Familjen Nagy

Hej. Sitter just nu i soffan framför datorn. Viktors bror Adam fyllde 20 igår så dom kom hit och hälsade på för att fira honom.. och då kan det ju låte lite lustigt att dom åkte hit och att vi inte åkte hem.. men det beror ju på att vi fick Miller i onsdags.. han kan inte vara själv hemma och han behöver vara här hemma i lägenheten nu så att han lär sig vad som är hemma.. :) Därför fick Familjen Nagy komma hit... =)
Dom kom vid elva tiden.. vi fikade lite bullar, Miller blev lite rädd och var väldigt blyg så han lät dom inte hälsa på han så mkt.. men efter ett tag blev han lite mer tuff så emma fick iaf klappa honom sen.. :)
Viktor,Adam Mate och Emma åkte ner till stan för Adam ville gå till systemet och köpa en öl eftersom han har blivit 20:) dom skulle äta å lite så på stan.. så jag stannade här för att vara hundvakt=)
Miller somnade på mattan i köket och har sovit i en halvtimme nu... Han vaknade nyss och är just nu superbusig...
Vi får nog ta och gå ut å rasta lite nu=) ha det fint så hörs vi ikväll... =)

Puss å kram... =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)