idag

jobbat hela dagen idag. började 07.30 imorse och jobbade till 13.30 åkte hem och sov någon timme och började sedan jobba 17-21.30 igen:/ sega pass asså,. :/ men nu är det över har inga mer sånna nu..

kom hem för en stund sen å då hade adam å viktor käkat pizza och viktor hade sparat en bit till mig:D så sitter nu här vid datorn med en pizzabot och en folköl, sjukt gott efter en heldag med jobb..
nu ska jag kolla ett avsnitt av legend of the seeker och sedan ska jag hoppa isäng=) börjar ju trots allt 07.00 imon igen:/

godnatt på er och festa gärnet eller vad ni nu gör=)

puss puss

tacopaj=)

Hej.
nu har jag å viktor lämnat miller i hölminge, vi ska strax fixa till en god tacopaj, sen blir det att häva sig ner i soffan och kolla på apollo 13.. någon som sett den?? är den bra?

ha en trevlig kväll alla puss å kram

tips

Hej,,
va nyss nere på stan för att sätta in min lön som kom på bankgirolapp:/ segt, och så skulle jag satt in 1500 lösa med.. men tror ni inte att när jag sitter där och det är ett nummer kvar tills det är jag så kommer jag på att jag har glömt de 1500kronorna:/ och jag skulle betala hyran med alla dessa pengar alltså va det bara att åka hem igen för att sedan åka tillbaka MED de 1500kronorna.. haha man undrar ju vad man har huvudet ibland, jag visste ju så väl att jag skulle ha med de 1500.. aja sånt e livet=)
Nu ska jag strax hämta viktor och adam å så ska vi åka till hölminge..

Tänkte passa på att tipsa om ett underbart lipbalm från apoteket faktiskt..
man får super mjuka och goa läppar och ett härlig glow.. det innerhåller olivolja som är mjukgörande och det bästa av allt det kostar bara 45kr:) prova vettja ni kommer inte att bli besvikna.. :)

vill ha!!

Hej, sitter här framför datorn och suktar efter en massa fina kläder och skor..
hittade ett par grymt snygga skor som jag funderar på att skicka efter sen när det finns lite pengar.. :)

sjukt snygga och hade passat så bra i höst=)

puss å kram

Tylösand!

Hej.
igår gick jag och älskling upp tidigt och drog oss vidare mot tylösand=) underbart skönt.
Vi köpte med oss lite fika och där åt vi de supergoda tylöburgarna! och vi solade och solade och solade och tog oss några dopp i det sköna havsvattnet=)
Jag älskar verkligen havet och sommaren kring kusten! mycket bättre med havet än sjön, fast det är iofs mysigt i hölminge med...

Idag skulle jag å mamma kört ner adam till halmstad för han skulle åka med några till gbg därifrån och då tänkte vi stannat å solat lite, ,men när man vaknade va det riktigt skitväder så det slutade med att mamma fick köra själv och att jag stannade i sängen:S

sitter nu i stan och väntar på att klockan ska gå eftersom jag ska jobba ikväll och längtar bara tills jag slutar och får åka hem till viktor!!!

ha det super alla pussar å kramar!

hölminge

Hej,
sitter just nu i hölminge och kollar på cliffhanger:) riktigt bra gammal klassiker...
vi grillade hamburgare innan och det var supergott=)
nu är nicke och viktor ute med den lilla båten och fiskar..

tror det blir tylö imon.. jippie=) två av tre väderleksrapporter jag kollat säger att det ska vara fint väder:)

ha en mysig kväll
puss å kram

pengar?

Halloj!
Hm nu börjar jag undra hur det går till här!!
jag jobbade ändå lite i juni så borde få lite pengar i juli nu, men dom har inte kommit in på kortet och nu sitter jag här och kollar på lappen som man lämnar in för hur man jobbat så man ska få pengarna och där finns ju inte mitt kontonr med?? :S
står bara utdelningsadress och då kommer det ju på eftersändning vilket är sjukt drygt isf för då blir ju betalningen av räkningar försenad och då får man anmärkningar:S ojoj inte bra.. får försöka få tag i viktor och se om han vet ifall något kommit till ryssby för då får ja åka dit idag å hämta det!!
Ialla fall så ska jag inte göra mkt idag. blir lite sökaren på datorn sen ska jag adam å miller till hölminge och sen kommer viktor ikväll=)

ha det toppen puss å kram

skyldig eller lov??

Hej,
sommaruppehåll? ja man kan tro det eftersom det varit ett bra tag sen!
Jag har ju sommarlov vad ska man mer säga? underbart med en massa sol och värme har det varit iaf! jag har jobbat och sletet, nu har jag min lilla mini semester på fem dagar=)
Jag å viktor va lediga den enda helgen vi har tillsammans denna sommaren nu i lördags och söndags å tro fanken att det va regn och rusk:/ men vi är lediga tillsammans på onsdag med så vi siktar in oss på tylö då=)
rensade bort en massa bilder från bilddagboken innan med, kopierat bilder till datorn som försvunnit när den va sönder och hittade min älsklingsbild på mig och viktor när vi va i Bulgarien!

Nu ska jag ta å kolla ett avsnitt på legend of the seeker som jag börjat kolla på awsome=)
natti natti på er!


love this photo!!

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)