Träning

Hej hej.
Idag tog jag sovmorgon=) gick upp å ringde till bland andra hyresvärden eftersom det va typ stopp i mitt avlopp i köket.. det blev översvämmning när jag diskade..
När det var fixat la jag å Miller oss i soffan för att kolla på dr. quinn=)
jag kände att det var dax för ett träningspass till så jag åkte till friskis å det blev ett biceps/triceps och handstyrkepass.. Det blev ett riktigt bra pass å jag är fortfarande sjukt trött i musklerna!!
Idag blev det:
Biceps:
Växlande hantelcurl X2 set
sittande hantelcurl
Hammercurl X2 set
Triceps:
Dips2 X2 set
Kabel Pushdowns
Underarmar/handstyrka:
stående handledscurl med hantlar
Körde även hantelshrugs som egentligen tränar trapsen men körde det med 20kg kettlebells i varje hand för att träna greppstyrkan och sedan gick jag en runda med dom.. gjorde det X2 set..
Sammanfattning: ett riktigt grymt å skönt pass=)
efter att ha ätit en sjukt god ceasar sallad med en grymt god hemmagjord ceasar dressing så tänkte jag nu gå och lägga mig å sova för att ja ska vara redo för en hemtentadag imorgon på waynes..
Godnatt på er.. puss å kram
(en i varje hand är riktigt tungt,. nästan hela min vikt som är 50)... ganska bra tycker jag=)
nattinatti

Träning

Hej hej..
Idag tog jag sovmorgon och låg å drog mig ett tag i sängen sååå skönt=)
Vid 13 mötte jag upp veronica och Madde på ett fik för att gå igenom alla sjukdomar vi har pluggat till för att se om man fortfarande kommer ihåg något.. men jag tycker att det gick ganska bra faktiskt.. :) skönt då jag efter farmakologigenomgången kände mig helt lost :S
Efter fikat blev det hårdträning på gymmet=) Blev ett riktigt skönt mage/rygg pass.. och körde även en stund på löpbandet som uppvärming.. Nu tänkte jag äta lite potatismos och korv och sedan ta ett varmt härligt bad=)
Ha en mysig kväll puss å kram
Rygg, hittade ingen bra bild på hur jag vill att det ska se ut på mig,,. men den här va i närheten.. fast lite för mkt..
Mage: Däremot vill jag ha en sådan mage.. fast känner att jag inte är så himlans långt ifrån där iaf=)

Dagens

Hej hej idag har vi haft basgrupp i skolan.. Det var en föreläsning med men den kändes inte så rolig eller viktig och min överfulla tvättkorg ropade TVÄTTA MIG!!! Så det fick bli att läsa och tvätta idag istället!! Ska strax ner igen och slänga in en ny maskin!! Här får ni lite bilder på vad ja hade på mig idag,. Guldskimrande stickad tröja från hm, tajts med skinndetaljer från hm, halsband från Thomas Saabo och skor från Nelly!! Kram på er

Söndag igen!!

Hej hej då var det söndag igen! Idag blir en lugn dag med städning, filmtittande och läsning av en bok som ska vara färdig tills på fredag,. Även lite annat plugg med, får se hur mkt jag hinner, tog ju en ganska lång sovmorgon med:) kram kram

Redovisning

Hej hej
Idag hade vi redovisning av konfliktahantering i skolan.. våran film blev bra tycker jag... men va segt å sitta å lyssna på alla grupperna..
Nu ska jag ta en snabb taktikvila för senare ska jag iväg å svira en stund :) ska på en "fest" med trevliga tjejjor i klassen=)
Puss å kram

Karpathos-Grekland summer 2011 del 1

Hej hej
Tänkte att jag skulle ta och visa lite bilder från vår underbara resa till Karpathos (en grekisk mysig ö) i sommras!
Karpathos stad
Lefkos på Karpathos
Underbar sand var det i Lefkos, (andra sidan ön mot var vi bodde, vi tog bussen dit 2 dagar).
Mer bilder kommer framföver.. :)
Kram kram

Träning

Hej hej..
Nu har jag suttit här i soffan en stund och kollat på bonde söker fru och ätit köttfärssoppa.. Men innan jag hamnade här så var jag jennie och esra på gymmet och körde ett pass.. Det var ett riktigt härligt pass faktiskt.. Jag körde axlar och bröst. Lyfte även lite med 20kg kettlebellsen för att öva greppstyrkan och gick med dom lite för att stärka mig inför bärtestet till ambulansen som jag verkligen har gett mig fasen på att jag ska klara av nästa gång.. !!
Nu ska jag å Miller ta sista rundan och sedan blir det att hoppa i säng! :)
nattinatti puss å kram

Blogg.se appen

Hej hej
Tycker inte att det blir lika snygga inlägg med appen men fasen så smidigt det är att kunna blogga direkt från mobilen.. Å smidigt i övrigt med en iphone man kan ju göra allt och behöver inte ens ha en dator längre typ,,. har suttit väldigt lite vd datorn nu när jag har fått iphonen!! Fast det är skönt med en stor skärm och att kunna skriva riktigt på datorn som nu!! :)
Idag har jag varit i skolan på föreläsning, va väl ganska intressant fast lite långdraget eftersom jag har hört det mesta innan på ekonomin på gymnasiet, (det handlade om organisation och ledarskap) sen blev det krabb med vfun som "vanligt" höll jag på att säga men har ju haft lite trubbel med det innan.. som att inte få önska och hamnat på en mindre rolig avdelning men allt har ju slutat bra innan så jag hoppas på ett bra slut denna gången med!! :)
Idag blir det träning igen med Jennie=) å ezra kanske med skulle med=) skojjigt.. Blir bröst och axlar för mig idag tror jag allt..
nähä ha en trevlig dag så hörs vi.. kramis

Bad/spa

Hej hej.. Blev ingen träning idag för blev sååå sjukt trött så jag höll på att somna i soffan hur många gånger som helst, trots att jag tig en snabb eftermiddagslur när jag kom hem från skolan!! Det blev istället en härlig stund i badet med ansiktsmask, aromabad, lite vin, oliver och förhöjd spa känsla med tända ljus:) snart blir det topmodell på tv och sen en tidig isänghoppning:) skönt med sånna dagar oxå!! Kram kram

Strålande solsken

Hej hej..har varit i skolan och filmat vår gruppuppgift om konflikt hantering som vi ska redovisa på fredag.. Pluggade även lite humanbiologi med Veronica, upprepade lite inför sluttentan!! Nu sitter jag i t-shorts på balkongen i en värmande sol och bara njuter:) kram kram

Trattkantarellsoppa

Hej hej... Blev lite chins, bicepscurl, å lite annat smått å gott:) när jag kom hem blev det att kolla på ensam mamma söker, ta en skön dusch och göra Trattkantarellsoppa!! Mumsigt!!:) natti natti på er.. Hörs imorgon kram kram

Träning

Hej hej,.. Nu blir det lite fiskpinnar kall sås å potatis innan jag å jennie åker och tränar;) idag blir det armar för min del så blir lite av varje helt enkelt.. Ha en trevlig kväll kram kram

Själva igen!

Nu har Viktor åkt hem till sitt revinge igen:( jag å Miller ska väl gå ut å gå en runda lite senare i solen å ikväll tänkte jag dra å träna en stund... Måste ta mig dit nu det blev ju inte så mkt träning förra veckan eftersom jag mådde dåligt.. Men nu så är set dax igen:) kram kram på er

Handla

Hej hej nu ska jag cykla iväg å handla lite god mat till ikväll... Jag å Viktor ska mysa till det med bacon inlindad kyckling med bakpotatis, sparris och fetaost med lite rödvin till:) mumsigt!! Hörs senare puss å kram

Miller myser i soffan igår,å tror han ligger precis likadant bredvid Viktor därinne nu igen:)

iPhone 4

Hej hej.. Nu har jag med blivit med iPhone :) blev en iPhone 4. Provar nu blogg.se appen för att se hur det blir men verkar gå fint:) ha en trevlig kväll kram kram

Äntligen!

hej hej
Idag har jag haft en supermysig fika med min kära basgrupp och Gulli bjöd på morotskaka=) mumsigt!
Jag kom hem å satte igång med att storstäda lägenheten så nu är det rent och fint..
Snart kommer viktor hem=) äntligen är det helg igen!!  Det blir nog en lugn kväll med pizza och idol=)
ha en trevlig kväll.. :) kram kram

solig vår? höstdag

hej hej
Idag har det varit helt underbart väder vackert strålande och värmande sol=) Jag va i skolan och jobbade med basgruppen om grupparbetet..
När ja kom hem gick jag å miller en härlig runda till skönstavik och tog lite bilder=)
Blev en bildbomd där!!
Nu ska vi sova.. puss å kram

slapp slapp

Hejsan,,
Idag har varit ännu en slappedag här hemma,, jag har varit så himla seg och haft noll energi så tänkte att det är lika bra att vila upp sig så jag håller mig frisk sen..!
Jag har kollat på youtube på avsnitt av Villervalle i söderhavet och på Mirror mirror.. är det någon som kommer ihåg dess?? :) Villervalle hade farmor inspelat på video när ja va liten så det kollade ja alltid på å mirror mirror gick ju på en av sommarlovsmorgonarna när man var mindre=) nostalgi=)
Nu tänkte jag att jag å Miller skulle knyta oss..
Puss å kram

Honey 2

Hej hej
har bara legat och kollat på film idag hela dagen.. kollade bland annat på Honey 2 å den va faktiskt riktigt bra med grym dans=) ny favvofilm!! :)
Kolla på denna=)
puss puss

sjuk

Hej hej..
mådde inte alls bra igår. spydde å hade ont i magen å sprang på toa stup i kvarten.. :/ men idag mår jag bättre så kanske va nått jag hade ätit..
Idag ska jag bara ligga å gosa med miller o soffan å sängen och ta det lugnt...
Här är två bilder påväg till skolan igår..
ha en trevlig dag.
puss å kram

Dagens

Hej hej..
Här kommer en dagens från idag=)
såhär såg jag ut när jag åkte till skolan för föreläsning:
Skjorta: Kappahl
Skinnbyxor: H&M
Skor: Nelly
Fuskpäls: Lindex
Dock slutade dagen för mina byxor såhär.. :(
Tycker det är dåligt att inte ett par byxor håller mer än 3 gånger.. dom är till och med en storlek för stora för mig så va inte direkt som att de satt för tajt å för att det var för att de va för små, för då kan de ju spricka men nu va de till och med lite för stora.. Jag böjde mig ner för att ta på Millers koppel och då sprack allt.. :S så nu är det jag som kommer gå tillbaka till H&M och klaga.. förhoppningsvis går det få tillbaka pengar eller ett tillgodokvitto eller nått liknande annars är det dåligt..
puss å kram

Söndags spa

Hej hej
Idag tog jag en låång sovmorgon.. vaknade 13.30 :S oops..
jag å miller åkte hem till karlskrona och åt lite å så.. å efter ett tag så blev ja så sugen på ett bad.. så hoppade ner.. satte datorn på toaletten och kollade på en mass play-avsnitt som man missat förra veckan,, tog ett glas rött vin, la på en ansiktsmask och en hårinpackning och bara njöt..
Nu sitter jag i soffan med en kopp gott te som jag å mamma köpte på huseby julmarknad igår.. så gott.. glöggte=)
puss å kram
Masken från det helt naturliga märket REN.,.,. helt underbara produkter=) Finns på doc Morris och Nelly.se
Hårinpackningen köpte jag i ullared men den finns på bland annat rusta.. Den fungerar faktiskt väldigt bra för att vara en budjet vara=) superlent hår efter användning.. :)

bakning

Hej hej
Igår hade jag planerat att baka en god kaka:P
Men det blev ingen god kaka för när jag öppnade sockret så låg där två stycken sånna mjölbaggar där.. blää!! Så jag började kolla runt lite och det visade sig att de fanns i x-antal öppnade förpackningar i mitt skafferi.. hur hade de kommit dit?? Å de fanns till och med i kartongerna med muffinsformar.. så jag slängde alltså allting som var öppnat i skafferiet och som inte hade haft klämma på sig.. så slängde kanske 300-400kr.. :/ så tråkigt men man vill ju inte riskera att äta baggar heller.. fy va äckligt...
Idag åker jag hem till Ljungby med Miller.. jag ska jobba ikväll och imon på dagen sen drar jag å mamma till husebys julmarknar på kvällen=) så himla mysigt... älskar den julmarknaden.. !!! :)
Puss å kram

sälja eller inte??

Hej hej
Idag har jag lagt upp lite saker på tradera och funderar på om jag ska lägga upp dessa med?? vad tycker ni??
jacka 1



jacka 2


Känns inte som det är min stil på dess 2 riktigt.. men de är ju så sköna, fina och varma så är osäker.. :P
puss å kram

Pride & Prejudice/ Stolthet och fördom

hej hej..
Nu har viktor åkt hem jag å Miller ligger i soffan och kollar på stolthet och fördom.. den är ju bara för bra asså=)
här har ni trailen,. se filmen om ni tycker om romantiska filmer.. superduper=)
Godnatt och puss å kram=)

Stuvad potatis och isterband

Hej hej,. nu är jag hemma från träning och skola och det är dags för mat.. det blir dill-stuvad potatis och isterband=) mumsigt...
brukar göra per mobergs recept det blir så gott..
Här kommer receptet:
4 port och tar ca 1 timme att laga ihop..
4 st småländska isterband
10-12 kokta potatisar
3 dl vispgrädde
2 dl mjölk
2 msk smör
2 msk vetemjöl
salt och peppar
3 msk fint skuren gräslö (men jag tar hellre dill)
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skiva den kokta potatisen i ca 1cm tjocka skivor
3. Smält smöret i en kastrull och pudra över mjölet och blanda väl.
4. Häll sedan i mjölken och grädden under vispning/omrörning
5. Låt koka upp sakta för att sedan sjuda på svag värme i 10 min.
6. När ugnen är varm, lägg in isterbanden på en plåt mitt i ugnen, (alternativt stek i stekpanna på medelvärme som jag gör)
7. Vänd på dom då och då och låt steka tills de är gyllenbruna.
8. När korven börjar bli färdig, vänd ner potatisen i stuvningen och värm upp.
9. Smaka av med salt och peppar och häll i gräslöken eller dillen. Servera med senap och/eller rödbetor.
Varsågoda och njut=)

Träning

Hej hej
Nu har jag tagit sovmorgon (varit vaken ett tag), ätit en god frukost med havregrynsgröt å äppelmos=) å druckit en whey shake.. jag har plockat ihop träningssakerna och skolgrejjorna för nu ska jag dra iväg till skolan på basgruppsmöte och sedan direkt till träningen=) skönt..
ha en härlig dag=)
Kram kram
så här stark ska jag med bli ;)

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)