PWO

Hej hej..
idag har jag varit på praktiken.. det va lite segt idag, hände inte så mkt.. men nu ikväll så var jag iväg å tränade med jennie å Cattis å det va riktigt bra pass faktiskt.. Jag körde på axlar, mage å handstyrka.. rikigt nice=)
Jag provade min nya PWO med, (pre work out) den smakade gott fast lite konstgjort.. Men den funkade verkligen helt super,.!! Jag blev helt speedad haha.. kände hur pulsen gick upp, jag blev piggare å fick sjukt lust att bara röjja loss inne på en danssal i några timmar.. men jag fick istället ta ut min energi på löpbandet och på vikterna vilket oxå gick väldigt bra=) så fick verkligen ut något av att använda den innan träningen eftersom jag brukar vara riktigt seg när jag ska ta mig till träningen och hitta kraften att anstränga mig,. nu behövde jag inte leta länge då kraften kom direkt efter jag druckit en drink med Animus PWO!... Prova den om ni ska prova någon=)
Nu ska jag ta å äta å sen ta ett bad.. :) Ha en trevlig kväll kram kram
Den här är det och jag beställde med skogsbärs smak! Fick en snygg mössa till med haha=)

Ljungby

Hej hej..
Idag åker jag å Miller hem till Ljungby för att hälsa på!!
Miller stannar där på semester ett tag i Hölminge eftersom jag har så mkt praktik nu å viktor bor på annat håll så blir lille Miller hemma så mycket själv annars.. så då får han vara i Hölminge å hålla Dusty sällskap så han inte behöver vara så ensam heller=)
Ikväll tänkte jag skutta ner i spabadet en stund å bara njuta=) lyx att ha ett spabad! Det ska jag med ha i mitt hus sen när jag blir stor? :) haha
Ha en härlig dag! puss å kram på er..
Kommer att sakna min plutt när han är borta!

Fönster

Hej.. Tycker att fönstret är så fint när det börjar skymma:) sitter å kollar på halvåtta hos mig som gick vid nio idag pga handbollen! Ha en mysig kväll kram kram

lite nytt

Hej hej..
passade på att ändra runt lite på bloggen.. jag är ju kass på sånt så blev ju inte super haha.. hade egentligen velat ha något stilrent snyggt å med en riktigt snygg header med lite egna bilder men jag suger ju verkligen på sånt här.. men nu har det iaf blivit en ändring från det trista som va innan.. så nu får det vara såhär ett tag framöver :)
ha en trevlig dag!! Kram kram

älskar denna bild=)

Ramsvik- sommaren 2011

Hej hej.,.
Asså jag är ju kass på att göra färdigt det jag har tänkt här på bloggen.. jag skriver ibland att nu ska jag skriva om resor jag gjort men sen blir det bara om en resa! Eller så skriver jag om något och lovar en rescension senare men den kommer aldrig:/ haha jag lovar ska försöka förbättra mig på det!
Här kommer iaf en sammanfattning om min överraskningsresa till viktors födelsedag i juli=)
Jag planerade ihop en resa med bil upp till ramsvik/smögen när viktor fyllde 24 i sommras.. å han visste ingenting=) skojj.. jag hade fixat ihop med mat å snaxs å lite alkohol å karta å sånt.. så det var bara att hämta upp viktor och åka iväg=) mysigt..
vi kom fram på kvällen..
Jag hade tagit med en skumpa och baugetter som vi firade med på klipporna=)
Vi åkte in till smögen en av dagarna för att kolla lite och köpa räkor/kräftor
Det fanns sjukt stora och fina båtar där..
Mysig by
Vi åt en supergod brunch..
och drack öl å pratade med Emma som var i Ungern..
Och satt å luktade på nykokta räkor/kräftor lukten:) å köote såklart lite med oss hem
Jag ville kolla in de mysiga affärerna en snabbis med:)
Vi hade så otur med vändret eftersom det regnade nästan konstant (uppehåll när vi va i smögen och näst sista dagen på dan var det sol annars regnade det hela tiden) och mitt tält jag köpt va ju inte speciellt vattentätt så vi höll oss därifrån:S haha nästa gång köper jag ett riktigt tält..
Så på kvällen gick vi ner och lyssnade på trubaduren och åt god mat i restaugrangen..
Den enda dagen med sol passade vi på att gotta oss på stranden ett tag med lite öl å snacks.. :)
Min fina badsnygging=)
Å lilla jag med=)
Det blev en regning-blöt men ändå lite solig å ganska mysig minisemester=)
Puss å kram

Första riktiga dagen!!

Hej! Idag startade praktiken på allvar! Jag började vid 06.45 och träffade min handledare! Hon var väldigt trevlig och bra som handledare så jag tror att detta kommer att bli toppen:) jag har inte träffat usk handledaren ännu eftersom hon va på semester å min t3a börjar nog på måndag tror jag!! :) jag tyckte det var roligt idag! Det var lite att pyssla med nästan hela tiden men ändå ganska lugnt så att jag han ta in allt å lära mig lite vilka alla är å var det mesta finns!! :) så det blir nog förhoppningsvis en bra praktikplats :) bilden är från i onsdags!! :) kram å godnatt!

S-hlr

hej hej..
idag drog praktiken igång,, vi hade introduktion och fick en massa info, kort till tvätten (tycker det är såå drygt att man inte kan ta nytt varje dag från hyllorna i omklädningsrummet som i Ljungby!! LYX!! nu måste man gå å hämta från tvättförådet med kort och då får man endast ta tre ombyten å för mig som är så morgontrött är inte det den bästa kombinationen när man kommer på morgonen å kommer på att man inte har några rena kläder haha) va även å hämtade nyckelkort till omklädningsrum på skolan. Morgonar ska hädan efter bli min vän!! tror jag iaf=)
Imorgon har jag genomgång och uppfräschning av S-HLR som vi hade inför T3 oxå.. kan va bra att gå igenom den igen.. så ikväll har jag suttit å läst igenom häftet som vi fick låna hem å imorgon blir det att öva med docka och defibrilator.. (låtsas apparat)
ha en härligt godnatssömn för det ska jag ha=)
Tyckte denna bilden var klockren eftersom en av våra lärare på skolan heter jörgen med hihi.. :)

Gårdagens

Igår såg jag ut såhär!! Mina favoritjeans från fonarina urgamla men ser fortfarande nya ut å sitter som en smäck:) tröja från Lindex och kofta från MQ! :) trevlig kväll på er

Långpromenad

Hej hej! Jag å Miller har precis varit ute på en helt underbar långpromenad i kylan å solen:) vi hälsade på djuren i wämöparken! Miller var faktiskt jätteduktig å satte sig helt tyst å tittade på getterna å grisarna! :) nu tänkte jag ta ett litet hemmaträningspass å sen tar vi å fortsätter på vår underbara lördag här hemma!! :) puss å kram på er!!

Karpathos-Grekland summer 2011 del 2

Hej hej!!
Här kommer fortsättningen på karpathos bilderna från i sommras=)
god saganaki,.,. typ flamberad fetaost.
Båtresa med yannis love boat,. till bla apella beach
Såå himla fint,. jag längtar tillbaka till den goda maten, den härliga värmen och det helt underbara kristallklara vattnet!! :) nästa gång åker jag å viktor till grekland=)
puss å kram

Praktik

Hej hej.. Idag var det sista dagen på iva å akutpraktikveckan!! Imorgon blir det tenta och på måndag drar den nya praktiken igång! Få blir det medicinavdelningen 57 i 10 veckor!! :) nu ska jag plugga det sista inför tentan imorgon!! Godnatt på er!! Kram kram (lite egobilder i utstyrseln de olika dagarna innan det var dags att bege sig upp för "arbete") :)

Bilden:)

Den kom visst inte med:)

Pluggdag??

Hej hej! Blir det Pluggdag idag kanske?? Ingen aning.. Hade behövt plugga mer men har ingen motivation. Det var sjukt svårt att plugga på sånt man har jobbat med tycker jag för vissa saker tänker man inte på å vissa är så självklara! Andra lyckas man inte trycka in hur många gånger man än läser det:/ jag hoppas verkligen att jag klarar tentan annars är det ju pinsamt!! Haha! Jag ska klara tentan!! :) ha en trevlig dag puss å kram ( bilden är på den goda brunchen som Viktor fixade till mig igår:) så gott med pannkakor å ägg å te:)... )

Galet längesen!

Hej hej.. Det var helt sjukt längesen jag skrev här nu!! Jag å Miller har varit hemma i Ljungby å hjälpt till med flytten in i gamla stugan/ nya huset:) vi har ätit en massa god mat, druckit massa god dricka, träffat fina människor, festat på nyår, å badat spabadet utomhus:) nu är vi tillbaka i Karlskrona å det är dags att hårdköra plugget inför akuttentan nästa vecka!! Vi passar även på att mysa med Viktor nu när han är hemma innan han åker iväg å börjar i revinge igen! Imorgon blir det klassfest med härliga människor!! Men först en runda på stan med min älskling! Ha det bra kram kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)