fy skäms!

Hej hej,. jag säger bara fy skäms på mig.. vad jag har varit kass på att blogga nu på senaste..
Det blev så mycket med praktik och hemresor, tentor och en massa inlämningar att jag kände att jag inte han med bloggen med.. Men nu är praktik och tentor över så nu kan jag koppla av lite igen=)

Häromdagen köpte jag två helt underbara klänningar på hm.. två maxiklänningar och dom är sååå sköna:) måste bara sys upp en liten aning då jag är så kortväxt att inte ens den minsta storleken är lagom i längden haha.. jag säger som viktor lyckades formulera sig en gång: ni är ju felfödda i familjen asp familjen;P haha

nähä nu ska jag ta å slänga mig ut i den underbara solen tror jag å norpa åt mig några strålar innan den får för sig att hålla sig borta ett tag igen som vädret lovade.. :/

här kommer mina fina underbart sköna klänningar:)



ovh även i denna färgen=)

puss å kram på er!!

bakat

Hej hej
idag har jag mestadels legat i sängen hela tiden.. mått sisådär.. det går i vågor, ena stunden mår man skit andra har man överskottsenergi och börjar baka sen går det tillbaka till orkeslöshet och illamående igen å så håller det på.. suck!! jag vill vara frisk nu,. men går nog på rätt håll känns det som iaf,. hostar inte alls lika mkt idag som igår..
Blev ingen bredvidgång i helgen heller pga att jag mår dåligt, känns inte bra mot varken personal eller patienter att gå runt där å hosta, nysa och kraxa.. så vi får planera in en ny helg..

Blev iaf ett bak innan idag då som sagt.. blev amerikanska chokladmuffins.. mumma=)

mina såg ut som på denna bilden, fast jag glömde fota dom,. underbart goda med chokladbitar i:)

Lånad bild.

ha en härlig helg:) puss å kram

förkyld..

hej hej,. idag har jag å viktor varit iväg å handlat. köpte lite slemlösande å hostdämpande å näsdroppar så ska kurera mig här hemma i soffan nu ikväll så att jag blir frisk snabbt.. jag har inte alls tid att vara sjuk nu.. måste vara frisk imon å i helgen... håller tummarna för att detta går över snabbt som attan...

vad hittar ni på en dag som denna kan man ju med undra?? :)

kram kram

härlig tävling..

hej hej, nu va det ett litet tag sedan, har haft fullt upp med praktik och bredvidgång på akuten hemma,. men nu ramlade jag in här ikväll=)
har åkt på en övre luftvägsinfekion tror jag... hostar och slemmar å svullnar igen, + rivgärn i halsen.. trist som bara den, men får kurera mig med en massa huskurer:)
hittade en härlig tävling idag med.. det är kattakvack som har tävlingen, hon har tidigare varit en av sveriges största sminkbloggar... så nu lottar hon ut 25st ögonskuggor från lite kändare märken som make up store, YSL, Urban Decay, MAC och Helena Rubinstein.
Är du sminkintresserad så föreslår jag att du med går in och tävlar om detta härliga pris och har chans att vinna fina ögonskuggor som kan liva upp ögonen inför sommaren:)
puss å kram på er=)

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)