Dåligt

Hej hej
Det går inte så bra det här med bloggandet för min del just nu..
Det är så mycket med flytt å fix med lägenhet nytt jobb å en massa å lära, student, midsommar å en massa annat..
Men när jag kommit iordning lite mer så kommer jag antagligen tillbaka mer här oxå.. Mycket beror även på att vi inte har fått något internet (eller tv heller för den delen..) inkopplat ännu.. vi beställde det runt den 4/6 nån gång å det skulle skickas hem med post sen skulle nån koppla på det åt oss.. vi fick hem sakerna men när viktor pratatde med dem när de inte hade kommit på nån vecka så visade det sig att de inte hade möjlighet eller va det va att koppa in det förrän runt den 30/6.. så jag hoppas att vi snart har lite internet iaf.. det börjar bli jobbigt nu,. TUR att man har en iphone i detta läget haha:)

Ha det bra nu ska jag kolla ett avsnitt so you think you can dance.. :)

Puss å kram

Student

Hej hej..
Igår hade vi student hemma.. min lillebror sprang ut.. Så härlig känsla! Kändes som att det var igår som jag själv sprang ut uppe på sunnerbo!
Annars jobbar jag på för fullt och lär mig mer och mer för varje dag som går.. imorgon ska jag vara i triagerummet å ta emot patienter så det blir sovmorgon :) härligt!

Ha det bra kram kram

Här kommer en bild från min egna student..

Akuten

Hej hej..
Nu är jag tillbaka.. haha..
Jag har tagit examen som ssk, flyttat å nu har jag börjat min introduktion och det är väldigt roligt att komma igång och jobba nu och som sjuksköterska den här gången.. men det är mycket att tänka på och göra.. Fast det har varit sjukt lugnt nu dessa dagar så hoppas på lite mer så man lär sig nått för nu är det så att man sitter å väntar halva tiden.. Men man får väl njuta medan lugnet varar.. :)

Nu ska jag snart ta å hoppa i säng för imorgon är det dags igen=)

Å imorgon kommer viktor äntligen hem.. han slutar skolan och ska flytta in i lägenheten på riktigt imorgon,. mysigt att bo ihop igen för det var ju ett tag sedan nu!!..

Ha det så bra pussar å kramar.. :)

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)