veckor som gått..

tänkte lägga upp lite bilder och annat om de närmaste veckorna som har gått..
Viktor hittade en nissan micra på blocket som vi slog till på..
 Blomman:)               


vi hade en jättemysig lördag med tre rätters middag=) vi hade räkchevice till förrätt, gratinerad hummer och hummer med tomatgremolata till huvudrätt och en supergod hallonsorbet till efterrätt.. :)
Förrätten kom från halv åtta hos mig och såg supergod ut men den smakade dock inte lika gott... Huvudrätten hittade vi i mattinas receptbok och på nätet=) den var ganska god men inte super.. men vi hade iofs inte färsk hummer för det är svindyrt som ni nog vet,, :P vi hittade en suupergod hallonsorbet på nätet som vi gjorde till efterrätt och den blev succè.. :P

förrätten räkchevice


uppdukat
 

Hummrarna


Viktor och hummrarna=)



Huvudrätten gratinerad hummere och tomatgremolata


Uppdukat och fint inför huvudrätten


Efterrätten=)



En dag var vi ute och gick långpromenad med Miller.. vi hittade ett mysigt ställe där det fanns vandringsleder utmed en mysig och fin sjö.. Vi gick hela 1.5km med lilla Miller och han skuttade på och tyckte de va skoj. först tänkte man att han nog inte skulle orka gå hela vägen så man skulle få bära honom men han tyckte de va skoj.. däremot blev han ganska trött när vi kom hem igen=) här kommer lite bilder från då.. :)

Miller vid vattnet


Fint vid vattnet men kunde kollat mot kameran


Mysigt vid vattnet


sötnos


Vår fina Miller



Det är vad vi har hittat på de senaste veckorna.. och lite till förståss.. :P
ha det så bra puss å kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)