Högskoleprovet/Halloween

Tjolahopp!!
Det har inte blivit så värst mkt bloggande nu tyvärr,. har ju varit i revinge å skrivit en massa på min hemtenta! Hoppas jag blir godkänd=) Sen åkte vi till Ryssby å firade viktors mamma Emma som fyllde år=) Å i fredags hade vi bastumys med mamma, pappa å Adam!! köpte mythos öl (som vi drack på Karpathos) och oliver å åt ungersk korv mumsigt=) Å igår skrev jag å Adam högskoleprovet, gick väl sådär.. å på kvällen var det halloweenfest här i Ryssby med hela härliga gänget!! :) Jag å Viktor var vampyrer,. får lägga upp en bild sen, har ingen just nu!! Idag ska vi åka hem till karlskrona igen=) myspys så det har hänt ganska mkt denna senaste veckan/helgen!

Ha en mysig söndag å njut av den extra timmen vi fick=) puss å kram

Revinge

Hej hej
då var jag på plats i revinge hos viktor.. Resan gick bra nästan hela vägen till Lund.. stationen innan lund hoppade det på en massa hundar så Miller blev helt galen.. när jag precis började åka från karlskrona gick ena haken sönder på väskan men lyckades knyta ihop remmen så väskan gick att bära ändå men när vi hoppade av i Lund ja då gick väl den andra haken med sönder.. så blev något sur.. plus att det var en massa hundar där med så miller fortsatte att vara galen..
Vi skulle med bussen till södra sandby där viktor å en kompis skulle hämta upp oss,. jag kånkade bort den tunga väskan och en galen hund till busshållplatsen å va fanns inte där ?? jo en hund till.. å miller fortsatte att skälla.. :/
När bussen väl kom ja då va den helt överfull å vi va hur många som helst som skulle på den.. så jag fick trycka in mig en svintung väska en söndrig påse med viktors kudde å en hund in i den knökafulla bussen.. inte kul alls.. Vi stod upp packade som sillar i 20 min + att busschauffören hade satt på värmen så det var varmt som i en bastu på bussen.. Miller va iaf lugn nu å sista biten fick ja sitta.. GALEN RESA!!! Sen kom ja iaf fram å vi hade en mysig kväll med tacopaj=)
puss å kram

The Guardian

JAAA måste bara skrika ut ett stort härligt JAAAA=) Det är the Guardian ikväll på kanal 9 vid 21.00
en av mina absoluta favvofilmer,. den är så bra å går att se 1000gånger utan att tröttna.. Har nog skrivit om den innan med tror jag,. men den förtjänar flera rampljus=)
Handlar om ytbärjare, med Kevin Costner och Ashton Kutcher bland andra,.. kolla på den du med=)
GALET BRA!!! :)
puss å kram

24/10

Hej hej
har sovit sjukt dåligt inatt med.. :/ hela veckan var enda natt har jag sovit dåligt, vaknat hela tiden under natten och drömt en massa konstiga drömmar:( Men imon åker jag till Viktor å då ska jag sova så gott så=)
Nu ska jag ta tag i min hemtenta å försöka komma långt på den.. har gjort mallen och halva arbetet men behöver hitta fler artiklar..
vissst är det fina färger ute nu?? :)
avslutar med min pumpa som hade blivit dålig=( så trist.. men jag fick göra det bästa av det och hoppas på att den håller två veckor ute i det kalla=)
visst blev den fin ändå??
puss å kram

naglar

hej igen..
måste ju bara visa mina naglar som jag fixade till igårkväll.. blev riktigt nöjd faktiskt..
Gjorde fransk manikyr och la på en stjärnformad strasspärla på varje nagel med för att få ett lite lyxigare uttryck..
Brukar inte blir så bra när man gör fransk manikyr hemma tycker inte jag.. men denna gången blev jag riktigt nöjd..
fast har ju lyckats slita lite på det tills idag så får väl göra om det om några dagar igen! Men fint så länge det varar=)
eller vad tycker ni??
lite suddiga men ni ser ju ungefär iaf=)
puss å kram

äckligt

hej hej..
en av de negativa sakerna med att bo i karlskrona är att de har så sjukt äckligt vatten.. ibland smakar det helt jordigt och metalligt å konstigt.. så jag är inte så bra kan man väl säga på att dricka vatten när jag bor här nere.. Å med tanke på att jag kommer från ljungby och min familj har stuga i hölminge som båda har väldigt fint vatten,. ljungby sveriges bästa och renaste vatten, taget från en rullstensås.. så jag är något bortskämd med klar, kallt och friskt gott vatten.. Nu är det konstig färg och smakar mysko..
Nyss när jag diskade konstaterade jag att idag var en av de sämre dagarna.. fy så äckligt säger jag bara när jag helt plötsligt ser en brun/gul färg komma ur kranen..
kolla själva... fy!!!

Im in love with my jacket

Hej hej..
Jag hittade en sån sjuk snygg päls på lindex för några månader sedan, men köpte den inte.. :/ jag gick å tänkte på den mkt länge, å den tog slut på hemsidan.. jag tänkte att den kommer nog in på hemsidan igen,. men den kom aldrig. Så jag mailade dom och frågade om den skulle komma in igen jag fick till svar: Nej den var väldigt populär men den kommer inte att komma in igen och det är nog stor risk att den är slut i butikerna med,. men om du hittar den i någon butik kostar det 50kr att flytta den till en butik nära dig.. jag tänkte då att det var kört..
Men hade en liten tanke att den kanske kanske kanske skulle finnas kvar på lindex på amiralen i karlskrona eftersom det är en ganska ny butik och alla åker inte dit ut för att handla eftersom det inte ligger i centrum.. Så jag chansade och åkte dit,.. å där hängde den:D JIHAAAA!!!! Så jag köpte alltså den:) hihi och visst är den sjukt snygg??
eller??
Lindex: 699:-
Fattar inte varför ja inte köpte den direkt istället=) Men nu har jag den..
Nu tillbaka till hemtentan!!
Puss puss

Pannkakor

Hej igen.
Ångrade mig precis,. tänkte göra vanliga pannkakor först men sen hittade jag ett recept på americanska pannkakor med blåbär i.. mumsigt. så det får bli det istället.

innehållet:

  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 1 msk socker
  • 2 ½ dl mjölk
  • 2 msk smält smör + smör till stekning
  • 1 ägg

    Man gör som alltid med pannkakor, blanda först det torra, sedan i med det kletiga:) allra sist häller man i blåbären, steg i stekgärn några minuter på var sida. Servera med glass, varma bär, socker eller grädde. En smaksak helt enkelt=)

    Puss å kram

Pannkakor

Hej hej,.
Nu kommer det ett riktigt inlägg=)
idag har det inte blivit många knop gjorda..
Jag kunde ju inte somna i natt då ju eftersom jag somnade i soffan igår.. så jag tror jag somnade runt fyra tiden.. sov jätte dåligt och vaknade vid 12 tiden,. Låg kvar i sängen å knappade på datorn,.
Efter ett tag gick jag å Miller ut på en runda, det var riktigt skönt med frisk luft. Nu tänkte jag att jag skulle laga lite pannkakor å sedan blir det att försöka börja lite på hemtentan som ska vara färdig på torsdag!!
Vad ska ni hitta på??
Puss å kram

en länk

här kommer det en länkning=)
Bingo på internet

fler besökare??

Hejhej,.
Vill du ha fler besökare till din blogg?? gå då in på denna sidan så kommer du en bit på vägen=)
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=malinasp

Nattinatt

hej hej,.
har ännu inte lyckats att somna.. men tror jag ska ta å försöka mig på det nu..
blev så sur innan med, för började precis bli trött å så är de fest här i trapphuset 2 våningar upp, så de spelar sjukt hög musik å helt plötsligt tjuvringer någon på min dörr så att miller blir helt skogstokig å flyger upp ur sängen å börjar skälla som en galning.. å gissa om jag blev pigg då igen.. ja det blev jag...
Men tänkte det att hade jag inte varit vaken utan blivit väckt av det då hade det inte längre varit varken bra grannsämja eller någon pågående fest där uppe nu!!!
Men lät det vara för den här gången..
Nu ska jag iaf försöka sova...
godnatt på er.. tror jag tar en liten sovmorgon imon=) eller rättare sagt idag=)
Puss å kram

Dagens

Hej hej
Idag har jag varit i skolan, vi hade seminarie på en engelsk bok, men de va inte så seriöst känns det som.. det gick bra iaf=)
Jag somnade ju såklart hemma i soffan sen efteråt runt 18,. vaknade vid 20.15 grrr. irriterad, nu kommer ja ju inte att kunna sova alls inatt..
Har iaf kollat på idol och ätit ost, räkor, kex å druckit lite vin nu=) mysigt..
Såhär såg jag ut i skolan idag..
Med jacka
Öppen jacka
Utan jacka=)
Nu ska jag försöka fördriva tiden å bli lite seg å trött..
ha en trevlig fredag kväll:)
Puss å Kram

Nattuggla

 

Hej hej,.
Nu blir det ett sent inlägg igen... eller mkt tidigt om man ser från andra hållet.. problemet är att jag har vänt helt på mitt dygn och lyckas inte vända tillbaka det:/ segt.. aja..
Har varit å tränat idag med,. blev ett rygg/benpass som känns rejält i hela kroppen nu.. :) skönt
Börjar fundera mer och mer på om jag ska ta å boka in ett pass med en personligtränare/instruktör för att få en genomgång på hur man gör rätt i maskinerna och ett upplägg för ett pass som gör att jag kan träna för att få styrka i armarna, få uthållighet och allmänträning.. men mest för att klara lyftprovet på ambulansen.. blev så sjukt sur över att ja inte orkade... :( så nästa gång då jäkla ska jag orka att gå två gånger=) haha

I tisdags såg jag ut såhär i skolan..

Viktors Tigertröja, svarta leggings från only, skor från nelly.

natti natti=)

Core-pass

Hej hej,.
Har nog varit på mitt sämsta corepass någonsin...
Hade verkligen sett fram emot det eftersom jag ÄLSKAR core.. i ljungby var det en musklig kille som körde ett stenhårt halvtimmes pass förr i tiden å man var helt slut å utpumpad efter det passet.. NU var det en kvinna i 50 års åldern med flera ringar på magen å inte alls peppande.. Passet varade en timme och visst man blev varm och lite svettig i pannan men hallå, 10 situps hit 10 rygglyft dit å sen börjar de med balans och arm å benövningar typ jympa??? fattade ingenting å blev bara sur över att jag slösat en timme på det som jag istället kunde hårdkört på gymmet..
Så jag tog mig iaf en halvtimme inne på gymmet efteråt men då hade jag ju tappat all motivation så blev lite slöträning..
Får köra hårt imon istället.. då blir det afro och lite styrka=)

Natti natti

Har ni hört??

Hej hej=)
Har ni hört talas om att smartson letar efter testpersoner till att prova olika styling/Hårvårdsprodukter
från Hype by Mood och sedan blogga om resultatet?? :) Det är produkter som är baserade på naturliga ämnen och som skyddar håret och bevarar hårfärgen.. kolla in detta visst låter det toppen! Jag föll direkt och hade väldigt gärna provat dessa produkter, perfekt för mig som färgar håret och inte vill att färgen ska slitas bort så snabbt=)
Här har ni deras länk! :)
Här är produkterna som ska testas:)

Här har ni även en liten video om deras härliga produkter!



Så allihopa gå in och anmäl er nu till att bli testpiloter=)

kram å godnatt på er!!

söndag igen

Hej,
idag var en seg dag som slutade mysigt.. Vaknade vid 11 när älsklingen ringde å väckte mig.. <3
jag gick upp och åt "frukost" med mamma som med knatade upp då, men därefter gick jag snabbt och la mig i sängen igen för att kolla på dr. Quinn=) bra:) Jag å mamma åkte iväg vid 15tiden för att rasta hundarna och handla satsumas som var billiigt på netto denna veckan=) gottigottgott! 
När vi rastade hundarna hittade mamma lite svamp så då åkte vi vidare för att leta mera och kom hem med några liter gulingar! Det blev en god söndagsmiddag med ugnsstekt fläskytterfile inlindad i bacon och kryddor med svampstuvning å klyftpotatis till=)

Nu sitter jag å mamsen med varsin dator i knät och kollar på tv samtidigt=) hihi

puss å kram ha en trevlig kväll!!

Bakning

Hej hej,
Idag tänkte jag att jag skulle cyklat å tränat men tji fick jag! Vaknade av att det ösregnade ute så jag beslöt mig för att snabbt krypa ner under täcket igen och sova bort hela dagen:P
Gick upp runt 12 nån gång å gick å la mig i soffan med ett täcke och kollade på film,. haha härlig dag va??
När jag senare tänkte vara lite duktig å hjälpa mamma å pappa med att göra kvällsmaten ja då blev det "pannkaka" av fläskpannkakan!! Blev nått konstigt så den fluffade nästan inte till sig, den fick ingen färg och såg mer ut som en omelett i konsistensen än en fläskpannkaka :S Men den va god iaf.,. å när jag va igång med att göra kvällsmat så försökte jag mig på att baka vaniljbullar men då jäste inte degen så fick göra om den med!! "suck" Men andra försöket gick bättre och det blev riktigt gott tillslut;P haha det var inte min matdag idag asså...

Nu ska jag ta å krypa i säng så godnatt på er!!

Haha

Hej, nu va det väldigt längesen igen... Gjorde en något skrattretande upptäckt innan... haha jag kom på hur man egentligen kollar om man har fått några komentarer,. för tydligen har jag fått väldigt många av okända personer som inte har synts för godkänning tidigare, enbart de jag känner vilket är konstigt men iofs bra har synts... MEN nu har jag ju då kommit på hur man kollar alla komentarer man har fått,. så FÖRLÅT alla ni där ute som inte har fått några svar innan!! Det var inte min mening att inte svara,. visste helt enkelt inte om att det var några gulliga personer där som skrev,.. men nu ska jag försöka svara så snabbt jag får nån fråga eller ser att nån har komenterat=)

Godnatt på er!!

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)