op-vecka

Hej hej..
idag var första dagen på vår operationsvecka som avslutar praktikperioden, jag var med å kollade på anestesin under operationerna och kollade även vad ssk och läkare pysslade med.. det var ett byte av knä, byte av höft och steloperation av en stortå.. det var väldigt intressant må jag säga, får se vad det blir imorgon..!!
Ikväll är det dirty dancing :D min älsklingsfilm... fast får se om jag orkar hålla mig uppe hela filmen.. ska ju åka med bussen vid 05.45 imorgon mot karlshamn.. :S tidigt..
Puss å kram på er..
ungefär såhär såg det ut..

Årets första riktiga grillning!!

Hej hej sitter just nu ute på udden i skönstavik med Viktor å hans bror å inviger Viktors lilla grill han fick när vi åkte till smögen! Årets första riktigagrillning när man grillar ute å sitter ute å äter!! Så mysigt:) ha en härlig dag! Puss å kram

melodiernas dag

Hej hej..
Idag har jag äntligen börjat krya på mig.. Den här influensan har tagit alla krafter ur mig.. det satte sig på min astma med så har legat här hemma å kippat varje andetag, igår var jag på vårdcentralen å fick nya astmamediciner och lite hostmedicin å inatt var första natten på en vecka som jag sov skönt å kände mig utvilad när jag vaknade.. :)
imorgon hade jag tänkt försöka mig på att gå till praktiken!
Ikväll är det melodifestivalen final=) är ändå ganska bra låtar med! Det får bli en pizzakväll framför tvn för min del..
Ha en bra dag puss å kram

sjukstuga

Hej hej..
Idag skule jag varit på praktiken mellan 13.30-21.30 å tagit hand om sjuka människor men istället fick jag stanna hemma å ta hand om sjuka mig själv.. igår när jag åkte hem till karlskrona började jag må dåligare å dåligare,. illamående, huvudvärk och magknip,. när jag hoppade av bussen i karlskrona fick jag en riktig frossa jag frös nått hemskt mkt.. när jag hade tagit mig upp för mariebergs backe flåsade jag nog och kippade efter andan i en halvtimme tror jag.. så jag gick å la mig,. när jag vaknade upp nån timme senare hade jag världens feber frossa värme skiftningar å mådde skit.. så jag la mig i soffan å låg där hela kvällen.. Hostade dessutom så att jag trodde bröstkorgen skulle hoppa ur mig..
inatt va det sjukt jobbigt med andningen iomed att min astma kommer när jag får hosta..
idag mår jag något bättre men har fortfarande lite feber å hosta så jag bestämde att det inte va så bra att gå till sjuka människor å smitta ner dom extra mkt...
Idag har jag istället legat på soffan å kollat på film.. kollade nyss på Merlin å ska nu se den nya pirates filmen.. blir nog inte mkt mer än så idag tror jag.. hoppas på en bättre dag imorgon..!
Puss å kram på er alla..

Kärleksvecka!

Hej hej! Förra veckan var det Kärleksvecka hemma hos oss!! Viktor och Miller var hemma hela veckan:) så mysigt när alla är samlade och tillsammans! Vi har myst i soffan med filmer, ätit god mat, varit ute och gått långrunda, fikat å hälsat på hemma å eventuellt hittat en lägenhet:) så skönt att ha allting löst och fixat inför sommaren så att man bara kan koncentrera sig på c-uppsatsen och tentan å sluttampen på praktiken nu:) just nu är jag påväg tillbaka till karlskrona från Ljungby å Viktor ska tillbaka till Revinge å miller stannar i hölminge! Alla på varsit håll i Sverige :/ men snart ses vi igen:) ha det bra alla å hoppas att ni oxå har haft en trevlig vecka:) kram kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)