härligt med sommar=)

sommar sommar sommar=)

Borås!

Hej hej.
Kom hem i förgår efter en härlig helg i borås..
Vi va ute å käkade, kollade på fotboll^^ och jag satte resultatet så håvade in 289kr.. :) skojj.
Vi va på stan å gick ut en sväng i borås.. allt va bra och trevligt.. en riktigt mysig stad faktiskt.
Idag har jag varit å fikat med min gos lina som har kommit till sverige igen.. :) hon hade med sig sin trevliga och snygga pojkvän slava.. jag begav mig senare till systemet för att stå å trängas lite, men det gick faktiskt undan i kön ganska snabbt=)
I dörren mötte jag mathilda så jag ringde upp henne sen igen och frågade om hon hade lust att umgås lite eftersom jag va tvungen att fördriva tiden fram till kl 17 då jag ska hämta viktor=) så de va en trevlig stund på parkbänken med varsin slusch eller va de heter,,
jag följde med henne å handlade och köpte lite till mamma som hon ville ha, å nu har jag solat en stund och satte mig just här. ska strax bege mig till banken för att sätta in lite cash? på kortet=)
sen är det nog dax att hämta viktor snart=)

här kommer två ursöta kort på Miller när han ligger å sover i bilen till ryssby=)
å även min nya snygga kjol som jag köpte i borås=) love it!!

kram kram på er!!





Deligering.

Hej.
Nedrans flugor!!
Vaknade idag kl 04.00 av att en fluga surrade konstant över mitt huvud och satte sig i mitt hår och på mina öron!! snacka om irriterande!
Lyckades somna om igen men runt 5.00 så orkade jag inte mer.. Gick upp och satt å väntade på flug-J*vlen och den väckte till och med nicke.
Tillslut hittade jag flugan och lyckades smäcka den med en tidning, gick å la mig och halv sex ringer adam, pappa å mammas klockor då kommer en fluga till så jag stiger upp å ska smäcka den med.
När mamma å pappa steg upp så bara gapade dom typ haha dom undrade nog va de va för fel på mig som va uppe då,. jag som alltid vaknar tidigast 11 haha.. :P
Efter att ha sovit ut till halv elva steg jag upp och packade ner allting inför resan till borås=) ska bli skojj.
Pappa jag å nicke åkte till lagan för nicke skulle kolla på nått fiskespö och roll eller va de hette..
Därefter åkte vi till ljungsätra där pappa å nicke släppte av mig eftersom jag skulle få deligering på sondmatning.
Jag gick hem å konkade på mina väskor till flygarn å sitter nu här med ett stort härligt glas jordgubbssaft=)
Ikväll blir det grillning i ryssby med viktor å hans kompisar=) trevligt trevligt!!

Ha en trevlig helg alla pussar å kramar

hej igen!

Hej.
jag har enbart tagit det lugnt och slappat nu eftersom jag är ledig denna veckan och nästa sen börjar jag att sommarjobba.
Idag och igår va jag på introduktion på ljungsätra med alla sommarjobbare.
Vi har lyssnat på en demenssjuksköterska, på allmän info från cheferna och om hygien och läkemedel, idag lyssnade vi på när räddningstjänsten pratade om brandsäkerhet, hur man släcker och hur man undviker bränder vad det finns för hjälpmedel osv.
Vi hade även arbetsteknik hur man flyttar och sånt. sen lyssnade vi även på arbetsterapeauten? och sjukgymnasten när de pratade om vad det finns för hjälpmedel. va intressant men mycket hade man ju sett och hört tidigare.
Nu sitter jag å väntar på att adam ska sluta jobba så att vi kan åka till hölminge.. jag ska dunsta i säng å vila en stund sen känner jag å otroligt trött eftersom vi åkte från hölminge vid sex i morse då adam skulle börja jobba vid halv sju:/ segt.

I helgen blir det en liten resa=) jag Viktor och Adam Nagy ska åka å hälsa på Mate och Jasna i Borås..! Det ska bli kul å se hur dom bor å så:)

puss på er sockertoppar!!

Mycket gjort!

Hej.
Idag har vi fått mkt gjort här hemma, vi har strykt, satt upp tavlor, satt upp hylla, gjort mat, rensat ut garderoberna och plockat ner de kläder som ska med hem till ljungby, varit på valpkurs och Miller klarade provet=) även jag å viktor klarade provet:)
Nu ska vi göra lite pizza i ugnen sen så blir det nog faktiskt sovtid.
Jag har även hunnit med att plugga lite idag=)

fy ett sånt uselt inlägg ni får ursäkta:P kommer bli bättre hoppas jag:)

puss å kram på er=)

hemma

Hej, idag har det inte hänt mkt. en riktigt slapp dag:P
vi la i båten och miller åkte sin första båttur nånsin, det gick bra han skuttade runt som om han va på land:)
Vi körde senare ut till ryssby och hämtade viktor och begav oss mot karlskrona, så nu är vi här och har handlat lite och ätit å så va det en bra film på tv nyss med.. kärlek på menyn hette den:)
Nu blir det nog att sova snart tror jag! börjar allt bli trött nu:)
PUss å kram på er!!

underbart!

Hej.
Vilken helt underbar vecka det har varit. Iofs har jag haft min bredvidgång på ljungsätra, det gick bra och det va trevlig stämning trevlig personal och mysiga gammlingar, så det blir nog bra med det=)
Men jag syftade mest på min lediga tid denna vecka, det har varit underbart! sol och varmt och jag har legat i solen och päst. :) å så brun och fin man har blivit, så skönt.
Jag å viktor åkte å köpte glass i tannåker när han va här, vi har varit på grillkväll i chriffes nya hus i ryssby. Jag har suttit i solstolen X-antal timmar :) pluggat har jag oxå gjort så det har blivit lite bättre chans hoppas jag att jag ska klara av tentan!! hoppas hoppas hoppas..
Idag va jag å mamma inne på torget och skulle köpa physalis planta till hölminge men de fanns inga så vi fick åka till skinnarnas istället..
Badat badat och badat har vi gjort nu när jag varit hemma med.. vi mätte graderna första gången då va det 15grader i vattnet de va lite kallt.. men när jag å pappa mätte igår när vi badade så va det 21 det va helt underbart skönt.. va inte ens kallt när man hoppade i!! ;)

Imorgon ska vi nog lägga i båten och så ska jag å viktor tillbaka till karlskrona för att städa iordning och jag ska skriva tenta osv.. sen kommer vi hem på onsdag eller torsdag sen igen=)

Puss å kram på er alla..

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)