Tenta!

Hej.
Nu är äntligen tentan överstökad.. :) skönt det kändes faktiskt som att det gick bra men vet att jag har fel på några.. men jag håller mina tummar och hoppas på att jag klarat den=)
Nu idag ska jag slappa som bara den.. och sedan när viktor kommer hem så är vi bjudna bort till robin på mat=) mysigt.. ha en trevlig dag alla puss å kram


Kommentarer
Erica

Åh tack så mycket för din kommentar! Jag kan få lite i nerverna på såna som han, varför ens lägga tid på en blogg om man hatar den? :D

Klart man blir att ifrågasätta sig men samtidigt vet jag att jag postar filmer för mina vänner och familj, såna som tycker man är duktig vad man än gör, och som ser ens framsteg :) Är lite störande när det kommer någon random sen och tror jag postar dom för att jag tycker jag är bra.



Hoppas allt är bra med dig och ha en God Jul! :D

2010-12-17 @ 00:37:39
URL: http://bouncewithme.blogg.se/
Only Ellen

Hej!



Hur är det att bo i Karlskrona? Vi ska nämligen flytta dit i sommar, till Lyckeby. Är det bra med shopping där i Karlskrona?



Tacksam för svar!

2010-12-17 @ 17:51:04
URL: http://theonlyellen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

love2dance

Malin 25 år och sjuksköterska på akuten! Älskar att dansa men blir inte så mycket nu förtiden. Häng med i min vardag bland, shopping, inredning, träning och framförallt en massa vardagsmys=)