Heiligenhafen

 
 
 
Hej hej
Det blev aldrig bordershop.. det var visst till Heiligenhafen vi skulle.. men det blev ju med bra=)
Vi åkte tidigt på lördagmorgonen runt 06.. och vi knäckte upp första ölen efter några mil haha.. :) men trots det så blev det faktiskt en lugn resa för mig å viktor iaf.. 
Vi drack öl, sov ibland, läste tidningar och pratade på vägen ner och på båtarna mellan sverige-danmark och danmark-tyskland jagade vi olika kassor så att min faster, kusinen och mamma kunde få ut så många cigaretter som det gick med kupongerna.. det var nämligen så att det endast var ett paket per kupong och ett köp per person! ganska stränga regler mot tidigare.. men gick man till olika kassor så hade de ju ingen koll på om man hade handlat tidigare.. så där sprang vi runt=)
jag å viktor handlade 9 flak öl, ett flak longdrinks mojito, glögg, rom, likör, vitt, rött, rosé vin å lite whiskey.. så vi handlade verkligen lite av varje=) innan hemfärd bjöd bussbolaget på varmkorv utanför bussen.. sen gick färden tillbaka mot sverige och vi va hemma runt 21.00 så det var en trevlig resa! :)
 
nu i veckan har jag bara jobbat.. idag var jag å fikade med mamma en stund, det var mysigt.. imorgon blir det jobb igen å sen är jag ledig en dag å då blir det julmarknad=)
 
Puss å kram

Tyskland

Hej hej..
I dag var det jobb.. och har börjat gå bredvid på kirurgsidan å ska vara där mer och mer framöver och så småningom endast vara där så att man lär sig det med så det känns skönt=)
 
Imorgon blir det jobb igen å sen myskväll i Hölminge med familjen..
På lördag åker jag å några till i familjen till tyskland med bussresa för att handla lite sprit=)
vi ska köpa lite att blanda groggar å drinkar med! Blir nog lite vin, cider å sprit med.. haha lite av varje det vill säga!
 
ha en trevlig helg alla.. kram kram
 

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)