träning

Hej hej,
Nu jädrar ska jag börja ta tag i träningen i mitt liv.. Jag ska träna för att bygga upp mina muskler så jag klarar av det där jobbiga lyfttestet på ambulansen,. provade ju på det nu i sommar och det gick bra!
 jag var tillräckligt stark i kroppen förutom i mina armar och händer som jag måste träna upp mera, och för att jag var för svag där så falerade jag i lyfttestet i trappan där man skulle gå tror det va sex-halvtrappor upp med 20kg hantel i varje hand 40kg., alltså nästan hela min vikt som är på ca 52kg, :S det var tungt men gick bra tills hantlarna började glida i mina händer så det ska jag träna upp nu... :)

Har beställt hem lite gainer och, weight tror jag det hette.. haha så fick man en liten påse med kreatin med, jag beställde även hem en powergrip som jag ska sitta å knipa på framför tvn å träna händerna.
 Nu sitter jag å kollar efter hantlar på nätet, men det är ju så sjukt dyrt, funderar på att köpa ett set på 10kg på rusta för 199 det är det billigaste jag har hittat:S nu får man ju vara smålänning asså.. å det var faktiskt 10% på gymgrossisten för studenter så om ni ska handla där å är studenter, ta å logga in via mecenat så får ni alltså 10% rabatt=)

ha det bra nu ska jag kolla på robinsson=)


Sånna här blir det isf.. :)

in love

Hej hej, idag blev det sovmorgon för mig å Miller=) så skönt..

nu har jag suttit här en stund och suktat efter helt underbara skor, men sjukt dyra så det blir nog bara drömmar!! Men om ni är lite rikare än jag å känner att ni kan lägga några tusenlappar på ett par skor så kolla in dess par=)

 

 

 

Visst är de helt underbara,. alla kommer från Giuseppe Zanotti
De till höger längst ner är mina favoriter, de här svarta=)

Sååå snygga, ska försöka hitta några liknande i mer plånboksvänlig och studentvänligt pris:)

ha en trevlig dag puss å kram

Ungern

Hej hej, då tänkte jag att vi tar lite bilder från Ungern:)

 
God start på resan i Malmö, och männen fick arbeta lite på resan också=)

 
Världens godaste gulasch soppa.. lagad på gasolhäll superduperdunder GOD=)

 
Kusinerna samlade och senare på kvällen blev det pokertunering

 
Här är den mumsiga soppan när den är färdig med nokedli och lantbröd till, mums mums.. Dagen efter blev det en lång festnatt som inleddes med goda drinkar=)

 
På pub/disco

 
långt inne på småtimmarna när man började bli lite seg! Men kul ändå!

 
Sista bilden för kvällen.. Dagen efter var det söndagsmiddag hos viktor å mates moster, det serverades x-antal många rätter, det gick inte räkna:) men super gott=)

 
Mer soppa och poker=)

 
Den mysiga trädgården hos Kusin Katalin,. andra bilden är på mig en dag i Debrecen.

 
Debrecen

 
Debrecen och sista familjemiddagen hos Viktor å Mates mormor.. syns att de är släkt iaf=) alla är glada och blundar lite lätt=) så fina så!!

Det var en snabbis från Ungern, kanske kommer mer bilder någon gång,. orkade inte ta alla efterseom det då hade blivit ännu längre och jobbigare än det är redan nu;P haha

Ikväll blir det halv åtta hos mig, robinsson och sedan en film kanske??
ha en trevlig kväll puss å kram.

fuktgivare på semestern

Hej hej,
Här kommer lite tips till er som antingen ska ut och resa eller helt enkelt gillar bra produkter med fukt till ditt ansikte och till kroppen!

Jag använde dessa favoriter nere i Grekland och de återfuktade och förhindrade utslag och fjällning superbra, nu när man kom hem dock och slarvade lite med återfuktningen i det trista sverigevädret då det inte kändes lika nödvändigt ja då kom blemmorna och fjällningen som ett paket på posten,. så jag får ta å smälla mig på fingarna och bli bättre på återfuktningen igen,.
Hur som helst här kommer de återfuktande superbra favoriterna:)

1: Hawaiian Tropic after sun med vitamin E och Aloevera, finns blad annat att köpa på ICA och Nelly 85:-. Den är superskön mot huden, avkylande och väldigt bra återuktning. Toppen efter en uttorkande dag på stranden! Huden blir len som en barnrumpa, spåren av soleksem försvinner och rödheten och svedan försvinner nästan helt den med. Ganska dryg är den så den håller ett bra tag=) absolut att rekomendera!! 5 av 5 solar:)
2: Acos,Cliniderm Dual Action. Finns att köpa på docmorris bland annat 99:-. Detta är en 2 in 1 produkt som man kan använda som peeling för att öka blodcirkulationen och cellförnyelsen och för att ta bort döda hudceller. Eller så kan man använda den som en återfuktande mask i 10 min då det förutom att återfuktar ger en fin lyster i huden. Den här är super för ett trött och torrt ansikte. Jag använder den som peeling 1 gång i veckan och som mask när jag känner att jag är trött och torr i ansiktet. Det ger genast ett fint resultat. 5 av 5 solar till den här också!

3: Avène Hydrance optimale light hydrating cream, finns att köpa på docmorris bland annat ca 250:-. Det är en dag och kvälls kräm för normal till kombinerad känslig hud. Den är en långvarig fuktighetsgivare och lättar genast på rodnader och lugnar huden den motverkar orenhter eftersom den har en skyddande formula. Jag tycker att den här krämen har varit bra, jag som har lite problemhud har haft betydligt mindre problem med den här krämen än med andra och den lugnade genast ner min sönderbrända panna som höll på att börja fjälla i grekland. Så den är absolut att rekomendera till personer med blandhy (t-zon) och känslig hud. 5 av 5 solar till den här med!

4: Avène Thermal spring water: Den här produkten var jag väldigt skeptiskt till från början, men jag köpte ett paket med krämen ova och en rengöring av samma märke och då fick man detta thermal vatten till. Men jag blev omvänd, det är en superprodukt. Så oerhört skön att ta på efter att ha rengjort ansiktet. Den lugnar och återfuktar torr och irriterad hud, man kan använda den efter rakning, peeling, på solbränna, insektsbett och mycket mer för att lugna och kyla huden. Den kan även användas som rengöring på sår.  Altså en hur bra spray som helst och den räcker i evigheter, kostar 99:- på doc Morris. 5 av 5 solar den också!!

Bara en massa solar:) Så ta nu och prova någon av mina favoriter eller varför inte prova allihop:)
Puss å kram på er!!

I'm back:)

Hej hej,.
Nu är jag tillbaka efter en sommar utan bloggande pga datorbrist, tidsbrist och ingen lust. Men nu när sommaren är på sluttampen och hösten smyger sig på så får jag ju ta och dra igång den här bloggen igen=)

Det kommer att bli en liten förvandling här till en reseblogg i några veckor framöver då jag tänkte att jag skulle ta och dra igenom mina resebilder med start i Ungern, vidare på min å viktors resa till smögen och sedan avsluta med min underbara vecka med halva familjen i Grekland/Karphatos.  Låter det som en bra idé?? :)

Här kommer en bild på min ursnygga mysiga nya höstjacka som kommer att bli perfekt i höstens ruggiga väder=)

Lindex Shop Online - Jacka
Jackan kommer från Lindex höstkollektion och går loss på 499:-

Puss å kram på er!

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)