plugg

jaha då sitter man här igen framför datorn och gör test på humanbiologin.. det gick väl sådär kanske. fick 60%som bäst men det är ju ett tag till tills tentan kommer så jag hinner nog plugga in allt förhoppningsvis...
Bilen är typ fixad som tur är.. vi ringde till mannen som vi har köpt den av eftersom han har varit bilmekaniker och hans son är bilmekaniker.. så han körde bort och mötte viktor vid bilen,.. å så startade den.. han trodde att det var en slang som lossnat och att vattnet runnit ut och att de hade börjat ryka plus att slangen hade legat på motorn och bränt så att det luktade.. Han körde hem bilen till sig och där gick han igenom den å gjorde en liten service.. då märkte han att det var nån topplockspackning som va sönder och behövde bytas,.. han sa att han kunde fixa det.. eller ja hans son.. för 1000 och så kostade delen 600.. å man tänkte bara faaaan.. men men de är ju ändå billigare än om man hade tagit den till en verkstad,. så de får gå.. då får vi iaf tillbaka bilen senast torsdag å då kan jag åka hem och ha pyssel och myslördag med familjen iaf=)

Idag hade vi världens sovmorgon.. :) sov ändå till 12.. haha.. men de va skönt.. sen vi gick upp så har vi suttit och pluggat och tänkte väl snart göra lite mat.. blir svenskt=) kött sås och potatis.. :)

Men nu ska jag tillbaka till pluggandet igen.. ska försöka plöjja igenom alla kapitel till föreläsningen imon med...

puss å kram på er :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)