Artiklar hit å c-uppsats dit

Hej hej..
Ja artiklar hit, c-uppsats dit å meningsbärande enheter, analys å en massa annat det är typ bara det jag har i huvudet just nu.. blir helt trött..
Jag har lyckats vända helt och hållet på dygnet oxå,. jag satt uppe till fyra inatt å skrev å analyserade artiklar.. Idag har jag skrivit in allt i uppsatsen å ska nu å imorgon ta ut alla meningsbärande enheter och förhoppningsvis kanske i helgen försöka mig på att börja skriva ner ett resultata, får se hur bra det går med meningarna..
Jag vill verkligen bara ha det här färdigt just nu!!

Nu tänker jag gå ut med min lille Miller som tycker att jag är dötråkig när jag bara sitter å läser å skriver hela dagarna, men i helgen kommer husse viktor hem så då får han någon att leka lite med iallafall=)

Hoppas alla ni har en mysig kväll
Puss å kram från mig å Miller.

 

examensklänning

Hej hej
Idag har jag varit i skolan å skrivit ut resten av artiklarna så jag har hela kvällen ordnad för mig, ska läsa å granska ett 30tal artiklar.. sååå tråkigt..

Idag såg jag ut såhär, lite lagom slapp :)
 
Jag fick hem min examensklänning från Nelly idag med å den såg ut såhär på.. den va lite för stor vid bysten men sitter uppe å så blev jag lite besviken på att inte bystpartiet var så snyggt gjort som jag hade hoppats på så vet inte om jag ska ha kvar den eller om den åker tillbaka!

Såhär ser den ut på!
 


Vad tycks? Behålla eller skicka tillbaka?? :)
Puss å kram

Full rulle..

Hej hej
Idag har det varit full rulle, skolan, hem å städa, äta, gå med Miller, sen kom Jennie å då blev det lite lugnare, vi kollade på topmodell å åt supergod fruktsallad..

Idag såg jag ut såhär..

 

 

Puss å Kram på er!

Mys kväll

Hej hej,,
Idag har vi haft mittseminare i skolan, så nu är det bara tre ynka veckor tills c-uppsatsen ska lämnas in så nu är det fullt ös medvetslös som gäller i tre veckor..
Jag har suttit å skrivit upp alla artiklar å sånt i tabeller nu iaf å imorgon ska jag till skolan å skriva ut dom som verkar vara bra å sen kvalitetsgranska dom.. Måste komma igång med meningsbärande enheter nu för känner att jag ligger lite back på det.

Just nu sitter jag med min microfleecefilt i soffan med en god kopp chaite och kollar på Alkatraz med en ansiktsmask på! Härligt..
När det är slut blir det åter artikelläsning..

Ha en härlig kväll..

Å om ni gillar att hjälpa till som inlägget tidigare  så kan ni kolla in den här bloggen för tips att hjälpa till..
http://powerofcompassion.wordpress.com/
Puss å kram på er!

Dagens Malin

Hej hej!
Idag har jag läst artiklar varit å handlat kastat pinnar med Miller å nu tänkte jag slänga mig ner framför en film:)

Idag hade jag på mig min härliga poncho från HM å mysiga leggings med från HM och mina supersnygga kängor från scorett!

Ha en mysig kväll alla puss å kram

Hjälp till!

Foto: © UNICEF/Asselin

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj. OBS! Superviktigt att pinga er blogg på Twingly så att den dyker upp i bloggflödet på kampanjbloggen och blir en del i kampanjen.

Hjälp till! Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? Bara genom att kopiera detta inlägg, posta det på din blogg och pinga din blogg på Twingly så räddar du liv!

outfit,

Hej hej
Nu hade jag tänkt att krypa ner i sängen,. är galet trött. Men först tänkte jag slänga upp en dagens.. eller blir ju iofs gårdagens outfit eftersom klockan är efter 00..

Såhär såg jag iaf ut när jag drog mig mot skolan innan idag.





 



Puss å kram å godnatt..

Sommar eller vår?

Hej hej
Idag är det riktigt skitväder ute, duggregn, grått, trist å kallt..
Men häromdagen sken solen och en massa fina blommor och träd blommade, jag hittade till och med maskrosor och då går det väl ändå mot sommar eller??

igår å idag har inget gått som jag vill, som jag skrev igår så har mitt word börjat krångla och idag när jag skulle ha hjälp av it-nissarna ja då hade dom slutat för dagen, å när jag skulle koppla mitt skrivarkonto till skrivaren så fungerade inte det utan det tog sjukt lång tid till att få det att funka å sen när det tillslut gick ja då stängde ju bibblan så jag hann bara skriva ut tre artiklar av typ 10 men sånt är livet, får granska de jag har å sen får jag kolla över nätet på de andra, hoppas att it-nissarna kan hjälpa mig på måndag å att allt kommer på banan igen..
Ikväll är det letsdance och mitt huvud håller på å dunkar på som bara den! så det blir nog inte många knop gjorda mer idag! får köra på fullt ös medvetslös på c-uppsatsen imorgon istället!!

Puss å kram på er!





graaaahh

Hej.
asså jag dör på program å datorer ibland..
Fick ett officepaket av viktor på ett usb., å som jag fattade det så skulle det funka utan produktnykel, nu stod det helt plötsligt att jag bara hade fyra dagar kvar att använda.. :S Men tänkte att jag har ju ändå ett program på datorn som jag kan använda för det funkade innan, så jag tog bort det som jag helt plötsligt nu behövde produktnyckel till å nu funkar ingenting.. kan tydligen inte öppna något i det förra programmet längre, endast gå in på det å öppna sparade filer därifrån.. så visst det funkar att skriva men jag kan inte öppna några andra filer.. :S Så får prova imorgon och installera om det wordet från usbt å se om det kanske kan gå på nytt igen, men annars får jag snacka med it nissarna på skolan å se om de kan hjälpa mig å lägga det gamla programmet som startprogram för det är det jag inte lyckas med..

hoppas hoppas hoppas allt löser sig imorgon så jag kan vara lugn igen haha.. :P

ha det gott hörni, nu ska jag å Miller snart krypa till kojs.!

Puss å kram på er!

Sockersöt

Hej hej..
idag har jag lagt upp en massa på tradera
så gå in å kolla om ni vill=)
http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1815655

Jag hittade den här sockertopps söta klänningen när jag satt å kollade efter en klänning till examen.. ibland kan man ju få drömma för den är ju lite väl saftig i priset på ca 2000 kr.. :S haha inte direkt passade till en student..
Men ni andra som är rika å sugna kanske kan ta en titt..

Kolla så fin=)








Hur söt? :)

Nu ska jag ta tag i mina artiklar..
Puss å kram på er!





Gårdagens

Hej hej
Idag är det artikeldag..
å galet tråkigt väder ute så det kan ju hjälpa något kanske.. då kan jag inte längta ut i solskenet.. börjar få lite städsug eftersom det ser ut som f*n i min lägenhet just nu.. å så hade jag behövt packa ner lite smått.. men får se om det finns en stund över ikväll sen..!

igår såg jag ut såhär, idag är det istort sett detsamma fast med mysbyxor istället=)

Puss å kram på er!

Hemmalyx

Hej hej!
Har haft lite hemma-spa här:) har tagit ett varmt skönt bad, ansiktsmask på å hårinpackning i! Å sen lite fransk manikyr med lite "diamanter" på! :) fiint:) nu ska jag se ett avsnitt med dr quinn å sen ska Miller kissa å sen ska vi sova:) härlig kväll! Imorgon blir det mera artikelsökning!

Puss å kram på er!

Ny lägenhet

Hej hej..
Vi flyttar ju hemmåt igen efter att jag är färdig nu till sommaren å har väl tyckt det har varit lite trist att byta lägenhet eftersom jag trivs med planlösning och mysigheten i den här lägenheten.. men nu när vi har hittat den lägenheten vi har gjort och dessutom får den totalrenoverad så tycker jag faktiskt att det ska bli riktigt roligt och pirrigt att flytta till ny lägenhet..

Just nu bor vi i en tvåa å vi flyttar till en trea. vi får nyslipade parkettgolv i vardagsrum, hall å sovrum, nya tapeter i vardagsrum, extrarum och sovrum och helt nygjorda badrum och kök med nya rör å allt,. det var helt utblåst när vi va där å kollade så det var ju lite svårt att föreställa sig hur allt skulle bli men vi fick kolla en annan lägenhet som redan var färdig renoverad..
Men vi har iaf valt superfina tapeter och allt kommer att bli sååå snyggt=) ska bli så kul att få fixa iordning och göra sig hemmastadd i sin gamla hemstad igen!

Nu tänkte jag snart krypa till kojjs, har suttit å skrivit c-uppsats å kollat artiklar hela dagen idag med.. segt om nått!!

Puss å kram på er.!

Lite inredningsinpiration:
 :)















Bilderna lånade från Inredningsvaagen.se

Löpar runda


Hej hej..
igår tog jag å Miller det ganska lugnt,.. vi somnade i soffan i några timmar.. oops!
Men sen när vi vaknade till så hade det slutat regna och var faktiskt ganska skönt väder ute så jag tog på mig löparkläderna och tog med mig Miller och runkeeper ut på en löparrunda.. å det är inte likt mig haha.. Jag å löpning går inte ihop.. jag hatar att springa och jag har ansträngningsastma som slår på särskillt när jag springer.. men jag laddade med medicin å tog med mig den som man kan ta om det blir tätt ändå.. men det gick bra=) Jag gick ut väldigt lätt å sprang typ bara 2 km men det är bra för att vara mig faktiskt.. men kände lite på andningen såfort jag kom till minsta lilla backe så dom får jag hålla mig undan så kanske jag med kan bli en löpstjärna som alla andra=)
Tänkte ta mig å Miller på en liten runda idag med men det får nog bli lite senare ikväll för nu blir det fokus på c-uppsats i några timmar=/ segt.. men snart är det över!

Jag va å fikade med cattis å leyla med, det var mysigt, vi gick igenom lite rutiner å sånt "viktigt att veta" till det praktiska provet med (bedside) som alla ska ha nu de kommande veckorna.. :S nervigt.. men det var trevligt med en fika å lite umgänge=)

Ha en mysig lördag alla Puss å kram

NKSE tenta

Hej hej..
idag var det dax för den hemska NKSE tentan.. det kändes väl sådär måste jag erkänna, kan hända att det blir en omtenta med det hoppas jag verkligen inte så jag håller tummarna=)

Nu ska jag käka lite falukorv med mos å sen blir det c-uppsats för hela slanten idag.. ska skriva om lite å greja till grupphandledningen på måndag..

Fyy asså, kan inte den här tiden bara flyga förbi å att allt är klart och godkänt så att jag kan börja jobba som sjuksköterska nu,. vågar inte ens tänka på vad som händer om man nu inte klarar sig.. pinsamt asså..
MEN!! Jag SKA SKA SKA klara mig och gå ut som nyexaminerad sjuksköterska i juni så det så!! Nu ska jag tänka positivt=)

Ha en härlig fredag för det ska jag försöka ha trots dåligt väder, trist tenta å trist c-uppsats haha:P men ikväll är det ju lets dance=) det är ju positivt iaf=)

Kram kram alla

Tentaplugg

Hej hej
Nu har jag å Miller kollat på revenge, diskat, ätit och pluggat till den sista och avgörande nationella tentan! Tänkte läsa ett tag till sen sova! För imorgon kl nio är det dax! :S men det ska nog gå bra:)

Här kommer dagens outfit :) ha en härlig kväll/dag imorgon!

Puss å kram

Sneak peak!

En sneak peak på vad jag har på idag!! Just nu är det mkt med c-uppsatsen! Har kommit igång nu iaf å har hittat artiklar å skrivit enkel! Igår var det handledarträff å idag hade vi grupphandledareträff med en annan handledare å hennes studenter! Nu har jag handlat å ska ut med Miller när jag kommer hem å sen blir det att skriva ännu mera !!

Ha en mysig dag alla puss å kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)