Remby


Provade det där nya? Remby som man kunde göra kollage i.. jag var väl ingen fena på det kanske men lite skojj var det.. får väl öva lite till haha=)
Godnatt..

Färdig

Hej hej..
Idag har jag fått godkänt på c-uppsatsen,. å tentan är med avklarad så nu är det ingenting kvar att göra i skolan och det betyder att jag är FÄRDIG SJUKSKÖTERSKA!! Härligt.. de här tre åren har gått så sjukt fort..
jag, viktor å pappa flyttade hem allt från karlskrona i helgen med så jag å viktor har varit i lägenheten å plockat upp en massa nu under dagen å fixat bredband å tv å lite sånt.. så nu är man ljungbybo igen!

nu ska jag hoppa i säng..
pus å kram

Millers sista havsband för den här gången!

Hej hej! Jag å Miller gick en pw till skönstavik å Miller tog sitt sista havsbad för den här gången! Nu sitter vi på balkongen å njuter i solen!
Ha en underbar solig dag alla! Kram kram

 

Bilder från dagen!

Här kommer lite bilder från min å Millers runda!

Långpromenad.

Hej hej..
idag var jag å Miller ute på en långpromenad i ca 2 timmar,. vi gick till wämöparken å gick runt å mös bland djuren å kollade på havet å gick vilses stig.. sen tog vi den långa rundan hem igen.. otroligt skönt i det varma fina soliga vädret.. Efter det har jag suttit och skrivit ner kommentarer till opponentskapet tills på måndag.. Imorgon ska jag dra mig bort till skolan för att skriva ut det.. Nu tänkte jag glo lite på film å äta lite..
Bilder från dagen kommer upp lite senare..

Ha en härlig lördagskväll..
Puss å kram

Träningsfiasko

Hej hej!!
Va ju meningen att jag skulle träna idag men när jag hade plockat ihop allt å åkt dit så visade det sig att det var stängt!! Va ju visst kristihimmelsfärd idag!! Så segt när man väl har ork och lust till träning å så är det stängt! Besviken va jag men fick gå å handla istället å tog mig en hemmaträning! Körde lite mage, rygg, rumpa å gjorde lite armhävningar med! Så det blev ganska ok iaf:) nu ska jag fortsätta kolla på Sverige-Tjeckien hockey! Ha en bra kväll kram kram

Regnmoln

Hej hej..
Idag är det grått å trist ute,. det var sol på förmiddagen men sen kom ovädret å drog in med dundrande fart,. å svinkall vind är det oxå! :/ jag å Miller som skulle gått långpromenad.. det får bli en annan dag istället..
Jag funderar på om jag ska dra mig bort till gymmet senare å träna lite,. det var ju ett tag sen nu,. jag blev hade praktik, blev sjuk å sen kom c-uppsatsen å tenta så har inte rikitigt haft varken tid eller ork.. men har två gånger kvar på viktors provapå gymkort.. så tänkte utnyttja det nu innan måndag då jag drar mig hem till ljungby en vecka...

Ha det så bra kram kram

Big craving

Hej igen..
Hittade en as snygg bikini på stan när jag va nere å åt thai med aida efter tentan med.. den är allra högst upp på önskelistan när pengarna (förhoppningsvis) börjar rulla in.. fast den lär väl vara slut då men man kan ju alltid hoppas att en röd?/rosa? snygging i 34 fortfarande hänger kvar i någon ginabutik nära mig=)
så snygg iaf å baddräkten är med galet häftig..

Frustration

Hej hej..
Jag har gjort omtenta idag.. galet frustrerande det är att göra den nationella tentan.. den är ju helt olik alla andra tentor och fokuserar på helt konstiga saker som man inte lägger fokus på när man arbetar sen... tex vad en mätskala för fall HETER... jag vet ju att den finns å hur man använder den men inte vad den heter precis.. eller den sista andningen man kommer in i jag vet att den finns hur den kännetecknar sig och så men jag visste fasen inte att den hette cheyne-stokes andning.. jag har enbart hört talas om agonal andning som namn.. Men men.. nu är det gjort och jag hoppas att det aldrig kommer igen... Får hoppas hoppas HOPPAS att det gick vägen den här gången!!

Nu ska jag ta mig en liten nap med min lilla Miller.. är helt slut i huvudet..

Kram kram

Äntligen!!

Hej hej..
ÄNTLIGEN!! är c-uppsatsen inlämnad! nu dröjer det 1 veckan sen är det opponering och då kommer dommen från examinatorn om han totalsågar den eller tycker att den är bra,. jag hoppas på alternativ nummer 2..
Imorgon är det omtenta av den nationella tentan!! Jag SKA klara den! Blev så grymt irriterad när jag fick tillbaka den förra för jag var ju bara 1,5 poäng från godkänt å enligt min tolkning av rättningsmallen hon visade på tentagenomgången så var jag godkänd och hade till och med poäng över gränsen.. men det tyckte inte dom två som rättat.. å det var fler än jag som kände så att de hade tolkat mallen helt fel eller våra svar helt fel... men men jag får helt enkelt sätta nästa tenta!! det är så svårt bara å veta vad man ska plugga på.. det kan ju komma allt möjligt!!
jag hoppas på en bra tenta med frågor där man kan ge raka svar som inte går att tolka.. 
Så idag blir det plugg hela dagen lång.. men imorgon är jag LEDIG!! :) Första riktiga lediga dagen på mer än 10 veckor! :) fast iofs har jag ju opponering att göra såfort dom lägger upp vilken man ska opponera på men tills dess är jag ledig=)

Ha en härlig dag alla
Puss å kram

vi är påväg...

Hej hej..
Vi är påväg vi ska gå tillsammans du å jag... hmhmmhmmm... haha kom å tänka på sången till vilda djurens flykt som gick på tv när man var liten...
Men min tanke var att skriva vi är på väg mot ljungby nu eftersom första flyttlasset gick hem idag med Viktor å Emma.. så nu har endel flyttlådor fått flytta hem till den nya lägenheten! Skönt. fick lite bilder av viktor med på det färdigrenoverade resultatet och det såg bra ut,. men när man inte har sett det på ett tag så byggs ju förväntningarna upp då det kommer nog kännas lite som jaha var det bara det här sen haha men men .. Blir säker superduper bra när vi har flyttat hem möblerna och man får göra iordning som man vill ha det! =)
Jag sitter nu å skriver resultatdiskussionen å har kommit en bra bit, nu börjar det kännas som att det blir för mkt å kanske inte riktigt som det ska,. så jag ska försöka skriva färdigt det idag eller imorgon förmiddag å maila det till min handledare så får vi se vad hon säger för på måndag 24.00 är det deadline på c-uppsatsen :S men det ska nog bli bra=)

Ha en trevlig kväll nu ska jag ta å äta lite för har inte fått i mig nån mat ännu..
Puss å kram på er!

flytt, plugg, mys

Hej hej..
Idag har jag varit på handledarträff å ingrid min handledare tyckte att det såg bra ut å att jag hade kommit långt så det känns skönt,. nu håller jag på att skriva resultatdiskussionen och har kommit igång någorlunda iaf.. Jag ska skriva lite till å sen kommer Viktor hit=) vi ska packa iordning lite till å städa å greja för imorgon kommer hans mamma å hämtar lite lådor och hämtar viktor.. dom åker till ljungby på lördag med det första flyttlasset!!
Nästa helg flyttar Miller hem till ljungby å helgen efter det så går det stora flyttlasset till den nya lägenheten!
Jag flyttar hem den 1 juni när examensdagen är å då är det dax å börja pula å plocka upp i den nya lägenheten!
Ikväll tar jag lite paus från uppsatsen för då ska jag gosa med viktor.. :)
Ha en härlig dag puss å kram

Examensklänning

Hej hej..
Fick lite panik igår när hela min metoddiskussion gick upp i rök.. suck asså.. men nu har jag lärt mig att man aldrig kan enbart öppna ett dokument från en mail å sen skriva å trycka på spara för då sparas det inte.. man måste antingen trycka spara när man trycker upp det första gången från mailen eller spara som sen när man skrivit färdigt.. så idag har jag alltså suttit å skrivit om hela min metoddiskussion på 4 sidor.. så segt,. men nu är det färdigt iaf.. Så nu är det bara resultatdiskussionen och slutsatsen kvar innan inlämningen.. :S skönt..

Jag skickade för övrigt tillbaka klänningen med guld över bysten som jag tänkt ha på examen för nelly fick in den som jag egentligen ville ha som försvann ur varukorgen när jag skulle beställa, så jag bytte eftersom den med guld på va lite lite stor å inte så fin som jag trodde den skulle vara..
Men den som jag nu fått hem tycker jag är super duper fin.. lite lite tajt till skillnad från den andra men det går bra ändå=) fast blir lite student över allt. men jag har kollat runt å hittar inga andra roliga i färg eller mönster plus att jag trivs som bäst i vitt.. tänkte att jag kanske kan köpa ett par färgade skor å väska å ha till istället.. får se..

Såhär såg den ut på.. (bry er inte om mina konstiga miner)

 


Puss å Kram

Dansord

Hej hej,.
Idag har jag inte gjort många knop mer än på c-uppsatsen,. den är mitt liv nu..trist nog, men snart är det slut=)

Ni får dagens dansord.. ha det bra puss å kram

Tuff natt

Hej hej..
Jag satt uppe typ hela natten och skrev på c-uppsatsen å det var inga problem, jag skriver mycket bättre på natten för jag kan koncentrera mig enbart på det och inget annat å jag är ändå inte trött...
Men sen när jag blev trött runt 05 snåret så ville Miller gå ut, så vi gick ut å då fick han diarré.. så in i duschen med honom när vi kom in å sen till sängen å sova..
MEN vaknade vid 07 igen då ville han ut igen, hade redan varit uppe å lagt en hög i vardagsrummet å spår lite här å var i lägenheten stackarn.. :/ så vi gick ut å sen in med han i duschen igen å sen kräktes han till råga på allt en mega hög på golvet.. :/
Vakndade igen runt 10 av att han kräktes igen å gick ut en gång till med honom..  
Sen låg vi utslagna i sängen fram till kl 15 ungefär.. å sen kollade jag på några avsnitt stylisterna sen gick vi upp å tog en promenad å nu verkar han må bättre igen.. Stackars lille plutten,,. han var sån här bara för ett tag sen med å då fick han en sorts pastakräm och specialmat för magen, så jag gav han en sån klick pastakräm runt 7 där så det kanske hjälpte lite.. hoppas det,. tycker inte om när min skrutt inte mår bra!!

Nu blir det lite sanering av lägenheten å sen c-uppsats!
Kram på er

Artiklar

Hej hej..
Är galen på dessa artiklar snart,. men nu har jag lyckats hitta alla var de är hittade någonstans.. Så nu ska jag ta å äta lite å sen blir det å börja på resultatet.. ska försöka ha färdigt det tills imorgon så att jag kan koncentrera mig på diskussionen..

Hoppas ni andra har en härlig lördagkväll..

Testade den här söta västen igår oxå.. så himla söt




Ha en trevlig kväll.,. jag kanske tittar in lite senare när jag behöver paus från c-uppsatsen!
Puss å kram

Studentklänning

Hej igen,. jag kom ju på att jag faktiskt köpte med mig en klänning hem som jag tänkte att man kanske kunde ha på Adams student!!

Den här är det,. tyckte den var söt, å den var framför allt billig vilket passar min ickeexisterande ekonomi just nu!

Pink panter

Hej hej
Idag åkte jag till skolan å lämnade tillbaka lite böcker, tog mig sen en liten vända på stan.. å det finns ju helt sjukt mkt fint i affärerna som man skulle vilja köpa med sig hem! Men det finns ingen buget för det nu såhär i slutet av terminen å innan sommaren så det får vänta..

Men lite plagg som hamnade på önskelistan hittade jag iaf..
de här sjukt sköna jeans shortsen från gina tricot


Även de här grymt snygga shortsen från Gina tricot,. dom hamnar högst upp på listan!!!



Ni hittar som sagt dom på Gina tricot.. såå snygga dom rosa är jag kan inte släppa dom... de fanns i ill grönt med..

Ha en trevlig kväll puss å kram

Solig underbar dag

Hej hej..
Nu har jag haft lite tv å räk mys,. så nu ska jag gå en runda med Miller, ta en dusch å sen hoppa i säng!
Idag har varit en helt underbart solig och varm dag, jag å Miller jag legat på balkongen å solat hela dagen!

Såhär mysigt hade vi det!








Godkänd

Hej hej..
Jaaaaaaaaaaa!! Jag klarade bedsiden/praktiska provet:)
Nu är det bara c-uppsatsen som ska bli godkänd å sen är det tentan med! Snart snart snart färdig sjuksköterska!

Idag har jag legat ute å gottat mig i solen hela dagen, det har varit helt underbart.. jag tar lite fredag idag istället för imorgon eftersom jag såg att allt på tv som är roligt imorgon hade flyttats till idag eftersom det är ishockey vm å då kan jag sitta med c-uppsatsen hela dagen/kvällen imorgon istället..

Snart ska jag plocka fram mina goda räkor som har stått på tining under dagen och ta mig en breezer å njuta av en härlig kväll..

Ha en bra fortsatt dag puss å kram alla

Praktiskt prov/bedside

Hej hej! Sitter på avd 57 på sjukhuset å väntar på domen! Jag har haft praktiskt prov eller bedside som det med kallas! Man har hand om en patient å tar hand om allt med den patienten under en förmiddag! Så har man en ssk med sig som agerar undersköterska och ser till att du gör allt rätt å sånt man ska göra! Hon skriver sen i ett bedömningsformulär som hon håller på med just nu å sen kommer min basgruppshandledare å följer upp å så får jag domen! Godkänd eller underkänd det återstår att se!... Hoppas det blir bra:) sen ska jag kasta mig ut i solen på balkongen! Ha en bra dag! Kram kram på er!

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)