AMLS

Hej hej!
Nu tisdag å onsdag så har jag varit iväg i Kristianstad å haft utbildning med jobbet å 2 arbetskollegor! Vi har haft utbildning i AMLS som jag nämnt tidigare! Hur man bestämmer en akut sjuk patient som inte varit ut för ett trauma! Utan de som söker för bl.a. bröstsmärta, buksmärta, hjärnblödning, chock osv! Å hur man följer en viss mall för att bäst få fram problem och behandlingsdiagnos!
En riktigt intressant utbildning med superbra föreläsningar, intressanta å pålästa instruktörer och trevliga kursdeltagare å fint boende! Helt enkelt två jättebra dagar! Å jag blev godkänd på kursen:) härligt!

Nu ska jag strax hoppa ner i sängen för energin är inte på topp efter dessa dagar! Känner mig helt fullproppad med en massa ny information som ska bearbetas:)

Godnatt på er kram kram

Jobb/plugg

Hej hej..
just nu är det mkt jobb som står på schemat, fast är ledig i helgen,. men då blir det plugg för ska på utbildning nästa vecka med jobbet så måste plugga lite tills dess med.. :)
ska bli roligt,. vi ska ta en sväng ner till kristianstad och ha AMLS utbildning! Den ska vara riktigt bra säger ju alla som gått den så det ska bli intressant och lärorikt=)
 
Hoppas alla har det toppen!
kram kram

Rygg/axlar

Hej hej!
Idag har vi haft brandutbildning med akuten så vi har lärt oss att "rökdyka" efter människor å släcka en brinnande person med filt å även släcka med brandskäckare!

Senare nu ikväll så körde jag ett pass på gymmet! Det blev rygg och axlar! Riktigt skönt å slö i musklerna är man nu! Tänkte ta en dusch å sen sova!!

Kram på er!

träningsvärk

hej hej..
guud vilken träningsvärk jag hade i mage, rygg å rumpa igår.. jag gjorde ju lite yoga och körde även ett kortprogram från youtube där man rullade mkt höfter.. :) å eftersom det var ett tag sedan jag dansade magdans nu så fick jag riktig träningsvärk haha:)
 
Här kommer videon om någon är sugen på att prova=)
 
 
tr

Yoga

Hej hej!
Igår körde jag lite yoga innan jobbet å idag har jag världens träningsvärk haha:)

Dagen ute är solig å fin så satt ute en stund innan med! Nu ligger jag å Miller i soffan å gosse en stund!
Hoppas ni har en bra dag! Kram kram

Ölands ökända skördefest

Hej hej..
Idag har jag  å Viktor bokat in en minisemester i slutet av september tillsammans med mamma å pappa till Ölands välkända skördefest! :D
Jag har aldrig varit på den tidigare men har hört mkt om det å det ska bli såå roligt=)
 
Kram kram

Keep on Rolling Rolling Rolling

Godmorgon alla glada å morgonpigga människor!
Jag är egentligen inte morgonpigg alls som det verkar just nu, utan jag har precis gått av mitt nattpass å ska gå å lägga mig nu! Vi har haft en bra natt med lagom att göra!

Tänkte visa er en bild på vår grymt snygga bil med de otroligt fina fälgarna efter däckbytet för nån vecka sen:) haha låter som jag är värsta bilfanatikern! Men jag tycker faktiskt att vår pärla blev riktigt snygg med de sportiga fälgarna på! :) eller vad tycker ni?

Kram å godnatt

Underbara sol

Hej hej!
Idag var en skön dag! La mig ute i solen hemma hos föräldrarna å glassade i bikini i värmen! Så skönt! Äntligen kommer sommarvärmen med sol å fågelkvitter, vårblommor och knoppar överallt! :) härligt! Nu längtar jag tills man kan bada lite oxå:)
Dagsformen är ganska bra men kan bli betydligt bättre! Hög tid att dra sig mot gymmet igen å deffa ner sig lite inför sommarens stranddagar:)

Hoppas ni sover gått alla:) kram kram

En touch av sommaren!

Hej hej
Imorse blev det sommarfrukost! Jordgubbar med mjölk och grädde:) mumsigt! Jag har fixat lite ärenden idag å pluggat inför min AMLS utbildning som jag ska gå i maj! Det ska bli roligt med utbildning, intressant med ny kunskap! Utbildningen handlar om medicinska tillstånd i akuta lägen och om hur man behandlar, bemöter, intervjuar personen osv:)

Kram kram

långa drömmar till sena kvällar

Hej hej..
Idag har jag varit på jobbet från 8-17 och det gick bra!
Den senaste tiden har jag köpt på mig två stycken långa klänningar till sommaren, å båda kommer från Lindex=)
 
 
Visst är de fina,,. kommer bli underbara i sommar=)
Kram kram

Tillbaka? Who knows!?

Oj oj längesen nu! Har jobbat på en massa, hunnit åka till Egypten med min andra halva (väskan försvann, vi blev lurade på pengar HELA tiden :) men det var en underbar resa), vi har gjort gulasch utomhus i gryta över eld, solat på vår nyinredda balkong å mkt mer:) får se om jag har hittat suget att blogga igen! Häng med ett tag så får vi se:)

Just nu sitter jag iaf på vår fina mysiga balkong med en filt å myser med Miller:) hoppas ni har en bra kväll! Vet att många är iväg på bruce Springsteen å endel kollar hockey!

Kram på er!

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)