Fikastund har guld i mun :)

Idag har jag varit på en mysig fika med tessan på stan.. vi satt å pratade en massa.. sen va jag tvungen att gå till jobbet! När jag kom hem väntade suchi som viktor köpt och soffhäng framför OS. Nu tänkte jag strax hoppa isäng!

Puss å godnatt!

Grekland

Hej hej
Livet rullar på.. jag och viktor jobbar helt emot varandra :/ så tråkigt. Men sen har vi semester v34 och v35 och då är vi sugna på en resa någonstans. Jag vill gärna till grekland och viktor verkar med luta åt det så vi får se=)
Hittade ett mysigt ställe igår.. Kefalonia-Lassi.









Visst ser det fint ut? får se om det blir detta eller om det blir något annat!
:)
Puss å kram

Tjenixen

Nu har vi äntligen fått internet inkopplat.. å tvboxen funkar.. det har varit många vändor med det å viktor har krabbat en massa men efter en massa gratisfilmer och pengakompensation och en massa väntan så funkar allt som det ska=)

Så nu ska jag försöka hitta in hit lite igen=)

Allt rullar vidare på akuten och med lägenheten,, det är bara sommarvärmen som saknas lite grann,, har väl inte varit supermycket av den men blir en resa sen på semestern istället=)

Ha det gott kram kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)