Hemma igen!

Jaha då var man hemma med halmen.. Körde till Karlskrona i onsdags. Vaknade kl fyra på morgonen av att klockan ringde, steg upp åt frukost och sen gick färden mot blekinge.. va ganska pigg ändå.. gick bra att köra, men körde fel när jag kom in i karlskrona, men då är det tur att man har en pappa med bra lokalsinne, å som kan förklara vägen super på telefonen,. :) så han lotsade mig rätt så jag kom til skolan.. vi fick introduktion jag och två till som med kommit in på reserv.. sen hade vi datorkunskap, å biblotekskunskap,,, sen va kl två å då fick vi åka hem.. då skulle jag försöka ta mig ut ur karlskrona oxå,,, tog ett tag men sen kom jag på rätt väg.. Men sen däremot så körde jag nog fel tre fyra ggr påvägen mot ljungby,, :P skyltarna är ju inte lika dana på vägen hem som vägen dit,, :P och så fick jag stanna på en parkering och sova i en kvart för ögonen gick i kors på mig.. :P sen blev det att titta på viktors fotbollsmatch,, dom vann och jag blev uppäten av mygg,... Vi åkte sen och hämtade pizza i ljungby och åt,, å sen blev det att kolla på wolverine.. riktigt bra faktiskt.. fast somnade lite i slutet..
NU: till torsdagen. jag och Viktor åkte till växjö för jag skulle till specialistläkargruppen, har lite typ plitor i ansiktet som blir inflamerade hela tiden,.. men nu ska vi nog få bukt med dom förhoppningsvis.. :) sen blev det en runda på stan:) fast det började ösregna, så vi fick typ springa mellan alla butiker med en tidning som skydd för huvudet,.. haha.. men när vi sen gick till bilen så blev vi dygnsura så vi fick byta om till de kläder vi köpt hihi,,.. :) därefter blev det max:P mums.. å på kvällen kollade vi lite tv.. bla saw4 bra film.. å sen sov vi..
idag har jag fixat lite med inloggningsuppgifter på it´s learning.. och sen åkte jag in till stan och fikade med mathilda,, ;) det var väldigt trevligt det va längesen. Sen gick vi lite på stan. fixade presenter till min lillebror..
Vi åkte sen hem till mathilda och joppes nya fina lägenhet, och satt där å finkulerade lite,,, sen körde jag å hämtade adam som egentligen skulle nollats men gjorde det aldrig för han bangade för att han var förkyld, och eftersom det ösregnade ute.. men jag ska inte säga nått.. jag bangade med.. hihi.. därefter åkte vi till kära hölminge å åt lite mat å jag beställde ur en jultidning av nicke.. Å nu sitter jag här i vardagsrummet, framför kakelugnen och finkulerar.. jag tror bestämt att jag ska gå och lägga mig nu,.,.

Sådär  nu har ni fått en uppdatering på vad jag har hållt hus de senaste dagarna.. :P
Godnatt på er alla. puss puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)