Basgrupp!

Hej, idag ska jag ha basgruppsmöte och vi ska ha redovisning om sug i övre luftvägar, det kommer att gå galant=)

Asså har ni sett idol denna gången eller denna veckan?? Det är ju helt sjukt va duktiga dom är och va svårt att välja bara en av varje kön varje gång!! vissa dagar är alla tjejjer bra och idag är det alla de killar som är med som är grymma, hur ska man kunna välja ut de bästa när alla är ungefär lika bra??
Men igår gick Jay Smith vidare och han är ju bara heelt grymt bra så jag är nöjd, men gillade killen i flugan med!

har suttit och funderat några dagar på om jag ska sälja mina ursnygga marble skor från nelly eller om jag ska ha kvar dom?? de är nästan snäppet för höga för att gå i, och karlskrona är inte den ulltimata klackstaden med en massa uppför och nedförsbackar och kullerstenar överallt, :S

Vad tycker ni jag ska göra sälja? inte sälja?

 

puss å kram

Praktiken

Hej, idag började inte min dag bra, jag vaknade halv sju skulle börja sju och brukar vanligen cykla vid halv!
jag rusar upp kletar på lite smink, haffar ett äpple och tänker att jag kan köpa mat i cafeterian på lunchen, men kommer på när jag cyklat halvvägs att viktor har mitt kort och min plånbok låg i den andra väskan! Suck med stort S! Det blev alltså ett äpple och två stycken dubbelrån för mig idag, så är lagom snurrig och HUNGRIG nu!

Men! ikväll vankas det tacopaj a la malin, viktor och robin=) gottigottgott!! :)

nu ska jag ta mig en titt på halvåtta från igår på play så att jag kan kolla ikväll sen med=)

ha det gott puss å kram från vimpsepellan!!

nice!

Hej, idag är det bättre humör här Hemma=) suttit och kollat dansmoves och låtar på youtube nu, och hittade ett riktigt grymt battle, killarna äger verkligen trots att tjejjerna med är väldigt duktiga!

Vassegoda och titta=)



Puss å kram

pissdag!

Hej, vilken otroligt J*vla skit dag det är idag! Allting är grått och tråkigt, alla är på dåligt humör och ingenting fungerar som det ska!!! Kan vi inte bara hoppa över idag och börja på imorgon nu! ??

alla ni andra som har en bättre dag än jag! : Grattis..
negativt inlägg idag jag vet men sånt är livet ibland, det har sina mörka dagar!


puss å kram

Höstjacka!!

Hej hej,
igår hade i tjejkväll hemma hos erica=) det var väldigt trevligt, hon å albertina hade fixat till lite enchaladas eller va det heter!
Idag har jag å Albertina varit på stan och jag letade egentligen efter något lite mer feståplagg, men jag hittade min ultimata höstjacka!=) lite finare än den jag hade förra säsongen, så tänkte att den gamla får bli en promenadsjacka, och den nya får bli skola och vardagsjacka=)

Ikväll blir det grillning och mys framför tvn:) ha en härlig kväll alla
puss å kram
Gunnel Jacket SEK 1995, Elvine - NELLY.COM

Studenter

Hallå hallå..
Idag som nästan alla andra dagar har jag varit på ortopeden, praktik, men idag även som igår så har vi haft studenter från termin ett där på en hospiteringsdag för att kolla hur sjukhusarbetet fungerar.. !
Jag fick reda på för en stund sen att vår kompis Robin skulle komma till min avdelning imorgon, han hade bytt till karlskrona från karlshamn=) kul., då ska jag försöka handleda honom!
Ikväll ska jag dansa igen:) så nedrans roligt, i måndags körde han en sån härlig kontrast mellan lugn "gosig" street till halo med beyonce och sedan en snabbare street med lite inslag av break och hiphop till en mixad låt, så grymt bra.. :)
ha en trevlig kväll alla puss å kram

Louis Warning, koreografen och läraren jag dansar för just nu, grym säger ju jag iaf=)

Otropeden

Hej,. har verkligen fullt upp på min praktik, så sorry sorry för hemskt dåligt bloggande..
Man får verkligen lära sig supermycket där, något nytt varje dag,
Imorgon kommer det T1;or till oss, jag å oscar den andra T3;an som jag också går med, vi ska ha hand om varsin T1;a.. det ska väl gå bra men det känns lite nervöst eftersom man inte känner sig så säker själv ännu.

Ha en toppen kväll. nu ska jag kolla på reprisen av idol och halvåtta sen sova=)

puss å kram

trött

Hej.
Ojoj, va trött man kan bliav att ha praktik.. har varit där i en vecka nu,
det är så himla mycket man ska lära sig och ta in, det är roligt som bara den men mycket som sagt.
När man kommer hem är man ju helt slut, igår låg jag å sov hela kvällen i princip. kollade iofs på halv åtta hos mig=) äntligen har det börjat..

idag gjorde jag å viktor marmelad/sylt på våra björnbär som vi plockade häromdagen vid bastasjön.. där verkligen kryllade av björnbär.. =)

nu ska jag strax krypa i säng, har haft SHLR i skolan idag, vanligen hjärt och lungräddning fast man lär sig hur det är i sjukhusmiljö och med defibrillator oxå, det var skojj men nu är jag trött..

puss å kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)