Slapp i soffan

Hej alla..
Ligger här i soffan nu och ska precis kolla in vem som går vidare i idol.. men de måste ju heeelt klart bli Erik.. :)
han va ju helt underbart bra.. jag satt här å log för mig själv;)

Bakade mina bullar innan och de blev suupergoda=) så nu finns det nybakta bullar tillgängliga att bjuda på om man får gäster:)

Imon blir det skola igen... lite segt..men sånt e livet nu..
Efter idol nu så blir det iaf sängen för min del.. ska läsa lite i min tidning matmagasinet=) och lite härligt skvaller ur glaze=)

Natti natt på er..
PUss puss puss

Bullar..

Nu är bullarna på jäsning så snart ska de in i ugnen.. :) ska bli mycket gott med nybakta bullar å mjölk framför idol=)

Plugg, å bullbakning:)

Baka bullar? ja det är mumsigt det, funderar på om jag ska ta å göra det lite senare när jag har pluggat lite:)
Måste ju göra vinjetterna som vi har tills imon..ska skriva om tre kvinnor och om deras teorier.. kan väl bli intressant?? :P jag får ju försöka gå in i det här med en positiv inställning:D hihi

Nehe tillbaka till bullarna.. :) mmm blev så sugen på bullar när jag satt här i soffan igårkväll.. så det får väl ta och bli att baka lite sen kanske.. Jag hörde någonstans att det var kanelbullens dag på söndag!! och då hinner jag ju inte baka för då ska jag åka mellan Ljungby och Karlskrona på något sätt som jag inte ännu vet!! :S

Bokade nyss biljett hem, blev en tågbiljett på 95kr mellan karlskrona och växjö så då får faktiskt någon hämta mig i växjö sen.. viktor eller mamma å pappa... :P

GRATTIS till Adam som fyller år idag=) hade varit trevligt att vara hemma och fika å ha trevligt med familjen å farmor å farfar.. men får ju iaf träffa familjen i helgen sen då=)

Nu ska jag hoppa ner i mitt pluggande.. så att jag hinner med att baka bullar som blir färdiga lagom till idol sen:D

pussåkram

      MUMSIGT=)

Ledig dag=)

Hej.
Igår jobbade vi extra bra i skolan.. vi kom dit runt 9.30 satt med alla begrepp inför seminariet, men man blev inte så mkt klokare fördet:S
Vi åt lunch å sen hade seminarie på vårdinformatikboken!! Jag tycke nog ändå att det gick hyfsat bra.. vi behövde inte säga så mkt, vår handledare tycker nämligen det är väldigt trevligt att prata., så man sa en mening sen fyllde hon i allt annat:D och för er som inte vet vad ett seminarie är (vilket inte jag viste innan) så är det när man har läst en bok så har man en diskkusion om boken och kollar över så att alla har förstått vad som står och så att man har lärt sig något... handledaren över gruppen kan även ställa frågor om begrepp i boken.. tex vad är en livsvärl.... INTE så roligt kan jag inte påstå..
Efter seminariet så arbetade vi vidare med posteruppgiften..vi gjorde en poster om grupper och skrev ner fakta och så satte vi ihop en power point presentation..

ALLTSÅ va vi riktigt duktiga.. vi gick hem vid 17.. Då kände vi att vi hade gjort oss väl förtjänta av en ledig dag idag.. Vi möttes allihop (nästan) på stan och drog en rejäl shoppingtur.. :D vilket va riktigt riktigt trevligt.. :P

Å Jag va ju då på det där riktiga shoppinghumöret idag så det blev endel nyinköp..
Men det var sånt som man behövde nu när det börjar bli kallt å rått ute.

Det blev bla.. en röd mössa, rosa halsduk, vita tummvantar, tjocka tajts och leggings.. nagellack, en vit stickad koft-tröja.. å en stor brun snygg axelband/vanlig väska..

Är faktiskt riktigt nöjd med mina köp.. särskillt väskan eftersom jag inte får plats med alla mina skolsaker i den väska som jag hade.. Jag tror nog att det kommer bli superanvändbara saker;)

Nu sitter jag här i soffan och den sköna lediga dagen är snart slut.. :( imon blir det skola igen då vi ska träna in vår posterredovisning som vi ska redovisa inför hela klassen med sjuksköterskor och undersköterskor som är typ 60pers... :S nej men det går nog bra tror jag:D

Det börjar att bli lite ensamt här i lägenheten nu.. saknar min Viktor.. Men snart KOMMER han:D ÄNTLIGEN
I helgen blir det att åka hem till min kära familj med:) Adam fyller ju hela 16 år imon GRATTIS till honom..
 
Avslutar med en bild på min kära familj (dock en gammal bild från min student 07)..  Natt, Natt sov gott älskar er jätte mycket :) (som jag alltid sa när mamma å pappa nattade mig när jag va liten) :D

Ha det super alla pussar å kramar




Saknar!



Jag saknar min älskling! Det börjar bli ensamt här nu!!

Trist

Sitter här i min stora tomma lägenhet, det står en massa flyttlådor överallt som jag inte har orkat plocka upp ännu... Har försökt att läsa vårdinformatikboken idag, men grannarna över har nog möblerat om idag för det har låtit som om de har dragit runt på stora elefanter där uppe,.. å emellanåt så började jag undra om de tror att golvet är en studsmatta för det lät som att de trodde det!
Med andra ord så har jag inte fått så mycket gjort idag.. :/ synd för jag hade tänkt åka till ronneby till tjejjorna idag å festa lite men det får väl bli en annan gång.. kände att jag måste läsa ut boken å skriva alla begrepp innan måndag då vi ska ha seminarie på den.. då vill man ju gärna ha ett hum om vad de handlar om..

men tog lite paus å åt lite tacos sitter nu på nätet och kollar lite inredning, saknar viktor.. han är hemma i Ljungby och festar... Men snart kommer han äntligen hit=) å flyttar in med mig, så jag slipper att bo helt själv här nere.. börjar att bli ganska ensamt nu...

Puss å kram på er alla.. dvs mig haha.. :P är inte så många mer än jag som är här inne, men är skönt att få skriva av sig lite ibland kan jag tycka.. är väl mest därför jag har den här bloggen.. !!!
Satt föresten och kollade på en massa klipp på danser å sånt från fränsta ååå va jag saknar att dansa.. vill vill vill dansa igen..
Puss å kram

Lägenhet..

yeas.. då har man fått lägenhet.. vi ska dit på måndag och skriva kontrakt och ´betala första hyran.. :)
känns väldigt skönt att man slipper pendla 18 mil enkel resa alltså tar det fyra timmar i bilen om dagen och typ 400i bensin/dag... man blir fattig snabbt på det sättet..
Känns väldigt rörigt med skolan just nu.. de kör med ett inlärningsvis som kallasm PBL, problembaserat lärande.. och det går ut på att man får en uppgift, och handledaren ska bara vägleda eleven till att hitta svaret på uppgiften.. alltså får man en uppgift som man inte vet någon fakta om alls. så ska man själv utan att få några sidhänvisningar eller ens i vilken bok det står i lista ut svaret själv.. är ganska svårt att komma in i detta när man är van vid att få sidhänsvisningar och bokhänvisningar.. Men det ska jag väl klara av efter att man väl kommer in i det.. :P
Idag ska jag och mamma ner på stan när hon kommer från jobbet, då ska jag införskaffa mig lite alla möjliga skolsaker som kan vara bra att ha.. till exempel en almenacka och en pärm... behövs justb nu om jag säger så.. :P Därefter blir det att åka ut till hölmis och mysa..
Ska försöka läsa ut boken Vårdvetenskap med.. fick den på posten igår.
Det är ju helt sjukt va svårt det är att hitta studentlitteratur till bra pris.. :S men jag har lyckats med endel iaf..
aja.. ha det så fint alla nu ska jag ut och gå med dusty.. ska blir skönt att lätta på alla tankar lite... :P

puss å kram

Hemma igen!

Jaha då var man hemma med halmen.. Körde till Karlskrona i onsdags. Vaknade kl fyra på morgonen av att klockan ringde, steg upp åt frukost och sen gick färden mot blekinge.. va ganska pigg ändå.. gick bra att köra, men körde fel när jag kom in i karlskrona, men då är det tur att man har en pappa med bra lokalsinne, å som kan förklara vägen super på telefonen,. :) så han lotsade mig rätt så jag kom til skolan.. vi fick introduktion jag och två till som med kommit in på reserv.. sen hade vi datorkunskap, å biblotekskunskap,,, sen va kl två å då fick vi åka hem.. då skulle jag försöka ta mig ut ur karlskrona oxå,,, tog ett tag men sen kom jag på rätt väg.. Men sen däremot så körde jag nog fel tre fyra ggr påvägen mot ljungby,, :P skyltarna är ju inte lika dana på vägen hem som vägen dit,, :P och så fick jag stanna på en parkering och sova i en kvart för ögonen gick i kors på mig.. :P sen blev det att titta på viktors fotbollsmatch,, dom vann och jag blev uppäten av mygg,... Vi åkte sen och hämtade pizza i ljungby och åt,, å sen blev det att kolla på wolverine.. riktigt bra faktiskt.. fast somnade lite i slutet..
NU: till torsdagen. jag och Viktor åkte till växjö för jag skulle till specialistläkargruppen, har lite typ plitor i ansiktet som blir inflamerade hela tiden,.. men nu ska vi nog få bukt med dom förhoppningsvis.. :) sen blev det en runda på stan:) fast det började ösregna, så vi fick typ springa mellan alla butiker med en tidning som skydd för huvudet,.. haha.. men när vi sen gick till bilen så blev vi dygnsura så vi fick byta om till de kläder vi köpt hihi,,.. :) därefter blev det max:P mums.. å på kvällen kollade vi lite tv.. bla saw4 bra film.. å sen sov vi..
idag har jag fixat lite med inloggningsuppgifter på it´s learning.. och sen åkte jag in till stan och fikade med mathilda,, ;) det var väldigt trevligt det va längesen. Sen gick vi lite på stan. fixade presenter till min lillebror..
Vi åkte sen hem till mathilda och joppes nya fina lägenhet, och satt där å finkulerade lite,,, sen körde jag å hämtade adam som egentligen skulle nollats men gjorde det aldrig för han bangade för att han var förkyld, och eftersom det ösregnade ute.. men jag ska inte säga nått.. jag bangade med.. hihi.. därefter åkte vi till kära hölminge å åt lite mat å jag beställde ur en jultidning av nicke.. Å nu sitter jag här i vardagsrummet, framför kakelugnen och finkulerar.. jag tror bestämt att jag ska gå och lägga mig nu,.,.

Sådär  nu har ni fått en uppdatering på vad jag har hållt hus de senaste dagarna.. :P
Godnatt på er alla. puss puss

Bth here I come:)

Gaaahhh jag kom in... hihi va stjätte reserv på Blekinge tekniska högskola på sjuksköterska... och idag ringde dom och sa att jag fick en plats.. :P det trodde jag aldrig..
Egentligen hade jag ju velat gå i halmstad men nu blir det Karlskrona.. å det verkar vara en väldigt fin och mysig stad det med.. :P
så jag ska vara där kl 8.15 imonbitti.. aaahh.. så måste köra hemifrån vid typ halv 6 på monnen.. snacka om att jag kommer vara trött..
hihi.. jag är asvervis nu.. Men här kommer lite bilder iaf:)
ha de fint puss å kram alla


Karlskrona


fint=)


en vacker havsstad det med..


detta är då Campus Gräsvik där jag ska vara:P


Å här ligger skolan alldeles vid havet:P



Detta blir nog finfint men känns lite dumt nu när alla redan har kommit dit å hade upprop igår... :S men det ska nog gå bra.. det är ju inte bara jag som är på efterkälken.. :P

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)