valborgsmässoafton

Hej.
Idag var det sista dagen på praktiken. Igår köpte jag en paradisask och en jättefin blomma till personalen och de äldre på min avdelning. Jag fick själv en liten present ask från Marykay av personalen=) så gulligt
Det är skönt att man har slutat nu men samtisigt så lärde man sig mycket där och alla va så gulliga och trevliga så det kommer man ju att sakna.
Men det ska bli skönt att bara kunna koncentrera sig på tentan nu framöver.

Viktor jag å Miller va ute och kollade på Mariebergs majbål här på baksidan av vårt hus, vi åt lite korv och kollade på när riset brann.. :) det var ganska mysigt fast va ju inte det finaste bålet jag har varti med om.,, men det är känslan som räknas:P

Nu har vi kollat på så ska det låta, jag har slumrat en stund i soffan och nu sitter vi i soffan med varsit glas vin och försöker hitta något bra att kolla på!

Ha det så bra alla pussar å kramar!

plugg

Hej.
idag har jag inte lyckats att få mkt gjort.. jag ringde och beställde den hallonröda klänningen innan iaf=)
Viktor har åkt ner på stan för de hade rea på dressman, och så skulle han handla lite..
Jag ska försöka plugga idag, skriva en uppgift som ska vara på 4-6sidor.. :S men det blir nog bra. FAst krukset är ju att det är en eximinationsuppgft, så blir den inte bra så får man göra omtenta på den, och klarar man inte det så får man inte godkänt på praktiken som är på 15poäng å då kanske man inte får börja nästa termin.. :S
Nehe nu ska jag inte sitta här och stressa upp mig.. :P

Ha det bäst alla pussarå kramar.!!

Jag vill dansa!!!

dans

Hej, måste bara lägga upp ännu en grym koreografi till bland många andra som bounce har gjort..
Men denna har jag fastnat lite extra för.. :)



Varsågoda=)
ha det toppen.. puss å kram

The Last Bounce.

Hej.

I helgen åkte jag till stockholm för att möta upp Miriam och Rebecca för att sedan kolla på the last bounce! :D
Resan startade på karlskronas järnvägsstation med blev buss till emmaboda för att hoppa på tåget där..
åkte till alvesta, bytte tåg och skulle suttit på en plats resten av resan, men då satt en person och sov på min plats så det slutade med att jag fick ta en annan plats och därefter byta typ tre ggr.. :S men det löste ju sig iaf.
Jag kom fram till stockholm, gick ut på centralstationen och det första jag ser är stefan i paradise hotel! å han va faktiskt sjukt snygg:P
Jag träffade Miriam och Rebecca. vi gick till hotellet å checkade in, sen gick vi en liten snabbis på stan, därefter bar det av till globen för att sätta oss på de helt perfekta platserna som Miriam hade bokat. Och det roliga va ju då att Miriam är finladsvenska så hon hade inte varit i globen någon gång utan bokade bara några biljetter å vi hamnade precis rakt framför scenen på tredje raden nedifrån.. HELT PERFEKT!!
Bounce va sjukt grymma.. :P helt underbart va det att kolla.. så j*kla bra:)
Vi åkte tillbaka till centrum på det fullsketnaste t-banrtåget jag någonsin åkt med.. :P alla skulle ju med tillbaka.. Men vi kom fram iaf:P vi gick en runda nere i centrum för att hitta någon pub å ta en öl på eller nått. men vi hittade inget som lockade,, miriam va 18 och jag 21 så fanns ju inte så många ställen.. men vi såg någon pub som såg ok ut fast då va det helt fullt och de va vi inte så sugna på just då.. så blev en fika på donken sen begav vi oss till hotellet å sängen..
På söndagen åkte becca hem tidigt och Miriam va med sin familj i stockholm så hon va med dom.. så jag som skulle åka hem vid 12, gick å glodde i skyltfönster och köpte lite mat.. sen satt jag i solen en stund och jag hann även med en riktig snabbis på HM innan jag gick till bussen:P
åkte buss 7timmar hem.. de va lagom segt. men jag fick ju tid att plugga iaf.. :P

NU när jag har varit hemma så har jag varit på praktiken som vanligt. å idag så intervjuade jag å Albertina en vårdtagare om hur hon tyckte att det var att bli gammal.. eftersom vi ska skriva en uppgift om det.. vi fick bra svar och kan förhoppningsvis få ihop en bra uppgift oxå:P

NU tänkte jag kolla lite på tv sen ska jag kanske ta å plugga lite oxå!!

här kommer det härliga öppningsnummret på bounces show=)

shoppat=)

Hejsan. som sagt innan va vi nere på stan idag.. :) det va mysigt, vi åt kebab och satt å mös i solen! Viktor köpte 10 batistinislipsar för 100kr på dressman.. jättefina.. Jag gick in på Gina och köpte ett par svarta leggings.. väldigt välbehövda som sagt.. :)

Igår beställde vi även kläder från hm.. :D lite sommarkläder.. så nu ska vi vara fina i sommar=)

Denna snygga bekini:)


Mysigt nattlinne=)


Fin klänning!!


en fin klänning till:)


Denna vill jag ha=) men den va slut:(


Detta vill jag med ha=)


Ska nog köpa de sistnämnda när jag har bra med pengar någon gång=)

ha det bra alla nu ska viktor och jag snart äta och sen kolla på så ska det låta:)

Puss å kram

hjälpmedelcentralen..

Hej.
Idag mår jag bättre. men ska kanske börja bli bättre på att ta de där järntabletterna så att jag inte blir så seg å hängig och känner mig sjuk..^^

Idag ska jag ut med delar av klassen till nättraby och ha studiebesök på hjälpmedelscentralen.. det är dom som har hand om hjälpmedel inom sjukvården, tex om någon behöver en lift eller ett bälte till rullstolen osv...
Det ska väl bli intressant, så får hoppas att det ger någonting.

När jag kommit hem sen så ska jag å viktor ta miller med oss och åka ner på stan en stund.. det ska bli mysigt.
Vi ska väl ta en lite fika hade vi tänkt och sen kanske ta med något att äta hem?? Jag ska in på HM och köpa mig ett par taights... eller kanske gina?? får se.. de som jag har nu är iaf helt utslitna, hela sömmen mellan benen på dom har släppt... så snart är där ett gigantiskt hål. haha och det är ju inte roligt att gå runt med..
Men jag börjar ju undra om jag verkligen brukar ha något annat än taights på mig eftersom det alltid är de som är skitiga och de som man alltid vill ha på sig.. och de som är mest söndrigast.. hihi
Men vad kan jag säga jag är en taights älskande människa. :)

nähä ha det så bra sålänge så hörs vi senare:)
Puss å kram

järnbrist??

Hej..
idag vaknad jag och skulle till praktiken.. mådde inte alls bra:/ jag hade jätteont i halsen och va otrooligt trött å hade onti i huvudet.. :(
Jag ringde å sa att jag inte skulle komma. så gick jag å la mig å sov igen. jag gick upp runt tre någon gång på eftermiddagen :S behövde nog sömn.. Då hade jag drömt på natten att jag å viktor hade fått en dotter:P haha vilka drömmar man kan få till:P men hon va väldigt söt iaf=)

Jag åkte till albertina och pluggade nu ikväll.. så vi satt med en gammal tenta och sen åkte jag hem till Viktor å Miller igen=)

Nu sitter jag å försöker hitta boende över en natt åt mig å becca mellan lördag å söndag i stockholm, viktor hittade ett hotellrum för ca 200 p.p så det kanske får bli det.. får se.

Nu ska vi titta på CSI så ha det fint..
Kram kram

heldag

Nu har jag stigit upp och ätit frukost.. ska bara göra mig iordning lite sen ska jag dra mig bortåt till Vitus Elena och praktiken igen..

Idag går jag 12-20.30 så en heldag.
viktor ska iväg med Johan till hans kompis och kolla på fotboll ikväll igen, så det får nog bli lite plugg för mig när jag kommer hem tror jag allt..

Det blev ett riktigt kort inlägg för en gångs skull.. :P


Ha det super alla puss å kram

Plugg och mouserande vin:)

Hej,.

Idag började dagen med att jag lyckades att försova mig, skulle varit på praktiken vid sjuk men kom dit vid tjugo över sju. Men det var ingen fara eftersom de satt och fikade..
Jag fick hjälpa en liten dam upp på morgonen, städade hos en herre, gick och köpte snus åt en annan herre, jag fick jaga snuset eftersom det var slut på hemköp, jag gick till Time, där va det oxå slut jag tänkte jaha stackars lilla gubbe för han ville så gärna ha snus.. men jag gick vidare till ytterligare ett ställe och där äntligen fanns den sorten han ville ha:) När jag kom tillbaka med hans snus så blev han så glad:) härligt att kunna göra en människa så glad för en sån liten sak:P

Den ordniarie personalen hade APT idag: personalmöte.. så de hade vikarier där,.. det va skojj att gå med några andra någon timme:)

Jag gick en runda på stan innan jag åkte hem, ringde viktor och han sa att han hade fått sommarjobb :) så jag köpte en flaska mousserande vin för han ville fira lite.. :)

Nu har vi ätit för ett tag sen, Johan kom hit och nu sitter Viktor, Johan och Miller och kolla på Fotboll..
Jag själv har tänkt mig att jag skulle försöka att ta tag i en tenta nu,,. så jag får väl ta å göra det:P
Men jag har ju ett gott glas vin som piggar upp mig:)

Ha det fint alla pussar å kramar

hundkurs

Hej hej, idag har jag varit såå trött! jag har legat och vilat och läst hela förmiddagen!
Vi skulle ju gå upp tidigt och tvätta, men vi började vid 10 tiden iaf, helt sjukt mkt tvätt hade vi, men nu är vi snart färdiga=)

Viktor och Miller är ute och går med Johan och Ludde, jag tänkte att jag skulle försöka mig på att läsa ut min bok om gerontologi, det friska åldrandet!

Ikväll ska vi ut till rödeby för att gå på hundkurs med Miller, får hoppas att det går bra, han är ju skällig och osäker av sig så han kommer väl att skälla på allt och alla, med det är därför vi är där=) för att få bort allt sånt dumt och för att få lite allmänlydnad på honom!!

Sitter just nu och lyssnar på spotify och då kom världens underbaraste låt just nu upp på min lista=) Never let go av bryan adams.. den finns som soundtrack till en helt grymt bra film, the guardian.. har ni inte sett den så SE DEN!!
Man kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna.. :) sen är det ju Kevin Costner och Ashton Kutcher så riktigt bra skåderspelare med=)

här kommer låten och trailen: varsågoda=)




Här kommer den helt underbara låten oxå=)




Ha det så bra pussar å kramar

godmorgon världen!

Hej och godmorgon!

Själv så vaknade jag för en stund sen, provade på att gå en natt denna natten.. så va vaken under hela natten!
Det va intressant att se hur en natt går till men de va ganska segt oxå för det hände ju inte så mycket, man bara byter på dom och kollar så att de sover lugnt å sånt.. så de va lugnt.. när man inte kollar till dom så ligger man själv och slappar och tar det lugnt.. så man blev ju lite seg emellanåt.

Jag kom hem halv åtta i morse, började vid 21 igårkväll.. så jag åt lite å sen gick jag å la mig och sov fram tills för en stund sen..

Nu ska jag äta frukost, vi ska kolla på film och mysa i soffan och ikväll finns den en möjlighet till att det blir pizzakväll:D

ha det så mysigt alla pussar å kramar från mig!=)

Ta tag nu...

Hej,

Jag vet jag har lagt bloggen lite på hyllan de senaste månaderna.. men jag har helt enkelt inte haft tid! :/
Vi har praktik nu, vi ska ha sammanlagt åtta veckor, jag är nu inne på min 6;e vecka! praktiken är ute i äldrevården, jag är på ett ställe som heter Vitus Elena i karlskronas centrum, och jag trivs faktiskt jättebra:)
Vi har många uppgifter som ska göras, och vi ska vara på praktiken nästan varje dag, och sammtidigt ska vi hinna med att plugga till tenta som innehåller, folkhälsa, microbiologi och farmakologi.. :S jag vet inte hur jag ska få ihop detta riktigt, men det löser sig nog.

Miller har börjat på valpkurs, eller rättare sagt jag och viktor har börjat, Miller ska följa med första gången nu på måndag! vi går ute i rödeby på brukshundsklubben, det verkar toppen så förhoppningsvis kommer han att lära sig lite vett och etikett iaf=)

Igår var vi nere på stan, vi köpte nytt halsband och schampo till miller, vi köpte mat, dricka och kebabmat till oss själva.. :)
Viktor och Miller blev haffade utanför kebabstället av BLT blekinges tidning, så de skulle vara med på bild som dagens leende:P det tyckte jag va lite skojj=) så idag när man öppnade tidningen så va dom där, så fina så=)

Ikväll ska jag gå min första natt på praktiken.. man behöver inte gå natt men min handledare hade en natt inplanerad så då tänkte jag att det kan ju vara bra att ha provat på.. så vi får se om jag orkar vara vaken:P

Sommarjobb har oxå fixat sig.. jag ska vara på ljungsätra i sommar, oxå på ett äldreboende fast i ljungby=) skönt att vara hemma hos familjen och vännerna över sommaren=)

nehe nu ska jag plugga och gå en runda med Miller, så ha det så bra!

Puss å kram

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)