Tomhet

Hej hej,,.
Nu har jag kommit hem till karlskrona igen från mitt andra hem i ljungby där jag varit i några dagar nu..
Jag å Miller har lagt oss tillrätta i soffan för att invänta en helkväll framför tvn som börjar nu med 4 stjärnors middag, fortsätter med halv 8 hos mig och sedan robinsson.. Finns inte så mkt mer att göra här nu när man är helt själv.
Viktor har ju flyttat till revinge,. Det är så himla tomt utan honom:/ som om en bit av mig saknas!! Hoppas nästa vecka går i raketfart och att det blir fredag nästa vecka NU!! så jag får träffa honom.. Denna helgen blir jag å Miller ensamma i lägenheten så vi får väl ta långrundor och glo på film eller något för annars deppar jag nog ihop rejält tror jag...
Min munterhet är inte riktigt på topp just nu!!

Hoppas ni alla har det bra, puss å kram

slapp

Hej hej...
sitter här nedsjunken i soffan med datorn i knät, då kommer Miller och utan att ta hänsyn till att det finns en dator i mitt knä så kliver han upp och gosar in sig uppe på mitt bröst:) så himla mysig han är där han nu ligger å myser!! sötnos!! Då tänker man efter lite extra och inser hur mycket mera kärlek man får varje dag om man har ett djur i sin närhet som man kan mysa och gosa med!! Han räddar mig nu från ensamheten när Viktor försvinner till Revinge!! Miller är en av mina kärlekar i livet:)

Min sötnos!

 

 

Min underbara lilla vovve:)

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)