ALERT-utbildning

Hej hej..
idag har jag varit på ALERT-utbildning,. det går ut på att man ska kunna ge den akutsjuka människan bra vård i en akutsituation och behandla utefter symtom och situation.. man följer en skala ABCDE å ser till att patienten är stabil! Vi avslutade med senarion där man själv fick prova på att vara läkare, sjuksköterska eller patient och det var inte helt lätt!!
 
 
Nu har jag, viktor och miller lagt oss i soffan framför tvn och sverige-tyskland.. det blir nog sängen om inte allt för lång tid också för är ganska så seg!
Hoppas ni har en trevlig dag..
 
Puss å kram

Lördagsmys

Hej hej..
idag har vi haft en riktig mysdag,. vi va först å köpte oss ett begagnat vitrinskåp som va jättefint å som ska målas vitt! sen va vi å fikade hos farmor å farfar å min faster.. å nu har vi lagat till lite ryggbiff med rödvinsås och hasselbackpotatis som ska avnjutas med ett glas vin nu! Efteråt blir det en öl och ett varm härligt bad i spabadet! Å bäst av allt viktor kom hem igår å ska vara hemma till efter nyår=)
Imorgon åker vi till ullared:) underbar helg!
 
Hoppas alla andra med har en bra helg! Puss å kram på er!

Rolig tävling

Hej hej,,
fick tips om en rolig tävling där man kan vinna ett superfint halsband..Kolla in detta=)
kika in på http://millahoman.blogg.se/  för att se tävlingen! Den avslutas 17 oktober
 
Här är smycket som du kan vinna=) dom kommer från http://theresesmycken.se/
 
Puss å kram på er!

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)