Nu är det jul igen=)

Hej hej..
Idag har det inte hänt mkt här hemma,. jag gick av natten imorse så jag å Miller har legat och sovit hela dagen! Viktor kom precis hem från tester till brandman som han varit i väg på. 
 
Innan när jag slog på tvn så är det nu är det jul igen på tvn=) underbart med lite julfilm nu så man får lite stämning. 
Imorgon ska vi nog ta in granen så då får man ännu lite mer stämning. :)
 
Har ni kommit in i rätt julstämning ännu?
 
Kram kram
 
 

Tysklandsresa

Hej hej..
i fredags var jag pappa och adam i tyskland och köpte på oss lite inför det stundande året.. :) Det blev lite öl och vin å annat smått å gott=)
 
Igår va vi på glöggmys hos kompisar och provade en massa olika glöggsorter, minglade å hade allmänt trevligt!
 
Å idag va vi iväg på granjakt, vi har lov från skogsägaren att ta julgran så vi åkte iväg, jag, viktor, mamma å pappa för att leta ut 2 grananr:) vi hittade jättefina, men sen när vi väl skulle hem så vägrade bilen att starta, så vi knuffade å knuffade å ringde efter hjälp å knuffade lite till å tillslut startade bilen tack och lov haha så ingen hjälp behövdes men det blir ju en julgransjakt att minnas haha:) 
 
Vi avslutade kvällen med att kolla på Hobbit 2 i 3D, den va riktigt bra och nu väntar man ju bara på nästa film så man får se hur allting slutar=)
 
Nu ska jag ta å hoppa i säng! Imorgon blir det städning, å pyntning inför julen, granen ska ju in sen i dagarna med=)
 
Ha det toppen:) Kram kram
 
 

Våra söta vovvar är ute i blåsten å springer av sig! :)

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)