viktor å jag åt en god frukost och kollade på herrarnas längdstafett.. jag konstaterade än en gång att jag hatar Petter Northug som är så jäkla osportslig... fy för honom..

för två helger sedan var jag hemma, då åkte vi ut till stugan och tog en härlig promenad med hundarna.. här kommer lite bilder från det=)
ha en mysig dag puss å kram



jag har klippt....

lugg! :D Vad tycks?
jag hade lugg för något år sedan och trivdes faktiskt i det men det är jobbigt att alltid behöva fixa till den! Eftersom jag har lockigt hår så blir den så ful om man inte plattar den! Men nu var jag ändå tvungen att klippa mig, mina toppar var såååå slitna... å då tänkte jag att en lugg skulle vara trevligt igen!
så vad tycker ni.. Blev det bra?? :)
otroligt skönt iaf att få bort allt slitet!!

Idag har jag kollat på 90210 typ halva season 1:P så bra!
Nu tänkte jag kolla in zaras hemsida,,. de går ju att beställa till sverige nu:D

här kommer lite bilder på frisyren=)





Lite konstiga miner men det får duga=)

puss å kram på er!

sjuklingar

hej hej, Nu är jag tillbaka igen!
det har varit riktiga sjuklingsveckor här hemma.. först viktor och sedan nu är Miller "sjuk"
han är nykastrerad sedan igår, så igår vid halv nio skulle vi lämna in honom hos vetrinären, vi åkte dit och bad om en sån noshållare som är som en munkorg..  men vi fick inte på den, den satt en gång men satt för löst så han drog ju av den i ren panik.. :( stackarn, sedan gick det inte mer, han stretade emot med all kraft och högg å blev blå, så det fick gå utan den. Vi fick komma in och då blev det samma procedur där när de skulle prova med ett rep istället, men då tog hon assistenten Miller och verkligen höll fast honom, han fick panik och blev blåbärsblå i hela munnen och knallröd å hade utstående ögon, så hemskt att se honom så:/ men sen fick han komma hem med strut runt huvudet.. Nu går han runt här och slokar med svansen och försöker komma åt att slicka rent. Förhoppningsvis läker det ihop snabbt, och stygnen skulle ramla av sig själva så det blir nog bra.. han hade ju en testikel i ljumsken så det var bra att ta bort den då det annars kunde bli cancer och liknande!

Ikväll ska vi bara kolla på tv och mysa i soffan.. ha en trevlig kväll puss å kram

min lilla sjukling..






min lilla sötnos

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)