myspys

Hej, idag har jag mått lite si så där... men man mår väl som man förtjänar var ju på fest igår.
Sitter och funderar på om jag ska ta å beställa en pizza=) gottigotti!
Innan viktor gick till jobbet gjorde vi iordning våra pumpor som vi köpte i veckan..
det resulterade i detta:

Ha det toppen puss å kram

vardags-lyx

goddag!

just nu håller jag på å färga håret, blev aldrig det igår, hamnade hos robin med viktor och alla istället=)

måste bara tipsa om dessa underbara produkter, det är badskum och bodylotion från Bettina Barty,du hittar produkterna här

http://www.frackochfin.se/se/grp/bettina-barty.php

ha en toppendag puss å kram...

pumpa

Hej allihopa, idag har det  blivit en långprommis med mina två älsklingar. Därefter tog vi våra hojjar och cyklade å storhandlade. Då införskaffade vi två stycken pumpor som vi ska karva ut nu nån dag tänkte vi, bättre sent än aldrig, tycker det är så mysigt med en pumpa som lyser utanför på balkongen!

ikväll blir det pizzatime och idol som gäller, and Im going black igen, ska färga håret, det ser ut som jag vet inte vad..

Ha en mysig kväll sötnosar, puss puss

vinkväll

En liten dagens blev det: Tröja-HM, skinntaights-HM, halsband-thomas sabo.

Nu är jag hemma efter en vinkväll med tjejjorna, det var väldigt trevligt att träffa alla igen, va ett litet tag sen nu!!
ikväll har även jag och viktor lagat langos, så sjukt gott, men flottigt!

Nu ska jag hoppa i säng, fast är inte så trött så ska hinna med å kolla reprisen av bonde söker fru på tv4play innan jag somnar med=)

nattinatti på er!

shopping

hej där.
igår natt så jobbade jag ju som sagt, detta gick bra men man var lagom trött framåt halv fem tiden! jag sov största delen av dagen idag, fram till halv två, därefter gick jag upp och åkte iväg till stan en sväng, jag hittade en hel del faktiskt, ni får se mina kap imorgon när jag tagit någon bra bild=)
ha en härlig kväll
puss puss

natt

hej, idag blir det en riktigt slappedag, tog sovmorgon, och nu ligger jag i sängen och knappar på datorn,, tänkte kolla lite på play eller nått. senare blir det en runda med miller och en taktikvila på några timmar inför det stundade nattpasset.
ha en trevlig dag och njut av er natt då jag är uppe och jobbar=)
puss puss

blogg blogg blogg

Oh My god va jag är dålig på att blogga.. ska försöka ta tag i det nu när praktiken är slut för det är ju faktiskt rolig när man kommer igång.
nu ska jag bänka mig framför X-antal, avsnitt av smalville!
puss puss

slut på praktiken

hej, idag har jag varit på ortopeden som vanligt, det va lugnt idag,
snart är praktiken slut:/ segt och tråkigt men det är ändå skönt att slippa "jobba" 7-16 de flesta dagarna, trivs bra med att ha tre-fyra timmar som max per dag i skolan=)
köpte med mig en pizza hem från jobbet idag så har suttit här och mumsat i soffan, kollar just nu på gone in 60 sec, den är ju sjukt bra=) fast sett den så många gånger redan..

tänkte nog sova snart, ska ju börja jobba imon vid sju...

ha ett trevligt slut på denna lördagen..
puss å kram

plugg

Hej, idag måste jag ta tag i och börja plugga lite, har varit på praktiken hela dagen och det va sanslöst rörigt där idag!! men nu är dagen slut och jag har kommit hem, sitter här i mörkret och väntar på viktor.
tänkte ta ett bad sen, är så frusen idag=/

ha en trevlig kväll alla puss å kram

Karlskrona

Hej, idag har jag å miller fått skjuts med robin tillbaka till karlskrona med alla våra ullaredskassar, så dagen har gått åt till att packa upp och städa, men nu är det rent och fint här=)
sitter och kollar på tv lite nu och ska nog snart sova, börjar bli riktigt trött..

ha en trevlig kväll puss å kram

hallå där!

hej, igår va det ullared som gällde för hela slanten, vi åkte så att vi va där vid tio tiden, När vi kom till parkeringen med bilen så va det kö in till parkeringen, det fanns inte en enda parkeringsplats ledig så vi fick ställa oss bakom det andra lilla varuhuset som ligger bredvid, vi skulle ställa oss i kö och den nådde ända till parkeringen, gick på hela baksidan av fikahuset och snirklade sig i en cirkel och sedamn bort mot ingången!
vi stod i kö i en timme, när man väl kom in fick man ta myrsteg annars kom man inte framåt, och när vi väl skulle ut sen så fick man stå i kö i 45 min då med,. !
Tillråga på allt så slutade mobilerna att fungera eftersom det var så mycket folk att nätet blev överbelastat, så man kunde inte få tag i varandra heller, pappa fick ropa efter mig i högtalarna efter att vi hade försökt ringa varandra i 40 min, hahaha.... :P
MEN, jag handlade för 6400 och hittade en massa roliga och fina saker=)
Igårkväll blev det även lite fest, och mestadels av kvällen var trevlig.
Idag har jag inte gjort mkt, vi har varit i skogen och plockat svamp och hälsat på farmor och farfar!!
Nu blir det tv för hela slanten som gäller, det är ju the guardian ikväll=)

puss å kram på er! ha en trevlig kväll!

Ungefär såhär lång kö var det!!

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)