Dans...

Dans!!! jag vill dansa igen... varför ska alla skolor kosta så mkt pengar för:(  men har ju iaf börjat på tess igen.. å det va sjukt roligt... men saknar att dansa på en skola.. det va så skönt att få röra på sig varje dag och inte vara bekymrad över jobb eller skola direkt.. men men får väl försöka hitta mig ett vanligt jobb å spara pengar så kanske det blir en resa eller något roligt sen.. eller dans nästa år kanske.. får se va livet har att erbjuda,...
Men nu kommer det lite bilder från ålsta iaf,, hoppas det är okej för er som är med på bilderna oxå... annars får ni protestera.. :P
pussar på er alla.


va jag tycker om denna bilden den är så nice:)




vi har verkligen fått in känslan i denna bilden:)



fint..



jag och anna i ett fishdive i balletten:P



några av oss alla mitt i ellens dans:) saknar**

Lager 157

idag har jag adam, nicke och viktor varit på lager 157.. men jag måste säga att jag blev riktigt besviken :/
dom hade gjort om där så nu var hela butiken uppbyggd som en stor laburint.. å det fanns inga roliga kläder alls.. så jag kom hem med lite tajts å underkläder.. men inga riktiga kläder som man ville ha..
Men ska ju till växjö på onsdag så får ta å bli shopping då istället.. :)
Kräftskivan igår blev faktiskt mkt trevlig:) kul att träffa lite folk.. Men j*vla taxi i Ljungby alltså.. f*n va jag va arg.. ursäkta språket.. vi ringde å beställde taxi och kom ut typ två tre min efter att det skulle vara utanför torino.. Men tror ni där va nån taxi.. nejdå.. så vi väntade.. å väntade.. sen ringde viktor å frågade var dom var.. å då säger dom att ja den stod där ute och väntade på er jättelänge så den körde.. Vi bara jaha!! men kan vi få en ny taxi då? å hon: ja men det är en halvtimme väntetid.. så sa vi jaha men kan vi inte få en ny eftersom vi beställde en innan.. å då säger hon.. nej tyvärr kan jag inte hjälpa er.. j*vla kärring.. så vi fick gå hem i kylan.. Jag hade bara en kofta klänning och tajts på mig så frös galet mkt.. va redan förkyld och idag är jag störtförkyld.. har nyst hostad å snörvlat hela dagen.. så är sjukt irriterad på ljungbys dåliga taxi... jag skulle ringa dit å klaga idag men då hade dom stängt... grrr.. idioter.. åk aldrig taxi i ljungby mer!!!! dålig service och svindyrt..
Men utöver det så var det en mkt trevlig kväll:) Nu tror jag bestämt att jag ska gå å lägga mig.. är ganska sleten nu.. :) ha det fint puss å kram

Dagens


Tröja - Herravdelningen Hm
Byxor - Gina tricot
skor - Plexx, Scorett
Accessoarer - Väska- La Redout
Armband- Thomas sabo,´och ett från Italien.
örhänen - Accesoaries

Dagens


Linne - Hm
Skärp - g-kås/Ullared
Kjol - Åhlens
Skor - Indiska

Kräftskiva!!!

Hej hej.. nu ska jag strax köra ner till systemet och köpa lite öl till viktor.. själv har jag redan cider införskaffade tills ikväll och även en flaska rosé som  jag å viktor ska ha till kräftorna..
blir kräftskiva med jennie och prille och några till som jag inte vet vilka men det ska nog bli trevligt hoppas jag iaf=) men blir nog lagom hårt för antagligen ska vi åka till lager 157 imon med mina småbröder å shoppa lite:)
ha de fint.. puss å kram



Mumsigt med kräftor=)

Sommar

Blev inga bilder sen igår eftersom de stängdes ner pga driftunderhåll.. :/ segt..
så får lägga upp bilderna idag istället.. :)
så här kommer dom.. :P


mumsig hemmagjord midsommartårta:)



vi kollade på fotboll när sverige spelade och då åkte tröjorna på:)



jag fast lite suddig..



jag och viktor ska ner till bk.




lilla mej




viktor när vi åt på norrlandskällans uteservering:)




och jag oxå=)



drack min första strawberry daiquiri någonsin..



jag blev helt såld på denna drink, den är helt underbar=)

det var lite sommarbilder.. nu blev det lite roligare här inne på bloggen iaf.. men ska väl försöka få in lite nya saker med=) ha det fint.. kram kram

Sommar i Sundsvall med Malin och Viktor

Hej, tänkte liva upp bloggen med lite bilder från i sommras när jag och viktor fortfarande bodde i Sundsvall.
Vi gjorde inte så mkt speciellt i sommar när jag tänker efter så blir mest bilder på mig och viktor men det kanske oxå kan vara lite roligt att kolla på=)
puss puss

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)