Dagens soliga tid

Hej hej..
Min dag i bilder=)
Jag redo för att ta mig ut på promenad i solen=)
Otroligt fint ute nu när solen ligger på!
Underbart
Tog mig sen tillbaka och placerade mig å min fårskinnsfäll på balkongen i solen=)
Nu har jag precis lagat lite langos och väntar på att de ska jäsa färdigt, sen ska jag mysa ner mig framför tvn och revenge vid 21.. :)
Puss å kram på er

Solens värmande strålar

Hej hej! Idag Är jag ledig:) så jag tog sovmorgon, åt mannagrynsgröt med bär å mjölk:) mumsigt! Sen gick jag skönstavik rundan utmed havet, helt underbart i den värmande "vår" solen:) idag kan man faktiskt räkna som en vårdag! Men det kan ju snabbt växla om igen!! Blev glad å sen lite ledsen med för jag hittade en nyckelpiga å en nässelfjäril å då kände man verkligen vårkänslorna komma!! Men sen såg jag att fjärilen hade skadat sig å kunde inte flyga! :/ jag tyckte så synd om den men tänkte att den kanske bara hade flugit in i nått å förhoppningsvis hämtar sig å flyger iväg sen!! Fjärilar är så fina tycker jag:) nu sitter jag ute på balkongen med en filt runt mig å sitter på min underbara fårskinnsfäll! Såg att mamma hade lagt upp en bild på Facebook med en stol å fårskinnsfäll i solen å det såg så skönt ut så jag härmade efter henne:) kram kram på er alla:)

Dans ord.

Hej hej...
Idag blir det praktik igen.. jag går kväll idag, hoppas tiden går snabbt för är inte så sugen idag..
Innan dess tänkte jag plugga lite.
ha en trevlig dag alla puss å kram

Vårsolens värmande strålar

Hej hej! Idag har jag haft sovmorgon! Ligger nu i sängen igen och läser i boken: Medicinska sjukdomar! Tänkte att det kan vara bra både inför tentan och för att kunna lite mer termer å sjukdomstillstånd på praktiken!! I veckan var det så underbart soligt och fint väder här i Karlskrona att man fick riktiga vårkänslor!! Jag längtar tills man jan gå i vårjacka och solglasögon varje dag, när blommorna börjar komma upp och träden börjar knoppa sig!! :) men det dröjer väl ett tag till antagligen!! Kram kram på er:)

Pizzakväll

Hej hej,
Idag var sista dagen på min mostervecka från förra veckan..
Jag gick
Måndag-13.30-21.45
Tisdag-13.30-21.45
Onsdag-06.45-15.30
Torsdag- Ledig
Fredag-13.30-21.45
Lördag-06.45-15.30
Söndag-13.30-21.45
Måndag-06.45-15.30
Men nu är jag ledig imorgon=) jag lyckades ju somna runt 19.30 i lördags när jag hade tänkt äta pizza å vaknade runt 22 när de hade stängt.. så får bli en idag istället för orkar verkligen inte laga mat idag..
Jag ska ta mig en riktig slappekväll här med god pizza och streemade serier=) härligt..
Ha en bra kväll ni med kram kram

Dance is like flying

Like a ballerina

JAAAAAA!! :D
Jag vann ett par av tåspetsskorna på tradera=) och för en dast 61 kr plus frakt.. snacka om kap,. dom är dessutom helt nya!!! Jag längtar redan tills de kommer hem så att jag får prova=) fast måste sy fast banden på dom för det var inte gjort!
Jag vann dom av Emelie på tradera å lånade hennes bilder sålänge..
Vilka skönheter eller hur=) jag är hur glad som helst haha:)
ha en bra kväll alla för min del blir det melodifestival å pizza!
Kram kram

A day from hell..

Hej hej
Idag började dagen helt kaotiskt.. jag skulle låna jennies bil för att åka ner å lämna tillbaka filmen som vi hyrde igår.. Jag parkerade bilen på en 15min parkering, å när jag lämnat filmen å ska köra iväg så startar inte bilen!!!! gaaahh,.. vad gör jag nu då tänkte jag, verkligen just min vanliga tur, att när just jag kör hennes bil så händer det där.. :/ suck..
jag försöker få tag i jennie x-antal gånger utan lycka, Frågar hur många personer som helst om de har startkablar men ingen har det med sig i just den bilen.... jag ringer en kompis för att få jannes nummer eftersom han skriver c-uppsats med jennie så visste jag att de va på samma plats.. Får aldrig messet hon skickar med hans nummer,,. jag googlar å hittar hans nummer på hitta.se efter många om och men. Det slutar med att jag får åka buss tillbaka till marieberg, gå med nyckeln till jenni som har ringt en kompis som hade startkablar som kunde hjälpa henne att få i gång bilen eller bogsera bort den från parkeringen... SUCK!!!
Visar sig dock att det antagligen var startmotorn som va nått fel med så det va ju iaf ingenting som jag hade å göra med.. så det va ju skönt men kände ändå sån ångest för att det va jag som hade den när den slutade fungera! :/
Jag fick stressa som fasen sen för att hinna till praktiken i tid..
Väl på praktiken flöt det dock på bra och det blev en lugn kväll.. :)
Nu ska jag kolla revenge å sen sova!! imorgon blir det ett morgonpass på praktiken igen!!
Ha en härlig dag puss å kram på er=)

the planet of the future

Tjena tjena..
Idag har jag haft sovmorgon.. jag låg å drog mig i min varma härliga säng..
När jag väl gick upp så tog jag tag i städningen av min galet stökiga och smutsiga lägenhet! Jag städade från 12-17 tror jag.. men torkade av luckor, spis, ugn å lådor med å torkade golv å skurade badkaret så va noggrann å så hade jag lite matpauser med.. Men galet seg man va sen!
Jag Jennie å Janne åkte å hyrde film å köpte en massa godis å snax på hemmakväll! Vi hyrde The planet of the future.. den var väl ingen höjdare kan jag inte påstå! Men sen satt vi å snackade å hade trevligt.. så nu tänkte jag sova faktiskt! Det blir träning i morgon å sen till praktiken..
Godnatt på er..

dans

Hej hej..
jag sitter här å håller tummarna med stor spänning, jag har nämligen budat på två stycken tåspetsskor på tradera, de går iofs ut om några dagar så är ju ett tag kvar! Men jag hoppas innerligt att jag vinner något av paren,,
Då ska jag försöka lära mig att använda tåspets och försöka lära mig dansa med det oxå.. det hade varit så roligt. Jag har alltid velat det men har inte funnits något ställe som lär ut dans med tåspetsskor där jag har bott..
Fick precis reda på att min vän Robin ska jobba på akuten med mig i sommar så det ska bli superskojj=) jag höll tummarna för att han skulle få jobb å det blev det=) härligt,. nästa steg ambulansen för oss!! :)
Dansord igen=)
Ha en trevlig dag! Kram kram

Snöstorm

Hej hej! Här är en helt galen snöstorm ute nu!! Det vräker ner snö å blåser å yr! Jag var helt dyngsur när jag kom hem efter praktiken efter ca 5 min promenad från bussen till lägenheten!! Ska bli kul å se hur mkt det har kommit imorn å om det går att ta sig till praktiken i tid!! Börjar 06.45 å slutar 15.30 sen ska jag hem å slappa för det behövs verkligen! Jag är så himla seg å trött om dagarna nu! Så därför ska jag nu ta å krypa i säng så att jag är lite piggare imorn!! Godnatt alla! Kram kram

Mittbedömning

Hej hej,
har haft praktik idag,. det var en ganska rörig dag men det gick bra,.
Jag hade min mittbedömning idag, det gick super.. fick bara positiv respons, att jag var duktig, seriös, gick att lita på, var positiv å trevlig hela tiden och väldigt noggrann å en massa mer.. så det var riktigt skönt att höra.. :)
så jag fortsätter i den takt jag kommit in i å tar åt mig allt å lär mig nytt hela tiden så ska jag nog lyckas bli en bra sjuksköterska tillslut=)
Nu ska jag ta mig lite kvällsmat å sen krypa isäng=)
Hoppas nu har haft en härlig dag puss å kram på er!!

Dagens dans-ord=)

Karlskrona

Hej hej,,
idag åker jag tillbaka till karlskrona igen,.. å imorgon är det praktik..
Jag å viktor va å kollade på en lägenhet idag, men det var så dålig planlösning å ett pyttepyttekök man kunde inte ens stå 2 pers där inne å laga mat typ så det blev ingenting med det..
vi får hoppas på att det kommer en ny intressant lägenhet snart som vi får gå på visning på.. :)

ha en härlig söndag kram kram

Superhjältemaskerad

Hej hej..
Idag har vi varit ute på isen och fiskat men det blev inget napp,.. vi grillade korv och åkte lite spark och sedan när det blev alldeles för kallt så gick vi hem och la oss i spabadet istället.. det var riktigt skönt=)

Nu sitter jag i Ryssby hos viktors mamma,. de andra kollar på fotboll men ja tyckte inte det var så intressant, så jag intog datorplatsen istället.. :P

Ikväll blir det superhjältemaskerad hos chriffe.. men jag å viktor va inte så sugna på varken utklädnad eller fest så det får bli en snabbvisit bara för att hälsa på dom andra=)

Ha en härlig kväll kram kram

Saknad

Saknar min lille fis... men imorgon får jag träffa honom igen=)
Saknar den här killen oxå.. han får jag med träffa imorgon=)
puss å kram alla

Hemkommen!!

Hej hej! Har precis kommit hem från praktiken å ska ta mig en mumsig laxmacka framför datorn nu!! Här kommer en bild på mina snygga nya skor ( fast man ser dåligt hur dom ser ut ) får ta en ny bild nån annan gång! Å lilla jag påväg till praktiken i min nya lila mössa!! Blev galet mörk bild men det får vara så för sen kom bussen haha:) trevlig kväll på er!! Kram kram

Träning och praktik

Hej hej..
nu har jag å cattis varit iväg på ett gympass igen=) idag blev det ben..
Nu ska jag ta mig en dusch sen äta lite ägg å dra mig iväg mot sjukhuset för ett kvällspass..
Hoppas ni får en trevlig dag kram på er,!

Top model Sverige och Project runway!

Hej hej,,
Det har varit en vecka full av praktik.. jag har lärt mig mkt.. ge injektioner, sätta blod, vanliga dropp, ta prover, ringa olika saker, skriva in rätt i datorn och mkt mkt mera.. jag har en superbra handledare som det är fart och fläkt i som passar mig som inte tycker om att sitta stilla=)
Jag å Cattis å även jennie nått pass har varit väldigt duktiga nu i veckan.. vi har tränat en massa.. har sjukt ont i mina muskler idag så fick ta en vilodag, men det var välbehövligt, jag tog sovmorgon, sen har jag bara legat i sängen å kollat på olika serier.. Jag asade mig upp runt middagstid å tog mig ett härligt bad å uppdaterade mig på lite träningstips från fitness magasine..
Nu sitter jag i soffan istället å har precis tryckt i mig en kycklingsallad, kollar på topmodel sverige å nu börjar project runway.. så det blev alltså en riktig slappedag idag=)
Puss å kram på er

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)